עבור לתוכן

Windows 64Bit Home primum...מקורי!

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי ווינדוז 64Bitמקורי שקניתי מקופסא OEM עכשיו הוא במחשב שאיתי אני כותב לכם עכשיו והשאלה שלי אם אני קונה מחשב חדש כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויותר טוב, אז אני רוצה להתקין את הווינדוס במחשב השני החדש המקורי מדיסק מה אני צריך לעשות? אני צריך לפרמט את המחשב הישן ולהתקין בחדש? איך זה הולך ? השתמשתי פעם אחת הווינדוס המקורי מדיסק ורק במחשב שלי. הרישיון של הווינדוס השתמש כבר? אפילו. אם אני מפרמט הרישיון עדיין במחשב ההוא? והאם אני מתקין את הווינדוס השני במחשב החדש הווינדוס שני יש הפרעות או בעיות? כלומר אני משאיר את הווינדוס במחשב הישן ומתקין עוד אחד במחשב החדש...אפשרי? זה יהיה טוב?..תודה:)</blockquote>

פורסם

רשיון OEM מכסה רק את המחשב שאליו הוא נרכש, ולכן מודבקת מדבקת הרשיון ישירות על המחשב.

לא ניתן להעבירו מבחינה חוקית למחשב אחר.

אם תנסה להתקין על מחשב אחר, יכול להיות שתצליח. (תלוי אם מדובר במחשב ממותג או לא) כי כל רשיון ניתן להפעלה מספר פעמים. אך זה עדיין לא יהיה חוקי, בדיוק כמו שתתקין גרסה פרוצה.

פורסם
  • מחבר

רשיון OEM מכסה רק את המחשב שאליו הוא נרכש, ולכן מודבקת מדבקת הרשיון ישירות על המחשב.

לא ניתן להעבירו מבחינה חוקית למחשב אחר.

אם תנסה להתקין על מחשב אחר, יכול להיות שתצליח. (תלוי אם מדובר במחשב ממותג או לא) כי כל רשיון ניתן להפעלה מספר פעמים. אך זה עדיין לא יהיה חוקי, בדיוק כמו שתתקין גרסה פרוצה.

אני זוכר שקניתי NORTON INTERNET SICURITY התקנתי אותו על שלושה מחשבים כי גם הוא היה רישיון OEM...

אין לי בעיה לקחת את המחשב עכשיו הישן ולפרמט אותו ופשוט להתקין את הווינדוס על המחשב החדש אבל זה אפשרי? כי אני מוחק את הווינדוס מהישן מתקין בחדש! יש לי דיסק מקורי הכל...נראה לך שאי אפשר להתקין בשני מחשבים?

ועוד סתם שאלה :

אם אני מפרמט לגמריי את המחשב הישן שלי אז הרישיון שם נעלם ואני פשוט יכול להתקין אותו במחשב החדש? או שהרישיון השתמשו בו פעם אחת וזה נשמר לא משנה מה!

פורסם

אין קשר בין רשיון OEM של תוכנה אחת לרשיון OEM של תוכנה אחרת.

ב-Windows, רשיון OEM אומר שמותר להתקין אותו על מחשב אחד בלבד וזהו, בלי שום אופציה להעביר למחשב אחר. נקודה. אם תנסה לעשות את זה, האקטיבציה תיכשל.

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין רשיון OEM של תוכנה אחת לרשיון OEM של תוכנה אחרת.

ב-Windows, רשיון OEM אומר שמותר להתקין אותו על מחשב אחד בלבד וזהו, בלי שום אופציה להעביר למחשב אחר. נקודה. אם תנסה לעשות את זה, האקטיבציה תיכשל.

אז אתה אומר שהווינדוס שלי פועל על מחשב אחד בלבד וזה המחשב הזה?

זהו!?

אני לא יכול לפרמט את המחשב הזה ופשוט להתקין את הווינדוס במחשב אחר?

עוד דבר אם זה כזו בעיה ענקית בגלל הויינדוס אז שלא יעשה בעיות אני מעדיף להשקיע עוד 500 שקל ולקנות ווינדוס 7 חדש, לא?

אני לא רוצה ווינדוס 8.

פורסם

מניסיון קודם - אתה פשוט צריך ליצור קשר עם נציגי מיקרוסופט בארץ או בחו"ל ולהסביר להם שאתה קונה מחשב חדש

שהוא יהיה המחשב שלך. תצטרך לפרמט את הקודם כי זה לא ייתן לך לעשות אקטיבציה כל עוד יהיה רשום במאגרי המידע של

מיקרוסופט ברשת - שיש כבר מחשב אחר שהווינדווס הזה פועל בו.

עד שלא תקבל אישור מנציגי מיקרוסופט לא תוכל להתקין את הדיסק הפעלה המקורי במחשב אחר גם אם תפרמט את הקודם

( אני מתכוון - בהתקנה רגילה בדרך חוקית לא תוכל לעשות את זה, בדרכים אחרות כמובן שכן..)

בקיצור מבחינה חוקית - אתה לא יכול שיהיה לך שני מחשבים עם רשיון אחד, אלא אם כן זה רשיון מיוחד שנקנה מראש,

וזה לא המקרה שלך.

ואגב - זה אולי נראה סיפור אבל זה לא.. סה"כ שיחת טלפון, תסביר את עצמך כמו שצריך והם מיד נותנים אישור במקרה כזה.

פורסם

^ הם לא יעזרו לו במקרה כזה. כנראה אצלך היה מדובר ברשיון RETAIL שכן ניתן להעברה. אך במקרה של OEM, אם האדם מחליף מחשב, הוא צריך לקנות רשיון חדש על פי מיקרוסופט. כפי שכבר נאמר, רשיון OEM לא ניתן להעברה למחשב אחר בשום צורה.

אם כבר, שיגיד להם שהוחלף לוח אם ומעבד לסוג אחד עקב התקלקלות. (כאילו רק תוקן המחשב, ולא הוחלף)

פורסם

^ מחזק זאת השיטה היחידה, רק כך הם מסכימים (מספיק רק לוח אם).

פורסם
  • מחבר

מניסיון קודם - אתה פשוט צריך ליצור קשר עם נציגי מיקרוסופט בארץ או בחו"ל ולהסביר להם שאתה קונה מחשב חדש

שהוא יהיה המחשב שלך. תצטרך לפרמט את הקודם כי זה לא ייתן לך לעשות אקטיבציה כל עוד יהיה רשום במאגרי המידע של

מיקרוסופט ברשת - שיש כבר מחשב אחר שהווינדווס הזה פועל בו.

עד שלא תקבל אישור מנציגי מיקרוסופט לא תוכל להתקין את הדיסק הפעלה המקורי במחשב אחר גם אם תפרמט את הקודם

( אני מתכוון - בהתקנה רגילה בדרך חוקית לא תוכל לעשות את זה, בדרכים אחרות כמובן שכן..)

בקיצור מבחינה חוקית - אתה לא יכול שיהיה לך שני מחשבים עם רשיון אחד, אלא אם כן זה רשיון מיוחד שנקנה מראש,

וזה לא המקרה שלך.

ואגב - זה אולי נראה סיפור אבל זה לא.. סה"כ שיחת טלפון, תסביר את עצמך כמו שצריך והם מיד נותנים אישור במקרה כזה.

טוב עזוב לא משנה :(

אני כבר אקנה WINDOWS חדש..עדיף להשקיע עוד 500 שקל מאשר להסתך! כי בכל זאת הבמחשב הישן עובר לאחותי אז עדיף שיהה לה גם תקין!

פורסם

גם לי יש רישיון OEM , יכול להיות שהם היו איתי סלחניים, זה היה לפני יותר מ-3 שנים כך שאני כבר לא

זוכר בדיוק מה היה שם, אבל נראה לי שזה בדיוק כמו שכתבתי למעלה.

אמרתי להם שהמחשב שלי נדפק לגמרי (בשפה קצת יותר עדינה כמובן) ושיש לי רישיון שקניתי במיטב כספי

שבעצם אם אני לא אתקין אותו במחשב החדש אז אני יכול לזרוק אותו לפח, והייתי סטודנט ושילמתי 600 ש"ח

בזמנו ובלה בלה בלה..

אני חושב שמה שהם יותר רוצים לוודא זה שבאמת לא תשתמש ברישיון ביותר משני מחשבים בו זמנית וכשאתה

מגיע למענה אנושי ולא ממוחשב ויכול להסביר את עצמך, הם כן מתחשבים. זו דעתי..

פורסם
  • מחבר

גם לי יש רישיון OEM , יכול להיות שהם היו איתי סלחניים, זה היה לפני יותר מ-3 שנים כך שאני כבר לא

זוכר בדיוק מה היה שם, אבל נראה לי שזה בדיוק כמו שכתבתי למעלה.

אמרתי להם שהמחשב שלי נדפק לגמרי (בשפה קצת יותר עדינה כמובן) ושיש לי רישיון שקניתי במיטב כספי

שבעצם אם אני לא אתקין אותו במחשב החדש אז אני יכול לזרוק אותו לפח, והייתי סטודנט ושילמתי 600 ש"ח

בזמנו ובלה בלה בלה..

אני חושב שמה שהם יותר רוצים לוודא זה שבאמת לא תשתמש ברישיון ביותר משני מחשבים בו זמנית וכשאתה

מגיע למענה אנושי ולא ממוחשב ויכול להסביר את עצמך, הם כן מתחשבים. זו דעתי..

טוב עזוב לא משנה

אני כבר אקנה WINDOWS חדש..עדיף להשקיע עוד 500 שקל מאשר להסתך! כי בכל זאת הבמחשב הישן עובר לאחותי אז עדיף שיהה לה גם תקין!

תודה לכולם בכל זאת :)

פורסם

רגע, המחשב הישן עדיין בשימוש? היא מתכננת להתקין עליו מערכת הפעלה משלה או משהו כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים