פורסם 2012 בדצמבר 213 שנים עניין מוזריש לי מתאם של 012 -audiocodes 202mpx בין אם אני מחבר את המתאם ישירות למודם או מאחורי הנתב(כלומר מודם->נתב->מתאם) השיחות עובדות מעולהאבל פקסים הוא מצליח לשלוח רק בחיבור ישיר למודם.לפני שאני שורף שעות מהחיים על התמיכה הטכנית - יש משהו שצריך להגדיר בנתב שיכול לעזור עם המצב?
פורסם 2012 בדצמבר 213 שנים ייתכן והמתאם שיחות לא מוגדר כראוי לעבוד מאחורי נתב, כמו כן ייתכן וצריכים להגדיר בנתב כתובת פנימית קבועה ופתיחת פורטים מסוימים בשביל שהכל יעבוד כראוי,לצערי רק לתמיכה הטכנית יש את המידע הזה.בעבר הצלחתי להתחבר לממשק הMP202 אבל גם זה היה ממשק אורח ולא אדמין
פורסם 2012 בדצמבר 213 שנים מחבר נתתי לו IP סטטי,ועכשיו דווקא הורדתי אותו -כמו שניחשתם לא עזר.אנסה DMZ
פורסם 2012 בדצמבר 313 שנים לצערך אם אין לך ADMIN,זה יהיה בעייתי אניהשגתי אותו איכשהו, יש לי אותו מתאם שיחות. קודם כל אתה צריך להגדיר את הפקס במהירות מסויימת , אני לא זוכר את המהירויות ואין לי כח לבדוק כרגע אבל זה אמור להיות עלנכנס - 33800 או משהו כזהיוצא 14400ברגע שעשית את זה צריך לפתוח גם פורטים וגם אם יש אפשרות לבטל את הפיירוול של המתאם שיחות לחלוטין. בעיקרון זה משחק של הגדרות, ושוב לא לשכוח להתקשר להגיד לתמיכה שלהם שיאפשרו לך את הפקס, כי בכלל כעבדתי באורנג' היינו צריכים לאפשר את זה, כי לא כולם היו צריכים פקס בשיחה שנייה, זה הגדרה של ה CODECS שמשנים אותו ל CODECS שתומך פקס כשיחה שנייה ובכלל.בכללי רשמתי ב TXT למקרה שאני אשכח, זה בגדול, אני מאמין שאצלך זה יהיה אותו דברפתיחת פורטיםBOTH 5004-5012,5060 VOBVOB REMOTE 90,93 TCPVOB TELENET 23,8023VOB WEB UI 80,8080SIP unchecked או LAYER 7 FIREWALL בראוטר לבטלTX 9600RX 9600 למקסימום תאימותPRIORITY TEL5 RINGSAUTO ANWSER ONובכללי מדריך בכלל, אבל גם הוא נראה לי קיבל את ה ADMINhttp://www.whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=53048
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.