פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים יש לי את ההוטבוקס כבר בערך שנה. מייד כשהותקן ביקשתי להפוך אותו למודם בלבד כי קראתי את הביקורות השליליות עליו ולא רציתי להישאר עם ראוטר גרוע. האם לאחר תקופה יחסית ארוכה ומספר עדכוני FIRMWARE שהוט שחררו אפשר לומר שההוטבוקס השתפר וכבר אפשר להשתמש בו כנתב (אם לא מצפים כמובן לתכונות מיוחדות). ? האם הוא כבר מאפשר חלוקת כתובות IP ברשת הבייתית לפי MAC ADDRESS ? תודה על ההתייחסות
פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים יש לי אותו בתור נתב הוא עובד מצוין כעת אבל עדיין אין ניהול כתובות IP לפי MAC
פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים מחבר תודה.. אני אפילו לא בונה על האלחוטי שלו.. העיקר שבחיבור הקווי לא תהייה נפילת מהירות.. היציאות הן של 1Giga ?
פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים GIL איזה נתב חיצוני יש לך?נ.ב מישהוא משתמש בו כמודם טלפון גם כן?מעניין אוית איך הוא מתפקד כטלפון
פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים אצלי הוא משמש גם כמודם טלפון, אין בעיות מיוחדות אבל הייתי מעדיף מודם טלפון לחוד
פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים מחבר GIL איזה נתב חיצוני יש לך?נ.ב מישהוא משתמש בו כמודם טלפון גם כן?מעניין אוית איך הוא מתפקד כטלפוןיש לי DLINK DIR-655 שעושה עבודה מצוינת אבל בגלל שהדירה היא שתי קומות אני צריך עוד נתב בקומה העליונה.הרעיון הוא שההוטבוקס ישאר בקומה התחתונה (שם פחות קריטי האלחוטי ולא תהיה בעית קליטה כי זה שטח פתוח כמעט בלי קירות), והדילינק יעלה למעלה.הבעיה במצב הזה שההוטבוקס מנהל למעשה את הרשת בבית ואני לא בטוח עד כמה הוא טוב לפתיחת פורטים וכו'..אשמח אם מישהו יוכל לעדכן בעניין הזה.
פורסם 2012 בדצמבר 413 שנים מחבר אשמח לשמוע אם מישהו עובד עם הנתב הזה במהירות של 100 מגה ומצליח לקבל את המהירות הזאת.
פורסם 2012 בדצמבר 413 שנים מחבר עכשיו קצת הגזמנת, ברור שהוא עובד ב100 מגהלמה הגזמתי ? היו עליו ביקורות שטענו שה CPU החלש שלו לא מסוגל לתמוך במהירויות הגבוהות.. אני לא טוען שהביקורות צדקו, אני פשוט מחפש לשמוע דיעות של משתמשים שמחוברים עם הראוטר הזה להוט ב-100 מגה ובאמת מגיעים למהירות הזאת.
פורסם 2012 בדצמבר 513 שנים אחרי מספר עדכוני קושחה הביקורות היום אומרות שהנתב הזה מתפקד ללא דופי, ואני לא מאמין שהוא ירו לעצמם ברגל עד כדי כך( או שכן?) וישווקו המון חבילות 100 מגה עם נתב שלא תומך בכך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.