עבור לתוכן

The Humble THQ Bundle

Featured Replies

פורסם

אם ל THQ היה כסף לבזבז על בניית אתר וקמפיין משלהם הם היו עושים זאת.

למה דווקא להתחבר לצנועים? אולי כי הם בין ההכי ידועים בשוק הזה, אולי יש להם סיבה אחרת...

בכל אופן, במהלך חיפושי בנסיון להבין מה קורה עם החבילה הזו, נתקלתי בכתבה הבאה:

http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/30/wait-what-the-humble-thq-bundle/

עיקר הכתבה מסתכם בעדכון שמפיץ קצת אור על מה שקורה

Update: I got in touch with the Humble Bundle folks to find out more about how this out-of-nowhere partnership came about. See what they had to say after the break.....

...

...... I can’t say I’m entirely sure where it draws the line anymore.

But I guess I don’t have to, because a rep from Humble Bundle told me. Neat!

“When THQ expressed interest in our pay what you want plus charity model and willingness to let us bundle so many top tier titles, we couldn’t believe it at first,” the rep explained to RPS. “But trying to turn up our noses at this epic chance to make gamers happy and help worthy causes like Child’s Play and the American Red Cross could only have been defined as arrogance. We had to try and we were extremely curious to see what would happen.”

“So far, it’s been pretty well received: we’re on record pace both in total sales and number of purchases. It looks like we’ve passed the two million dollar mark in just 16 hours. We are hopeful that this excitement is growing our community in a way that can only help our future promotions, and rest assured that indie bundles will continue to be an important part of our business.”

“Part” of Humble Bundle’s business, eh? Sounds like we can expect more non-indie bundles going forward. So there you go.

• תגובות 71
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם הטענה שהמשחקים הם רק לווינדוס לא הכי קבילה... הרי לאף אחד לא היה בעייה עם החבילות שהם רק לאנדרואיד, נכון?

לא היו להם מעולם חבילות שהן רק לאנדרואיד, היו חבילות שהמיוחד בהן הוא שמקבלים גם גרסאות אנדרואיד.

פורסם

האנדרואיד האחרון הגיע עם הרבה משחקים שזמינים רק לאנדרואיד (או אפילו כולו היה רק לאנדרואיד), אני חושב שהוא לא הצליח כל כך כמו האחרים.

THQ פנו לאתר הכי גדול שיש בשוק הזה, בחירה נכונה. הם רוצים כמה שיותר כסף, למה להם ללכת לאתר קטן יותר.

זה לא שינוי במוטו שלהם, הרעיון של האתר הזה הוא לקדם משחקים חדשים/חברות חדשות ולעזור לגופים כמו Child’s Play. ה DRM FREE וכל הדברים האלה זה רק דרכים נוספות לגרום לאנשים לקנות מהם. בסופו של דבר ברוב המקרים הייתה אפשרות (או אפילו חובה) ל STEAM CD KEY מה שאומר שגם הפרסום של ה DRM FREE לא תמיד היה נכון.

THQ אולי לא חברה חדשה אבל זו חברה שכרגע המצב שלה לא טוב, הדבר הזה יכול לעזור להם לא רק בגיוס כספים (בסופו של דבר החלק שלהם מה- 3M האלה לא באמת ישנה משהו לחברה במצב הזה). תחשבו שיש עכשיו עוד 600K אנשים שיש להם את המשחקים האלה של THQ, חלקם קנו אותם רק בגלל "המבצע" הזה. בשבילם זה עוד 600K אנשים שניסו את המשחקים האלה ואולי יבורו שוב בשביל לשחק ב METRO החדש או ב COH2, זה מה שיציל את החברה הזו.

שלא לדבר על מספר האנשים שזה הביא לאתר של Humble Bundle, אנשים שכנראה עכשיו יבואו שוב כל פעם שיהיה אוסף חדש.

בקיצור אף אחד לא מפסיד מהדבר הזה, יהיו בהמשך באנדלים של משחקי אינדי, לכו תדעו אולי גם נראה EPIC BUNDLE וחברות גדולות אחרות מנצלות את השיטה הזו בשביל לחזק את המותג שלהן.

פורסם

האנדרואיד האחרון הגיע עם הרבה משחקים שזמינים רק לאנדרואיד (או אפילו כולו היה רק לאנדרואיד), אני חושב שהוא לא הצליח כל כך כמו האחרים.

אם אתה מתכוון ל Humble Bundle for Android 4, כל המשחקים שם היו זמינים גם לוינדוס, מק ולינוקס. לא כולם היו זמינים בסטים, אבל זה עניין אחר.

כל החבילות לאנדרואיד הצליחו פחות מהחבילות הרגילות, כנראה בגלל שהיו אנשים שלא הבינו שזה לא רק לאנדרואיד.

פורסם

ה DRM FREE וכל הדברים האלה זה רק דרכים נוספות לגרום לאנשים לקנות מהם. בסופו של דבר ברוב המקרים הייתה אפשרות (או אפילו חובה) ל STEAM CD KEY מה שאומר שגם הפרסום של ה DRM FREE לא תמיד היה נכון.

בתור בעלים של כל ה Humble bundles לדורותיהם חוץ מהראשון לאנדרואיד שבטעות חשבתי כמוך שהוא באמת רק לאנדרואיד אני יכול לומר שזה ממש לא נכון.

כל המשחקים היו לחלוטין DRM free עם אפשרות לקבל גם Steam key למי שמעוניין, וכל החבילות לאנדרואיד כולל הראשונה שבטעות לא קניתי היו גם לפלטפורמות האחרות (בסוף גם קיבלתי את כל המשחקים מהראשונה דרך חבילות אחרות).

נ.ב. אני חושב שכל החבילות האלה הפכו אותי לבן אדם שקנה הכי הרבה פעמים את אותו משחק בדיוק World of goo, קניתי אותו עוד לפני החבילה הראשונה במחיר מלא והוא הגיע בתור חלק מהרבה חבילות שלהם...

פורסם

לא מסביר לי למה הם לא פנו ישירות לסטים (אלא אם אתה מתעקש להגיד שסטים פחות מוכר מהצנועים)

ראית במקום כלשהו ברחבי האינטרנט שסטים מוכרים משחקים, או יוצאים במצבעים של "שלם כמה שתרצה"? לא. הכי הרבה שהם יכולים לעשות בסטים הוא 90%-95% הנחה, ואז מה זה נותן להם בדיוק?

בנוגע לחבילות אנדרואיד אני רואה שבאמת טעיתי, והן כן יצאו גם למחשב ולמאק.

אבל עדיין אני לא מבין על מה כולם מתלוננים.. זה לא סוף העולם, וזה לא אומר שהם מפסיקים לשחרר חבילות שהן DRM-FREE...

כל מה שהם רצו הוא לעזור לחברה שזקוקה נואשות לעזרה, וכולם פתאום מתנפלים עליהם

פורסם

אני חייב לציין שגם לדעתי זה הביא חתיכת פירסום כי לצנועים שכן עוד לא היה אצלהם משחקים גדולים עם עלויות יצור מטורפות במחירי בדיחה. ראבק דולר אחד למשחקים? או אפילו חמישה וחצי? זה כלום.

זאת אישית החבילה הראשונה שקניתי אצהלם ואני בטוח אחזור עוד הפעם! פשוט מחבילות שראיתי אצלהם קודם תמיד השתרש אצלי העניין של משחק אחד טוב וכמה בינוניים ולא חבילות באמת מצוינות (למרות שאני מודה שראייתי רק חבילות ספורות אצלהם)

פורסם

לידיעתכם הוסיפו עוד שני משחקים לחבילה

thqgamegallery2.jpg

פורסם

תודה שהודעת.

חבל שהם לא שולחים על זה עדכון במייל. אם לא אתה בחיים לא הייתי נכנס לבדוק.

פורסם

הם שולחים (לפחות למי שסימן לקבל מיילים), רק שלוקח להם זמן.

אני נכנסתי לדף שלהם במקרה כדי לבדוק וראיתי שנוסף משהו חדש, ובערך שעה (אולי יותר) אחר כך קיבלתי מייל שאומר שהוסיפו משחקים.

פורסם

כל מי שרכש את הבאנדל זכאי כמובן למשחקים האלה בנוסף

פשוט כנסו ללינק שקיבלתם בהתחלה (הלינק עם המפתחות) ויופיע לכם שם שתי המשחקים הנוספים!

פורסם

גם אם רכשתם את החבילה לפני שנוספו שני המשחקים האחרונים בפחות מהממוצע עדיין הם נותנים להוריד אותם

פורסם

Darksiders ממש מתמייר להיות פרוטוטייפ גרוע..

פורסם

^ הוא יותר בכיוון של God of War...

פורסם

קניתי ואני לא חושב שקיבלתי את דארקסיידר

אני אמור לקבל אותו איכשהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים