עבור לתוכן

גוגל כרום ופיירפוקס לא עובדים

Featured Replies

פורסם

היי.

לפני כמה שבועות משו נדפק לי ומאז לא הצלחתי לסדר את זה.

הגוגל כרום ופיירפוקס לא עובדים מאותה סיבה :

דף אינטרנט זה אינו זמין

החיבור אל www.google.co.il הופסק.

להלן מספר הצעות:

•טען מחדש דף אינטרנט זה מאוחר יותר.

•בדוק את החיבור לאינטרנט. הפעל מחדש את כל הנתבים, המודמים והתקני הרשת האחרים שבהם אתה משתמש.

•הוסף את Google Chrome כתוכנית מורשית בהגדרות התוכנה של חומת האש או האנטי-וירוס. אם התוכנית מוגדרת כבר כתוכנית מורשית, נסה למחוק אותה מרשימת התוכניות המורשות ולהוסיף אותה שוב.

•אם אתה משתמש בשרת Proxy, בדוק את הגדרות שרת ה-Proxy שלך או פנה למנהל הרשת שלך כדי לוודא ששרת ה-Proxy פועל. אם אינך סבור שעליך להשתמש בשרת Proxy, שנה את הגדרות שרת ה-Proxy: עבור אל תפריט Chrome > הגדרות> הצג הגדרות מתקדמות... > שנה הגדרות שרת Proxy... > הגדרות LAN ובטל את הסימון בתיבת הסימון "השתמש בשרת Proxy עבור רשת LAN".

שגיאה 101(net::ERR_CONNECTION_RESET): החיבור עבר איפוס.

ניסיתי לעשות מה שכתוב ולא עזר..

כמובן שניסיתי לעשות ריסט למחשב וריסט למודם..גם CCLEANER לא עזר,וגם ניסיתי למחוק את הכרום מהFIREWALL ולהחזיר ולא עזר.

עזרה ?? :<

פורסם

היי yaniv76,

כדי לפתור את הבעייה, נסה את הדברים הבאים:

1. אם אתה מתחבר באמצעות חייגן ודא שהוא מחובר. ודא הגדרות כגון: שם משתמש, סיסמא, כתובת שרת.

2. אם מדובר ברשת – בדוק אם במחשבים אחרים ישנה גלישה. אם לא ודא הגדרות בממשק הראוטר, כגון: שם משתמש, סיסמא, כתובת שרת.

3. ודא שהמודם מסונכרן(הנורות דולקות באופן תקין). במידה ולא יש לפנות לספק התשתית בזק/הוט.

4. בצע איתחול לציוד – מודם/ראוטר.

WIN7: היכנס ללוח הבקרה > מרכז הרשת והשיתוף > שנה הגדרות מתאם. VISTA: במקום שנה הגדרות מתאם בחר נהל חיבורי רשת. XP: במקום מרכז הרשת והשיתוף בחר חיבורי רשת.

בחיבור קווי ההתייחסות הינה עבור LOCAL AREA CONNECTION, ועבור אלחוטי WIRELESS NETWORK CONNECTION.

אם על הסמל ישנו X אדום, אזי כבל הרשת בין המחשב למודם/ראוטר מנותק. יש לוודא שהוא מחובר. אם מחובר – יש לוודא שהציוד בחשמל. אם כן, יש לנסות להחליף כבל רשת. אם לא עוזר, יש להתקין דרייבר של כרטיס הרשת. במידה וגם זה לא עוזר, יש לחבר את הכבל למודם חלופי. במידה ולא עוזר, יש לפנות לטכנאי מחשבים כדי לבדוק את כרטיס הרשת. אם עוזר, הבעייה בציוד שהמחשב היה מחובר אליו. במקרה כזה, יש לפנות לנותן השירות עבור המוצר.

במידה ועל הסמל מופיע משולש אם סימן קריאה, מדובר בקישוריות מוגבלת. במקרה כזה תוכל להיעזר במדריך הבא: http://blog.012.net/2010/11/troubleshoot-limited-or-no-connectivity/

אם אתה מחובר אך מתקבלת הודעה "ללא גישה לאינטרנט" – בצע איתחול למחשב ולציוד(מודם / ראוטר).

אם לא עוזר, במידה ומדובר בחיבור אלחוטי, נסה לשנות את שם הרשת(SSID), וכן, לבטל הצפנה.

5. IP + DNS:

WIN7: היכנס ללוח הבקרה > מרכז הרשת והשיתוף > שנה הגדרות מתאם > לחיצה ימנית על WIRELESS NETWORK CONECTION > מאפיינים > לחיצה כפולה על INTERNET PROTOCOL TCP/IP VER4 > ודא שקבל כתובת IP ו- DNS על אוטומטי.

VISTA: במקום שנה הגדרות מתאם בחר נהל חיבורי רשת.

XP: במקום מרכז הרשת והשיתוף בחר חיבורי רשת.

6. ודא במסך 'שנה הגדרות מתאם' שאין חיבור נוסף שמחובר כגון: חייגן.

7. בדוק שהפרוקסי לא מוגדר.אקספלורר - כלים > אפשרויות אינטרנט > התקשרויות > הגדרות LAN > ודא ש'השתמש בשרת פרוקסי' אינו מסומן.כרום - מפתח הכלים > אפשרויות > מאחורי הקלעים > שנה הגדרות פרוקסי. שאר התהליך כמו באקספלורר.

8. בצע איפוס דפדפן. אקספלורר - כלים > אפשרויות אינטרנט > מתקדם > איפוס.כרום - מפתח הכלים > כלים > נקה נתוני גלישה.

9. סגור את תכנת האנטי וירוס. במידה וזה עוזר, יש להיכנס להגדרות התוכנה ולבטל סריקת דפי WEB.

10. במידה ודבר לא עוזר. פנה לספק האינטרנט.

ליאור

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה ,

אני אתייחס ל 1,2,3,4

בעיקרון תמיד עבד לי הכרום ופיירפוקס ופעם ניסיתי לשנות את ה IP של המחשב ( ipconfig renew) מאז משו נדפק.

במחשבים אחרים בבית הכל עובד נורמלאי.

ניסיתי מיליון ריטארטים למודם ואין תוצאות

ניסיתי לבטל את הFIREWALL וזה לא עזר.אין לי אנטי וירוס ככה שגם זה לא הבעיה.

ויש לי אינטרנט רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים