עבור לתוכן

ככה סתם זרקתי 4500 שקל לפח

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה העניין.

מה ההיסטריה? הצ'יפסט לא נותן לך להמהיר את המעבד מספיק, כבר הלך כל המחשב לפח?

קודם כל, למה בכלל חשוב לך כזו המהרה מטורפת? זה הכרחי? זה טוב למשהו?

כמו כן, אם לא טוב לך בכל זאת, תמכור את הלוח ביד שניה (אם החנות לא תסכים להחזיר לך) וזהו זה.

לא חבל על כל האנרגיה שהוצאת על הדרמות?

בהצלחה עם זה שיהיה לך :)

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי על מה אתה מתלונן? אתה בטופס רשמת OC בינוני..ואיפה בדיוק מתבטאת ה"חולשה" של הi5?

פורסם

רק לי זה נשמע כמו "אוי אוי אוי המעבד I5 שלי רץ רק ב4.2-4.3GHZ זה בקושי פותח וורד"?

פורסם

גם אני לא ממש הבנתי.

רשמת שאתה רוצה תמיכה לאוברקלוק בינוני ואתה קיבלת אחד שכזה.

כך או כך, גם עם לוח מתקדם יותר הסיכוי שאתה תגיע לתדר גבוה בהרבה (אם בכלל) הוא יחסית נמוך, כי הדור הזה ידוע בתור אחד שרוצה הרבה מיץ לכל תוספת Mhz זעירה, בעיקר בתדרים גבוהים לכן ממילא לא מומלץ להשאר איתו בתדר גבוה.

אין שום סיבה להתעצבן ואין שום סיבה להחליף לוח, 4.2Ghz למעבד הזה זה תדר מכובד ויתן לך אחלה תוספת ביצועי עיבוד כשתזדקק להם.

סלח לי על המשפט, חבל שקיבלת את הסטירה עכשיו ולא מקודם, כי אז זה היה חוסך את הדיון המיותר הזה והיית משלים עם העובדה מראש שזה תווך התדרים שרוב הסיכויים שהיית מגיע אליו.

השקעתי כאן 4 וחצי אלף על מערכת מצויינת ואיכותית. במקום לבכות על תוספת כמעט אפסית של ביצועים שאולי היית יכול לקבל (ואני מדגיש אולי), תהנה מהביצועים המטורפים שהמערכת שלך מספק לך ממילא.

פורסם

מסכן... יש לך i5-3570 רק ב4.2 גה"צ ועכשיו משחקים ותוכנות ייתקעו לך ולא יעבדו בכלל...

ראיתי פעם אימרה באחד מהפורומים לאאודיו (לא באתר הזה): "מוסיקאים מכורים למוסיקה, אודיופילים מכורים לציוד" ואני יכול בפרפראזה להגיד את זה עליך : "משתמשי מחשב נהנים מהמחשב, אוברקלוקרים מכורים לדיאגרמות ומספרי FPS".

עכשיו תאסוף את עצמך ותפסיק לבכות. יש לך חתיכת מחשב.. מעבד מעולה שלא יגביל אותך בשום שימוש דסקטופ כלשהו בעתיד הנראה לעין. זה שלחבר שלך יש i7 והוא קצת יותר מהיר מה-i5 שלך ב-CineBench זה לא אומר שאתה מחר חייב להחליף את המחשב למשהו חזק יותר...

תתחיל ליהנות ממה שהמחשב הזה כן יודע לעשות, משחקים, לימודים, עבודה... הכל בעצם, ותפסיק להתעסק במספרים ודיאגרמות מטופשות.

פורסם

אני חושב שהמסר עבר, לא צריך שעוד אחד יגיד לו את זה...

פורסם

מסכן... יש לך i5-3570 רק ב4.2 גה"צ ועכשיו משחקים ותוכנות ייתקעו לך ולא יעבדו בכלל...

ראיתי פעם אימרה באחד מהפורומים לאאודיו (לא באתר הזה): "מוסיקאים מכורים למוסיקה, אודיופילים מכורים לציוד" ואני יכול בפרפראזה להגיד את זה עליך : "משתמשי מחשב נהנים מהמחשב, אוברקלוקרים מכורים לדיאגרמות ומספרי FPS".

עכשיו תאסוף את עצמך ותפסיק לבכות. יש לך חתיכת מחשב.. מעבד מעולה שלא יגביל אותך בשום שימוש דסקטופ כלשהו בעתיד הנראה לעין. זה שלחבר שלך יש i7 והוא קצת יותר מהיר מה-i5 שלך ב-CineBench זה לא אומר שאתה מחר חייב להחליף את המחשב למשהו חזק יותר...

תתחיל ליהנות ממה שהמחשב הזה כן יודע לעשות, משחקים, לימודים, עבודה... הכל בעצם, ותפסיק להתעסק במספרים ודיאגרמות מטופשות.

מחזק כפול 700.

פורסם

פותח הת'רד, אתה פאקינג דרמה קווין בשקל! אם אתה כבר רוצה להתבכיין על כסף שזרקת, על 3570K במקום 3470.

מעבר לזה, אם אתה מבין מספיק בשביל שאיפות OC, אתה צריך לדעת לבקש לוח Z77.

פורסם

תנסה גם ביד 2

תכתוב שהוא למבינים בלבד ותפציץ שם מחיר מהחלל

תוף שבוע אתה נפטר ממנו

חחח הרגת אותי

ענקק

פורסם

יש לך מחשב פצצה, תהנה ממנו.

נשלח מהבקבוק גריי גוס ששתיתי...

פורסם

יש לעוד מישהו הערה לפני שאני נועל?

פורסם

אממממ, סליחה אבל זה לא נקרא לזרוק לפח 4500

תן לי לתקן אותך, לא זרקת, השקעת במערכת מעולה !

ממש מצחיק איך שינית את הדעה "OC בינוני בעתיד" ל "OC מטורף במיידי"

אגב, עצם העובדה שאתה גורם למעבד לעבוד בצורה יותר מהירה מקצרת לו את החיים ובמיוחד שהוא בטמפ גבוהה כל הזמן

אז מה פתאום אתה רוצה OC יותר מ 4.2 ? איפה אתה חושב שתרגיש בהבדל ?

והמעבד שרכשת הוא מעולה, מעבר לזה של i7 יש תמיכה ב HT, אין הבדלים בין המעבדים..

במשחקים אין הבדל בביצועים, חד וחלק ! שלא יגידו לך אחרת

למעשה,

יש לי כרגע מעבד זהה לשלך

קירור שעובדתית מקרר יותר משלך (Noctua NH-D14)

לוח אם מעולה ל OC

ונחש כמה OC המעבד כרגע נמצא ?

ללא OC,

מהסיבה הפשוטה שכרגע אין לי צורך בזה

אני לא יקבל שום הבדל בביצועים ושום דבר מועיל אחר מלבד כמה מספרים גבוהים יותר בתוכנות באנצ מארק שונות

אלא רק יקצר את החיים שלו בכך שאני "קורע" אותו יותר

בעתיד, כשארגיש שהמעבד מגביל אותי

יש לי את כל הכלים לתת לו פוש שיעזור במעט

עד אז, הוא מבסוט לו בטמפ ממש נמוכה

נ.ב.

שהרגשתי שאני מוגבל בביצועים במערכת הקודמת שלי

עשיתי OC של 50% למעבד (מעבד שקיים בשום מעל ל 5 שנים) מה שבהחלט תרם לביצועים

פורסם

כבר איזה 8 אנשים אמרו שהמערכת פצצה ושהוא לא צריך אוברקלוק. חיוני ביותר, רק ככה הוא יבין. :facepalm:

תעשו לאנושות טובה ותנעלו כבר את ה...דבר הזה.

פורסם

כבר איזה 8 אנשים אמרו שהמערכת פצצה ושהוא לא צריך אוברקלוק. חיוני ביותר, רק ככה הוא יבין. :facepalm:

תעשו לאנושות טובה ותנעלו כבר את ה...דבר הזה.

לא כל כך נורא, כבר היו שרשורים גרועים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים