פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים השבוע הגיע אליי טכנאי של יס והתקין לי את הממירים החדשים בבית .. בניהם ממיר יס מקס טוטלאחרי שהוא התקין הוא אמר שהראוטר שיש לנו בבית לא טוב (SIEMENS SL141) ושצריך ראוטר חדש אבל חייב שהוא יהיה D-LINK .. פה חשדתי! חחרציתי לקנות את הראוטר TL-WR1043NDהוא חזק וכבר המליצו לי עליו בעבר פה באתר .. אבל השאלה אם הוא יעבוד עם הטוטל?בנוסף אם כבר אני שואל בגלל שאבא שלי עובד עם היבואן בנדא אז אני יכול להביא את הדגם הזה גם :WDR4300האם זה מתאים לי לטוטל ואיזה אחד מהם יותר חזק ? (להזרמה הורדות ומשחקי CO OP)תודה על העזרה
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים 1. תגדיר חזק2. יש לי אותו הוא סביר בהחלט (חסרים לי בו כמה פונקציות אבל אפשר לחיות איתו)3. up the irons
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים הטכנאי של יס צריך להשאר בתחום שלו(שגם ככה הוא לא מבין בו) ולא להתחיל לפלוט שטויות בדברים שהוא לא מבין, מה בדיוק לא בסדר בנתב שיש לך עכשיו? האם ניסית להפעיל את המקס טוטל עם הנתב שיש לך עכשיו?
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים הטכנאים של יס מונחים להגיד את זה כיוון שהיתה בעיית תאימות בין סימנס של בזק לvod של yes(גורם לאיטיות בכל הרשת),בזק מכירים את הבעיה ולכן מגיע לך החלפה חינם בבזק סטור.אגב לי היה שנתיים סימנס עם ה vod והכל עבד בסדר,אם אתה לא מבחין באיטיות ברשת/מקבל בערוץ בדיקת מהירות 888 את מלוא המהירות/מנגן hd חלק לא הייתי מתייחס להיערה הזאת בכלל.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר גם ככה אני מתכנן להחליף את הראוטר הזה למשהו אחר אבל בגלל שאבא שלי עובד עם בנדא מגנטיק רציתי להביא TP-LINKאז משהו פה מנסיון עובד עם TP LINK ויס מקס טוטל?ואם כן אז מה עדיף ? בין הדגמים למעלה?
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים הטוטאל עובד לי בסדר גמור עם הTL-WR841N שהוא גרסה יותר חלשה (אני כבר לא זוכר מה ההבדלים ואם זה רלוונטי לכאן) של הראוטר שעליו דיברת.מה שכן, אני לא משתמש בסטרימר שלהם ואני ממעט להשתמש בVOD אבל בפעמים שבהן כן השתמשתי זה עבד ללא בעיות.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר תודה על התשובה ! עזרתה לי ממש עכשיו נשארה רק ההתלבטות בין הדגמים האלה TL-WR1043ND-או WDR4300
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים אם אין שיקול כספי אז כמובן שעדיף WDR4300 אשר תומך בשני ערוצים, 2.4 הישן ו5 החדש,יש לו שני כניסות USB 2 ועוד מגוון אפשרויות,
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר עכשיו אני קורא קצת על שני הראוטרים ואני קןלט שאין להם מודם ..אני לא יכול להשתמש בהם כחייגן . ? כאילו אני חייב שיהיה לי גם מודם רגיל?
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים ברור שיש להם חייגן, וברור שהם לא מודםדרך אגב יש לך בעיה, כי אתה חייב מודם!שכחתי שאתה על תשתית בזק, הנתב שלך הוא גם מודם כיוםבמקרא כזה אתה תזדקק למודם מבזק ואליו לחבר את הנתבאו שתקנה מודם נתב חדש מבזק
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים אם ברצונך להשתמש בסימנס כמודם פעל כךגש לממשק הנתב 10.0.0.1381.כנס לadvanced ואז ל internet משצד שמאל 2.תלחץ על edit (העיפרון האדום) היכן שכתוב 8/48 3.ודא שכתוב 8/48 ולחץ על next4.העבר את הנקודה למצב bridging ולחץ nex5.לחץ שוב next בלי לגעת בכלום(מסומן none)6.לחץ apply7.וודא שנורית ה ppp כבויה זהו אתה מוגדר כמודם
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר זה כבר יותר מדיי בשבילי חחחמה המכשיר הכי חזק של בזק היום?אני ינסה להשיג משם וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.