פורסם 2004 בינואר 2521 שנים [glow=red,2,300]על מי אתם מהמרים? מי יהיה המשחק הטוב ביותר של השנה?[/glow] ההימור שלי : ללא ספק DRIV3R, כמה שדום 3 יפה והעלילה של HL2 תהיה טובה אני מעדיף משחקים שפשוט כיף לשחק בהם. מי שיראה את הטרילר למשחק יבין כמה כיף זה יכל להיות, מודל נזק מ-ד-ו-י-ק למכוניות, גרפיקה טובה מאוד, פיזיקה טובה עוד יותר, מכוניות שרירים אמריקאיות ורובים, מי צריך יותר מזה... : זה הימור די מסוכן אם מתחשבים במשחק הקודם בסדרה. מה אתם חושבים?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים לפי דעתי זה יהיה Doom3, אפשר רק לתאר כמה גבולות ישבור המשחק הזה מבחינה גראפית.. אבל ממה שראיתי בינתיים מהמשחק (ולא רק הטריילרים), זה נראה מדהים בהחלט. קשה לי לדמיין שהוא הולך לאכזב מישהו. רק שיצא כבר, ונקווה שהמחשבים של כולנו יעמדו בו
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים הNEED FOR SPEED החדש - 7 הוא ייקח ברברס. שאלתי מישהו שגר בחו"ל אם יש להם את זה (אני יודע ברור שיש אבל האם זה נפוץ ואם משחקים את זה בכלל) הוא אומר שכולם שם מטורפים על זה.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר הNEED FOR SPEED החדש - 7 הוא ייקח ברברס. ?undergroundזה סתם עוד משחק.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים ?undergroundזה סתם עוד משחק.זה באמת סתם עוד משחקהגרפיקה לא מרשימה במיוחדכל מסלול לא רק דומה לקודמו אלא לפעמים שונה ממנו רק באיזה 100 מטרזה פשוט עצוב שכל המסלולים הם בעיקרון אותו מסלול
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר אתם יודעים מה יכל להיות ממש מצחיק? אם HL2 יהיה כישלון. בטח זאת הסיבה האמיתית שדחו אותו, הציפיות של השחקנים היו גבוהות בהרבה מהמשחק תארו לכם שזה יהיה משחק מעפן של 10 שעות.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים די טיפשי לשאול מי הוא משחק השנה של 2004 ש-2004 רק החלה מילא מי יהיה משחק השנה אבל גם זו שאלה די טיפשית, הכל סתם ניחושים, חכו ותראו
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים עוד אחד מהת'ראדים הנדושים שצריך לנעול... מנהלים, איפה אתם?נ.ב, 2003 היתה שנה לא רעה בכלל מבחינת משחקי איכות, 2004 נראית לי יותר כמו שנה שטופחת על עצמה יותר מדי תקוות, בתקווה שהכשלונות לא גדולים באותה מידה.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים HL2 לא יהיה כשלון כי כל מי שקנה כרטיס מסך מסדרת הXT כבר תרם חלק ממחיר הכרטיס לכיס של המפתחים.חוצמזה, הציפיה אליו גדולה מדי הוא לא יכול לאכזב, אלא אם העלילה תהיה ממש צולעת.למרות הכל הבחירה שלי היא Doom3, אני צריך רק להשיג סראונד למחשב, ואני לא אשן במשך כמה שבועות ;D
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר עוד אחד מהת'ראדים הנדושים שצריך לנעול... מנהלים, איפה אתם?פתחתי את הת'רד כדי לראות מה כל אחד חושב על המשחקים הגדולים שיצאו השנה.זה לא "עוד אחד מהת'ראדים הנדושים שצריך לנעול"מה שנדוש זאת התגובה המיותרת שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.