עבור לתוכן

שדרוג מפרט קיים 2000 ש"ח עם חריגה קטנה לצורך משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה עד כמה שאפשר

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יש HD6850 1GB יש כונן קשיח ישן בן 4-5 שנים של 320GB יש מארז MID TOWR בן 4-5 ספק כח טרמלטק TR2 600 W מודולרי בן 4-5 שנים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 - לא כל כך משנה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בלבד

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

אני רק רוצה להגיד שאני מעונין לשדרג את מה שיש לי :

[/Core 2 Due E8400

[/4 GB DDR2 800Mhz

ולוח עתיק...

לפי מה ששמתי לב עדיף ללכת על מעבד AMD הבעיה שאני ממש לא מבין ומבדיל בינהם כי יש הצפה של מעבדים וכולם עולים אותו הדבר...

כונן קשיח ניראה לי שעדיף להחליף, וצריך קירור שיחזיק את המעבד קר בעבודה ממושכת ומאומצת.

וכל זה תוך שימוש בספק טרמלטק 600W TR2 שיש לי ומארז מיד טואר

זה מה שאני הרכבתי (שוב אני לא כל כך מבין המעבדים של AMD ) :

yyyzdxzulmyh.png

mdzzzimzmydn.png

mdzzzimzmydn.png

אשמח לחוות דעת ושיפורים ותגיבו לי בבקשה על המפרט שאני הרכבתי...

עריכה : אני לא מצליח להוסיף תמונה...

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה ל-tinypic.com ולשים פה את הלינק שתקבל אליה.

ואין הגעת שעדיף מעבד AMD איני ממש יודע.

למה אתה חושב שהמעבד שלך מגביל אותך? גם אם תשדרג את השילוב (מעבד+לוח+זכרון) המשחקים עדיין ירוצו בערך אותו הדבר היות וגם כרטיס המסך שלך הוא הצוואר הבקבוק העיקר כאן.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להעלות תמונה ל-tinypic.com ולשים פה את הלינק שתקבל אליה.

ואין הגעת שעדיף מעבד AMD איני ממש יודע.

למה אתה חושב שהמעבד שלך מגביל אותך? גם אם תשדרג את השילוב (מעבד+לוח+זכרון) המשחקים עדיין ירוצו בערך אותו הדבר היות וגם כרטיס המסך שלך הוא הצוואר הבקבוק העיקר כאן.

אני אעלה תמונה אחר הצהוריים, נכון לעכשיו אני מרגיש שמעבד דו ליבתי מאוד מגביל, ומערכות אינטל יקרות יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים