פורסם 2012 בנובמבר 3013 שנים שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אמרה כאשר אני מנסה לצפות בסרטים און ליין כמו יוטיוב פטלוקר וכדומה המסך הופךלהיות ירוק לפעמים עוד לפני שהסרט מתחיל לנגן ולפעמים תוך כדי, אם אני עושה ריסטרט או מנסה לסגור את הדפדפן ולהתחילמחדש זה עוזר אבל זה תמיד חוזר, קראתי שאפשר לבטל את הHARDWARE ACCELERATION בהגדרות של הפלאשוזה פחות או יותר עוזר אבל זה עדיין לא פתרון, האם מישהו נתקל בנושא? יודע איך ניתן לפתור את הבעיה?windows 7IE8AMD Radeon HD 6700 Series (מעודכן)
פורסם 2012 בנובמבר 3013 שנים זהו הפתרון היחידי לבעיית הירוקת בהפעלת פלאש תוכל לנסות גם Global Settings >> Advanced Tab >> Delete All browsing settings and data
פורסם 2012 בנובמבר 3013 שנים מחבר ביצעתי גם את זה וגם את זה (אגב יש לי אייפד וזה אף פעם לא קרה לי איתו, רק במחשב)אבל כמו שאמרתי זה גם כן לא תמיד עוזר.יכול להיות שיש משהו בהגדרות של הקטאליסט שאפשר לשנות?
פורסם 2012 בנובמבר 3013 שנים למה IE8? כבר יש 10, אבל 8?... תעדכן ל-9 ובנוסף תנסה עם CHORME ו-FIREFOX.
פורסם 2012 בנובמבר 3013 שנים הורד והפעל http://db.tt/uRMpXPu במידה וזה לא פתר את הבעיה. ימני על הסירטון הגדרות עבור ללשונית Display בטל את הוי ליד Enable hardware accelertion
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.