עבור לתוכן

יש לכם 6740U G1 מבזק ואתם עוברים לחדש, או רוצים מזומנים? פנו עליי

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהבקשה הזויה, אבל אם בזק אני לא מצליח להגיע להסדר, כל פעם אומרים שאין או מגיבים בתרוץ דפוק כזה או אחר, ואני חייב את הדגם הישן, ידעתי שעוד יצטער על הרגע בו החלפתי G1 ב G2. אני מאזור נתניה.

פורסם
  • מחבר

חברים זה די דחוף לי, אני מוכן מצידי גם לשלם על המודם. יש לי אומנם לרכוש 6740U מדי לינק ישירות, אבל אני לא בטוח שזאת אותה גרסה שיש לבזק ולא בטוח שיעבוד בבזק.

פורסם

ברגע שאני יכל להחליף את ה-G2 ל-7850U אני טס לבזק.. יש לי בעיה נקודתית בנתב (אי אפשר להצפין את הרשת) אז בכל מקרה יש לי הפנייה להחלפה. בנוסף הוא קורס כל כמה שעות שזה משגע :bash:

עריכה: עכשיו ראיתי ב-HT שציף' פרסם שהוא זמין לרכישה. אין זיכוי/חיוב מלא :s07: . אני אחליף את ה-G2 בשבוע הקרוב ואפרסם התרשמות ראשונית.

עריכה 2: סקירה של צ'יף :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

נו זאת המתרה שלי, אני חייב G1 נכון? את 7850U אני לא צריך עד שלא יהיו מהירויות של 200M ויותר, אז מי שיש לו G1 וחושב לשדרג ל 7850U, פשוט עושה לי טובה בכך שאני מקבל את ה G1, כי הרי לבזק לא משנה איזה ראוטר הלקוח מחזיק בשדרוג, מבחינתם G1 ו G2 זה אותו מכשיר.

בכל מקרה בבקשה מכם, מי שיכול, גם בתמורה כספית מסויימת, אני מוכן לשלם :silly:

תודה

*PS, המכשיר כמו שרשמתי סגור בקופסה ומעולם לא נפתח, אני צריך G1 בגלל שיש לו נוריות בקידמת המשכיר, ולא בחלק העליון.

ואני בעצם צריך את התכונה הזאת.

פורסם

לפי דעתך ל100M הוא לא כדאי?

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על זה האמת, עכשיו שיש אופציה ל 3 מגה אפלוד, אבל צריך לחקות לתגובת הגולשים ,אם יש בכלל הבדל על סמך חיבורי ה GIGA שלו, אני בכל מקרה נעול על להשיג G1.

פורסם
ברגע שאני יכל להחליף את ה-G2 ל-7850U אני טס לבזק.. אין זיכוי/חיוב מלא :s07:

שוחחתי היום עם נציג של 166 - באופן ממש לא מפתיע, אין לו מושג מה אני רוצה מהחיים שלו. לרגע עשה רושם שהוא אפילו לא יודע שקיימת טכנולוגיית VDSL. ננסה מחר מול 199.

פורסם
  • מחבר

ואין פה לעף אחד G1 שמוכן להתחלף איתי? או למכור לי?

פורסם

שוחחתי היום עם נציג של 166 - באופן ממש לא מפתיע, אין לו מושג מה אני רוצה מהחיים שלו. לרגע עשה רושם שהוא אפילו לא יודע שקיימת טכנולוגיית VDSL. ננסה מחר מול 199.

מוזר. כשאני דיברתי עם 166 הם עשו רושם של אנשים מביני עניין.

פורסם
  • מחבר

חברים, התגובות שלכם לא ממש מקדמות אותי לשום מקום, מחר אני אמור לקבל משלוח, מכווה שיקבל את הדגם הישן, במידע ולא אני ימשיך לחפור להם, כי אין דבר כזה שלא ניתן להחליף, פשוט צריך להמשיך לנסות, אם פעם ראשונה לכך לי חודש, עולי הפעם זה יהיה קצר יותר, אם מישהוא שבכל זאת יהיה מוכן למכור לי 6740U G1 כי עבר להוט או כל סיבה אחרת, או לחילופין להתחלף איתי בG2 שיש לי, שלא נפתח לעולם, כי עובר ל 7850U, שייצור קשר ב ה"פ,

או:

נייד: 0526061836

בית: 098653271

אני נייד באזור השרון והמרכז, אבל מתגורר בנתניה, ושוב תודה לעוזר.

פורסם

יש לי בבית netgear dgn 2200 זרוק חדש של בזק

נעשה בו שימוש שלושה חודשים אם זה עוזר

פורסם
  • מחבר

עוד מישהוא? אני משלם קש מזומן במקום כבר הזכרתי?

פורסם

עושה רושם שכבר שווה לך לשלם את ה 15-25 ש"ח לחודש לבזק עבור ה 7850 וזהו. גם ה 6740 וגם ה G2 לא להיט, מנסיון, כשה G2 די חופף להגדרה של לא שמיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים