פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים שלום לכולםאני משחק במשחק אחד בלבד fsxקניתי מחשב שלם בכדי שירוץ חלק לא משנה כמה אני אעמיס עליו מבחינת תוספים או גרפיקהלהלן מפרט המחשב :מעבד : intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3לוח אם: gigabyte h77 ds3h s1155 ddr3 1600 זיכרון: g.skill ripjaws-x 2x8gb ddr3 1600mhz pc3כרטיס מסך : asus gtx660 ti oc 2gb ddr5 dx 11דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb sata 3כונן ssd 128 gb ספק: seasonic 620wמע' הפעלה : win 8 64עכשיו לבעיה שליהתקנתי את fsx ללא תוספים וכל הסטינג על מקסימום בכל האפקטים..עם כל זה כשאני טס ועולה קצת לגובה אני רואה טקסטורה נבנת ! כל הזמן .. כלומר המשחק לא עובד חלק.. לוקח לדברים שניה או שתיים ולפעמים יותר להטען בזמן המשחק..ובאופן כללי המשחק לא עף כמו שחשבתי שיהיה עם כל החומרה הזו.. אני שואל את המבינים בתחום .. האם המחשב שלי עדיין לא מספיק חזק בשביל המשחק הזה? או שיש משהו בהגדרות של כרטיס המסך או משהו אחר שאפשר לעשות בכדי לקבל את מבוקשי..ד"א : הדרייבר מעודכן תודה רבה לעונים
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים "Windows XP SP2 / Windows Vista / Windows 7Processor: 1.0 GhzRAM: Windows XP SP2 - 256MB, Windows Vista – 512MBHard Drive: 14GBVideo Card: 32MB DirectX 9 compatibleOther: DX9 hardware compatibility and audio board with speakers and/or headphonesOnline/Multiplayer Requirements: 56.6 kbps or better for online play"זה הדרישות של המשחק..לא חבל היה להוציא כל כך הרבה על מחשב בשביל זה?בכל מקרה, תחפש בהגדרות של המשחק משהו שמגביל את מרחק הראייה/טעינה.
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים מחבר אני לא יודע אם אתה יודע.. אבל למשחק הזה אין גבול בכמות התוספים שאפשר להוסיף בכדי לשפר את חווית המציאות למקסימום.. ולכן צריך מחשב חזק ואפילו יותר משלי..תסתכל קצת ביוטיוב ותראה על איזה מחשבים מריצים את המשחק הזה, ומה רואים
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים בכל מקרה, תחפש בהגדרות של המשחק משהו שמגביל את מרחק הראייה/טעינה.בדקת לגבי זה?
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים אני לא חושב שזאת בעיה של כרטיס גראפי.התופעה שאתה מתאר כנראה נוצרת בגלל הגדרות המנוע הגראפי של המשחק.אולי אפשר למצוא הסברים על הגדרות שאי אפשר לעשות מתוך המשחק, וקיימים דרך שינוי קבצי INI/CFG בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.