עבור לתוכן

פנטיום 4 1400 ורדאון 9600XT ומה שבניהם.....

Featured Replies

פורסם

טוב שלום חברים אני בעל מחשב .....ראו מפרט...

וקניתי את הרדאון שלי לפני שבועיים עכשיו לשאלות והדילמות:

1.האם הכרטיס שלי מנצל לפחות 89%+ מהכוח שלו על המחשב שלי [במארק 2001 קיבלתי 8343 זה טוב?]

2.הכרטיס הוא של גייקיוב ורשום עליו :R9600/XT REV 1.3 D3

מה הכוונה ל"REV 1.3' כי קיימת רקה 2.0 והיו שאמרו לי שזה אומר שהסדרה של הכרטיס שלי הייתה עם בעיות והכרטיס שלי זה גירסת הליין המתוקנת ומה הכוונה D3 כי יש לגייקיוב גם גירסאות של C3/B3 וגם הציפ של הכרטיס הוא RV350 זה הגיוני כי זה לא הציפ של רדאון 9800 למניהם ובכלל ה9600XT לא אמור להיות ציפ אחר שונה כי יש לי הרגשה מסריחה שאולי הכרטיס שלי עבר צריבת ביוס בחברה מפרו לאקס טי זה הגיוני?ושאלה אחרונה למה אידה 32 אומרת שהמהירות של הציפ היא 250MHZ וזיכרון 500MHZ ?זה לא אמור להיות :500/600MHZ? והינה בדיוק מה שאידה רושמת על הכרטיס שלי תעינו ותגידו לי מה ניראה לכם לגבי כל מה שציינתי ושאלתי תודה מראש לעוזרים. ;Graphics Processor Properties

Video AdapterATI Radeon 9600 (RV350)

GPU Code NameRV350

PCI Device1002 / 4152

Transistors76 million

Process Technology0.13u

Bus TypeAGP

Memory Size256 MB

GPU Clock250 MHz

RAMDAC Clock400 MHz

Pixel Pipelines4

TMU Per Pipeline1

Vertex Shaders4 (v2.0)

Pixel Shaders1 (v2.0)

DirectX Hardware SupportDirectX v9.0

Pixel Fillrate1000 MPixel/s

Texel Fillrate1000 MTexel/s

Memory Bus Properties

Bus TypeDDR

Bus Width128-bit

Real Clock250 MHz (DDR)

Effective Clock500 MHz

Bandwidth8000 MB/s

Graphics Processor Manufacturer

Company NameATI Technologies Inc.

Product Informationhttp://www.ati.com/products/home-office.html

Driver Downloadhttp://www.ati.com/support/driver.html

פורסם

הוא מנצל פחות מ89 אחוז זה בטוח.

פורסם

1. הכוונה לגרסה 1.3, מה אתה רוצה שנפרט?

2. D3 כנראה זה ה256 מגה זיכרון, לא כתוב באתר והם גם לא עונים במייל, חבל מאוד.

3. 250X2=500, הכל תקין אצלך.

פורסם
  • מחבר

1.אני יודע שזה הגירסה של הכרטיס שלי אבל לפי מה שנאמר לי קיימת גירסה של REV2.0 ל9600 למיניהם ושלי זה 1.3,למה ?

2.אמרו לי שסוג הציפ שיש לי RV350 שיך ל9800 למניהם האם זה נכון כי אצלי בספר של הכרטיס רשום שRV350 שיך לרדאון 9600 PRO/LITE/SE ושהXT הוא גיפ אחר ושונה בכלל יותר מתקדם ואצלי רשום RV350 למה?

3.לפי מה שהראתי לך שאידה 32 אומרת לי על הכרטיס שלי אכן מהירות הזיכרונות שלי הם 250MHZ SDRAM שזה יוצא במצב DDR :250*2=500MHZ ולפי מה שידוע לי זה אמור להיות 600MHZ אז למה משום מה יש לי 500MHZ?.

4. אצלי אידה 32 אומרת שמהירות הGPU CLOCK:250MHZ למה זה זה אמור להראות 500MHZלא ככה?

אשמח אם תעזרו לי בבעיותי המעודכנות בקשר לכרטיס ....

וכוס עמק נפלתי חזק קניטי כרטיס של גייקיוב פיחחחח הייתי צריך לקנות של גיגה בייט או הרקולס אבל זה היה טיפה יותר יקר ובעיקר זה בכלל לא היה במלאי של החנות שלי טוב לא נורא מקווה שתעזרו לי בשאלותי לכרטיס המחורבן שלי תוצרת גייקיוב...ביי בנתים

פורסם

זה לא שנדפקת, אתה פשוט לא מבין מה התוכנה אומרת.

1. אם יש גרסה 2, תהיה גם גרסה 1 ותתכן גם גרסה 1.3, מי שאמר לך שיש רק גרסה 2 הטעה אותך (אני בכלל לא בטוח שיש גרסה 2)

2. R350 שייך לרדאון 9800 (תקרא בFAQ של הפורום, אני לא בטוח) והRV350 שייך לרדאון 9600.

3. לפי מה שידוע לך? תכנס לאתר של החברה ותבדוק את המפרט המדוייק של הכרטיס.

4. שוב, תבדוק את המפרט המדוייק של הכרטיס באתר החברה.

5. אם היית קונה כרטיס של הרקולס לא היית מקבל תוצאות אחרות, אתה כנראה לא מבין ששם החברה שהרכיבה לא משנה בגרוש וההבדל היחיד הוא בבאנדל ואולי קצת בקירור.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה אחי הבנתי אותך ותגיד למה שאני מנסה להגביר את הכרטיס אני לא יכול למשל בפאוור סטריפ אפילו לא ניתן לראות את המהירויות שעון האמיתיות שלי למה ?ובכלל אני לא יכול להזיז את המכוון ולעלות הוא נעול אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הכרטיס שלי?

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה אחי הבנתי אותך ותגיד למה שאני מנסה להגביר את הכרטיס אני לא יכול למשל בפאוור סטריפ אפילו לא ניתן לראות את המהירויות שעון האמיתיות שלי למה ?ובכלל אני לא יכול להזיז את המכוון ולעלות הוא נעול אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הכרטיס שלי?

פורסם

תנסה להתקין את הדריברים של אומגה, גם שם יש תוכנה לOC והיא אפילו יותר נחמדה.

ואם עוד מישהו קורא, האם במקריות האפשרות לPC לא מופיעה בחלונות 2000 או שהבעיה רק אצלי?

פורסם

מוזר אצלי זה רושם RV360 ויש לי רדאון 9600XT של ספייר ;)

במהירות זיכרון רשום לי 325MB DDR

ואפקטיבי זה 650מה"צ...

פורסם

כנראה שזה RV360...אני לא זוכר בכל מקרה מה זה אמור להיות.

בקשר למהירות, תבדוק באתר היצרן, תבדוק עם תוכנה אחרת. תנסה גם את הגרסה החדשה של AIDA32, היו כמה תיקונים נחמדים.

פורסם
  • מחבר

אין עשיתי טעות שלא קניתי של ספיר נידפקתי עם גיקיוב מזורגג מה אתה רציני שאצלך זה RV360 מוזר מה קיימת ליבה כזאת ???

ואצלי זיכרון עובד 500 וליבה כמו שאומרים לי פה עובדת גם 500 במקום 600 והכרטיס שלי נעול איזה באסה אה אח שלי אתה אולי יכול לישלוח לי לינק להורדת הגירסה המחודשת של אידה 32? ואם זאת סתם גירסה ללא עידכונים אז עזוב על תישלח וניראה לך שאומגה תיפתור לי את הביעיה של המהירויות שלי ותיפתח לי את הכרטיס מהנעילה?.???

פורסם

נו באמת...הג'יגהקיוב מצויינת, אתה פשוט לא יודע איזה ליבה יש לך.

תעשה חיפוש ברשת, אתה תמצא בדיוק איזה ליבה יש לכרטיס (תקרא את הFAQ, כתוב שם נדמה לי)

וAIDA מכילה כמה תיקונים, אני שמתי לב לתיקונים בקריאה של החיישנים (הגרסה הקודמת החליטה שהSF2 שלי עובד ב6500RPM)

תנסה גם לבדוק בסנדרה או בכל תוכנה אחרת, אל תכנס ישר לשטות שג'יגה קיוב זה חרא, כי זאת חברה מצויינת שמייצרת מוצרים מצויינים.

אם הליבה היא RV350 אז זאת הליבה בכל כרטיסי הרדאון 9600.

פורסם
  • מחבר

אח שלי שמע התקנתי סנדרה ומישום מה שאני רוצה לראות את הנתונים של הכרטיס שלי אני רואה הכל חוץ ממהירויות השעון שלי משום מה יש לי הרגשה שהכרטיס נעול ותגיד אוליי אני קצת ניסחף ומגזים אבל יכול להיות שהכרטיס שלי עבר צריבת באיוס אולי בחברה מפרו לאקס טי היתכן??

פורסם

גם יתכן זה פשוט יותר זול להם... לגיגהקיוב :)

פורסם

אח שלי שמע התקנתי סנדרה ומישום מה שאני רוצה לראות את הנתונים של הכרטיס שלי אני רואה הכל חוץ ממהירויות השעון שלי משום מה יש לי הרגשה שהכרטיס נעול ותגיד אוליי אני קצת ניסחף ומגזים אבל יכול להיות שהכרטיס שלי עבר צריבת באיוס אולי בחברה מפרו לאקס טי היתכן??

אתה היכול להביא תמונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים