עבור לתוכן

עברתי לאינטרנט 50 Mbs , אני מחפש מודם ללא נתב

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs

פורסם

20Mb ומעלה בבזק זה VDSL, לא ADSL. הנ"ל לא מתאימים

מדוע לקנות? בקש בהשאלה מבזק

פורסם
  • מחבר

1) צודק לא שמתי לב שזה A ולא V /

2ׂ) אין לבזק מודמים אלה רק נתבים שעברו שינוי לגשר וזה סתם סיפור אני צריך רק מודם בלי כל המשחקים של הגדרות המיותרות.

3) כרגע יש לי נתב 6740 של בזק ואני סובל מניתוקים .

פורסם

כל נתב שאתה מקבל מבזק, ניתן להגדרת גם כמודם פשוט בתצורת bridge.

קיבלנו כאן בחברה גם DLINK 6740U בהשאלה מבזק כשהותקן קו 30Mb. הוא משמש רק כ bridge, כל השאר מנוטרל. הראוטר שמתחבר בפועל הוא Cisco.

אם שלך עושה בעיות, תבדוק אם הוא עובד תקין כמודם ללא שימוש בתכונות הנתב. אם עדיין עושה בעיות, יש לך בעיה בציוד או בקו, ותפנה אל בזק לפיתרון. כל מודם-נתב שתרכוש תצטרך להגדיר אותו מעט כדי שיתאים להגדרות בזק.

מיותר להוציא כסף ולקנות משהו כשניתן לקבלו/להחליפו בהשאלה בחינם... כל מודם DSL שתרכוש לא יתאים לך בעתיד אם תחליט לעבור למתחרים בכבלים.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך להגדיר את DLINK 6740U כגשר טוב כי שעשית את זה עם טכני הנתב מודם של בזק עבד אך הנתב של Cisco לא הצליח להתחבר .

תוכל להראות לי את הגדרות שלך ?

ואם אתה סובל מניתוקים ?

פורסם

מדובר בקו אחד במערך קווים שאין לי גישה אליהם ישירות... כי כולם מנוהלים ע"י מערכת FW מרכזית. בכל אופן, בחודש שקו זה עובד ברציפות, (עם פעילות 24/7) לא היו שום ניתוקים.

מדריך הנתב:

http://www.netcheif.com/downloads/DSL-6740U_Manual_Draft1.0_Lab.pdf

עמוד 24, לא בטוח מהם הגדרות ה VPI\VCI בבזק ב VDSL. ב ADSL זה היה 8,48 אך יכול להיות שזה שונה. בכל מקרה, הכי טוב זה להתקשר לתמיכה של בזק, והם יעזרו לך בנושא. פשוט בקש מהם להגדיר אותו כ BRIDGE.

פורסם

מחיפוש בגוגל: (מקור)

6740U - איך הופכים ל-Bridge

קיבלתי לאחרונה firmware update לראוטר הזה, אך לרוע המזל, זה איפס לו את כל ההגדרות ולכן נאלצתי שוב לחפור בשביל לנסות ולהפוך אותו ל-BRIDGE.

בשביל לחסוך לאחרים, להלן ההסבר כיצד לעשות זאת:

1. תתחברו עם מחשב לראוטר, הוא בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש Admin וסיסמא Admin

2. דבר ראשון לכבות את ה-WIFI (אין צורך בו) עם כפתור פיזי

3. לחיצה על SETUP. בחרו ב-Local network וכבו DHCP

4. כנסו ל-Internet setup, ומשם בתפריט PPPoE LAN צריך לסמן את הרשומה הראשונה ולמחוק אותה (זה מוחק את החייגן המובנה). עכשיו אור ה "internet" צריך להכבות.

5. עכשיו להגדרת ה-Bridge mode. לוחצים שוב על Internet setup. הפעם אין צורך לבחור בתפריט, פשוט כנסו לשם. מופיעים שלושה כפתורים, לחץ על האחרון (WAN SERVICE).

עכשיו צריך להגדיר SERVICE חדש. יש לבחור את ה-interface שלכם (ATM או PTM), ואז Bridging ומשם לשמור עד הסוף. זה מגדיר "חייגן" מסוג Bridge.

שמירה זריזה של זה ואתם מוגדרים. בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים