עבור לתוכן

מפרט להאקינטוש, עד 1.5K

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך מפרט לPC שניתן יהיה להתקין עליו האקינטוש, בעלות של עד 1500 ש"ח. ההאקינטוש מיועד לתקופה של כשלושה חודשים (קורס) ואחרי זה זה יהיה PC לגלישה באינטרנט וOffice, ככה שביצועים פחות חשובים - העיקר שיריץ mac OSX ו Xcode.

חנות מועדפת: קיי אס פי, אבל אם יש משהו יותר טוב באזור רמת גן תל אביב גם הולך.

עלות: עד 1500 ש"ח.

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך 200-300 שח ועדיין לקבל מחשב סביר זה טוב.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס ולשלושה חודשים האקינטוש ותכנות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא צריך ציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא ולא ולא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא (אלא אם כן זה לא מייקר את המפרט. אני בהחלט מוכן להסתפק במפרטים שהחנויות מציעות בדילים, פשוט לא יודע איזה מהם יתאים להאקינטוש. במידה וניתן לכלול מערכת הפעלה בלי לייקר עדיפות לwindows 8, אם לא 7 זה בסדר).

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור ירושלים, חנות קיי אס פי. לא מתקרב לאייבורי. אם יש משהו טוב יותר באזור רמת גן תל אביב אשמח לשמוע גם כן.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהאקינטוש לצורך התקנת Xcode.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. עם זאת, חשוב שיוכל להשרוד כמה שיותר זמן כמחשב לאינטרנט ואופיס.

פורסם

בנאדם, יש לך ציפיות גבוהות להחריד מתקציב מינימלי.

שקט של 8 מתוך 10 כבר עולה כסף. וגם בלי הדרישה הזו, התקציב שלך מספיק למערכת בסיסית וללא מערכת הפעלה.

וזה עוד בכלל בלי להתחשב בתאימות לMAC.

פורסם
  • מחבר

עזוב שקט, לא קשור. אני לא הולך להכניס מאווררים למחשב של 1.5K הרי.

בוא אני אעשה לך את זה יותר קל - תן לי לוח אם, מעבד, הרד דיסק, RAM, ספק כח (אפשר להוסיף לזה DVD ומארז, בעיקר אם המפרט הוא חלק ממפרט מוכן של חנות), שיכולים להריץ OSX. להריץ! לא ביקשתי ביצועים! רק שיעלה. קראתי שאנשים התקינו האקינטוש גם על פנטיום ארבע, אין סיבה שלא יהיה אפשר להרכיב מפרט ב1.5K היום שיכול להריץ OSX.

יותר טוב עכשיו?

נ"ב: קצת תשומת לב והיית שם לב שכתבתי שלא צריך מערכת הפעלה.

פורסם

קח לוח של גיגביט עם ציפ Z77 -אלו הכי תואמים למאקים של היום

הלוחות די יקרים ,אבל אתה יכול לחסוך ביתר הדברים

זיכרון פשוט ורק 4 גיגה

מעבד I3 יספיק לך ,אבל תיבדוק עם יש I3 עם כרטיס מסך HD4000 ,כי אלו מאוד תואמים

מארז אתה לא חיב לקנות אפשר למצוא משהו זרוק ,ולהרכיב אליו

בגדול הכי טוב לחפש מיפרט מוכן של חנות בזול ולישאול אותם כמה יעלה המיפרט עם לוח גיכביט עם ציפ Z77

בימקום הלוח שהם מכניסים

זה תקציב מאוד קטן ,אבל עם תגרד דברים מסביב אולי תצליח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים