עבור לתוכן

האם מי שיש לו "יס" יכול לעשות אינטרנט בכבלים?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים,

האם זה הגיוני?

פורסם

זה הגיוני ואפשרי בדיוק כמו שתתקין קו של בזק רק בשביל לגלוש ב-ADSL בזמן שאת שיחות הטלפון שלך אתה עושה רק מהסלולרי

לדעתי הוא פראייר כי יש חבילת YES-WOW משתלמת יותר מהכבלים

פורסם

אם הוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, הוא צריך תשתית של כבלים, חיבור של התשתית הזאת למרכזייה של חברת הכבלים שלו (מת"ב, תבל, או ערוצי זהב), וגם חשבון פעיל אצל חברת הכבלים.

יכול להיות שיש לו גם תשתית של כבלים בבית וגם תשתית של Yes, אבל כמו שאמרו, זה ממש ממש ממש לא משתלם.

וכמובן שאם יש לו תשתית של כבלים בבית, הוא יוכל גם לראות טלוויזיה דרכה, לא רק להתחבר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אין לו חשבון בחברת הכבלים אז הוא לא יכול לעשות אינטרנט בכבלים, נכון?

פורסם

דבר ראשון למה ???

יס נותנים יופי של מיבצעים 99 ש"חלחודש למשך שנה ל ADSL 750K

דבר שני כל מה שצריך זה להתקשר לכבלים 99 ש"ח להתקנה

ועוד כמה שאתה עם החברה שאתה רוצה להתחבר דרכה כגון ברק בזק בינלאומ או כל חברה אחרת ולרוב בגלל שאתה לא לקוח של הכבלים יתנו לך מחיר גבוהה ב עשרה שקלים לחודש

++ ינסו לשכנע אותך להתחבר לכבלים

פשוט וקל

אבל יס יתקשרו לשכנע אותך להתחבר דרכם

בהצלחה :D

פורסם

אין שום בעיה להתחבר לאינטרנט בכבלים עם חש לך יאס , אבל זה לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא מבחינה טכנית אם את לא רשום בחברת הכבלים אלא רק ב"יס" האם אתה יכול לעשות אינטרנט בכבלים.

אני לא רוצה לעשות את זה, אני רק שואל.

פורסם

כן אפשרי....

חשבתי לעשות כבלים בגלל שהמהירות שליחה שלהם (על הדף) יותר מהירה מ ADSL והם אמרו לי שאין שום בעיה

הם באים ומתקינים לי בחדר חיבור כבלים שיהיה רק לאינטרנט (ואני לא יוכל לראות טלויזיה דרכה דרך אגב..)

אבל אחרי שראיתי את כל החברים שלי עם הכבלים עוברים לADSL החלטתי להשאר...

ולצערי המהירות שליחה שלי על הפנים.. ממש ממש על הפנים (13KBPS)

פורסם

בכל מקרה, אם הוא מחובר לחברת הכבלים לכל מטרה שהיא (אינטרנט בלבד או טלוויזיה בלבד או שניהם), הוא חייב להיות רשום אצל חברת הכבלים, וכמובן לשלם להם על החשבון הזה איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים