פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים אהלן,כבר 5 שנים שיש לי שני 260 GTX שסחטתי מהם את המיץ עד הפריים האחרון.נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובכלל להחליף את כל המחשב.נשאלת השאלה, בהנחה שאני לא כזה לחוץ, יש למה לחכות למרץ ש-NVIDIA תוציא את הסדרה הבאה או שאפשר לקנות כבר עכשיו?תודה,X
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים השאלה הנכונה היא - האם הכרטיסים שיש לך כרגע מספקים אותך או לא.3 חודשים הם הרבה זמן (+הזמן שיגיע לארץ ושטויות כאלו), ובסופו של דבר תמיד יוצאים דברים חדשים יותר..
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים מחבר השאלה הנכונה היא - האם הכרטיסים שיש לך כרגע מספקים אותך או לא.3 חודשים הם הרבה זמן (+הזמן שיגיע לארץ ושטויות כאלו), ובסופו של דבר תמיד יוצאים דברים חדשים יותר..מובן שהם לא מספקים אותי.כל מה שמשתמש ב-FROSTBITE אני לא יכול להריץ על ULTRA מבלי שהמחשב צועק הצילו.השאלה היא אם יש למה לצפות עד אז, כי לחוץ אני לא.
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים אם כל כך חשוב לך להריץ על ULTRA אז ל-מה אתה מחכה?למה לעזאזל אתה צריך הכל על ULTRA?
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים האמת גם אני התלבטתי אם לקנות כרטיס עכשיו בגלל כל עניין הBLACK FRIDAY. אבל בגלל שהאשראי גם ככה לחוץ החלטתי לדחות את זה לעוד כמה חודשים בתקווה שיצאו כרטיסים חדשים יותר ואני אוכל להרשות לעצמי כרטיס טוב יותר באותה עלות
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים אם אתה צריך מחשב חדש, תקנה מחשב עכשיו. אם הכיס קצר, אין לך ברירה אלא להמתין.מתי יצאו כרטיסים חדשים? אין לאף אחד מושג ירוק (ואדום ;D ). אבל תמיד יצאו כרטיסים חדשים ואנחנו לא רוצים לחכות לנצח.
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים מחבר למה אני צריך ULTRA אתה שואל? זה כמו להסתפק במאזדה כשאתה יכול ללכת על פרארי אני שואל כי בתונית שלי לרכוש שני כרטיסי 680 GTX. לפחות השמועות נכון לעכשיו הן שהולכים להיות הפרשי ביצועים משמעותיים בדור הבא. כנל בנוגע למעבדים של אינטל.
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים זוג GTX680? זה לא קצת יותר מידי ?על איזה רזולוציה אתה הולך לשחק?היום כרטיסים כמו GTX660TI\HD7950 מריצים הכל על הגדרות מקסימליות ברזולוציית FHD.
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים אם השמועות מדברות על ביצועים גבוהים, עדיף לקנות כרטיס בודד זול יותר שיספיק בהחלט עד להופעת הדור הבא.
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים תקשיבו ותקשיבו טוב אני עם הכרטיס GTX260 216 CORE והדרייבר הזה העלה לי תביצועים ב10 15 אחוז תלוי באיזה משחק.מרגישים את ההבדל ואני ממליץ עליו בחוםהדרייבר שאני מדבר עליו הוא: GeForce 310.64 Betaהייתי חייב לפרסם תגובה כי זה באמת השפיע לי על הביצועים
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים זה כמו להסתפק במאזדה כשאתה יכול ללכת על פרארי ההבדל הוא שפרארי לא תהיה שווה 50% (לפחות) פחות תוך שנה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.