פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב,אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו,אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזואני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה)5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח.6 מהירות lan 1gigaשיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך.טווח מחיר עד 600 ~ 700 שחתודה
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים tp-link 1043nd בעל מחיר קטן מהטווח ועושה את מה שביקשת, חוץ מה-telnetגם מחפש ראוטר מהסוג שצויין.האם ידוע לך את טיב ההתאמה שלו לDD-WRT ?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים אפשרי להתקין עליו DD-WRTכן, ראיתי באתר שלהם.השאלה האם ידוע לך אם הגירסה עובדת כראוי ?
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים מחבר עושה רושם שהנתב מתפקד מעולה עם הקשוחה שלואיזה סיבה יש לעבור ל DD-WRT ?האם יש בקשוחה הנוחכית חסרונות שעדיין לא שמתי לב אליהם?
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים עושה רושם שהנתב מתפקד מעולה עם הקשוחה שלואיזה סיבה יש לעבור ל DD-WRT ?1. הקושחה של TP-Link לא ידועה במיוחד ביציבותה.2. הDD-WRT מלא בפיצ'רים (כולל VPN).
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים דווקא אחרי שקראתי המון בעיות בפורום של DD-WRT תפסתי רגליים קרות ולא התקנתי את הקושחה הזאת בסוף
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים דווקא אחרי שקראתי המון בעיות בפורום של DD-WRT תפסתי רגליים קרות ולא התקנתי את הקושחה הזאת בסוףאני כרגע יומיים עם הגירסה החדשה ביותר של הDD-WRT (גירסת Testing) ללא בעיות.אם משהו יצוץ אודיע.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מאיפה מורידים את הגרסא הזאת?והאם יש אפשרות לעדכן את הגרסאות שיוצאות דרך תפריט הנתב או שצריך כל פעם לחפש את הגרסא להורדה באתר ?
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מאיפה מורידים את הגרסא הזאת?ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/מורידים את הקובץ ומעדכנים דרך הממשק של הראוטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.