עבור לתוכן

The Humble THQ Bundle

Featured Replies

פורסם

תגידו - איזה מהמשחקים שבחבילה אפשר לשחק עם:

1. הכרטיס המובנה ב-I5-2500K

2. כרטיס מסך נפרד HD3600

לא קריטי הגדרות/רזולוציה - רק שיהיה שחיק ברמה מתקבלת על הדעת...

• תגובות 71
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטוח COH על שלל ההרחבות שלו

יעבוד מקוטע (אך שחיק)

darksiders

בטוח שלא יעבוד

third saint row

metro 2033

בנוגע ל"סיעה אדומה" אין לי מושג

פורסם

בטוח COH על שלל ההרחבות שלו

גם על המובנה? נאמר 1024X768 לפחות?

פורסם

דיברתי על החיצוני. אינני מכיר את הביצועים של הפנימיים.

נדמה לי שהפנימי אמור להיות יותר טוב מהחיצוני?

תשאל בכ"מ, שם בטוח ידעו לענות לך

פורסם

http://penny-arcade.com/report/editorial-article/the-humble-thq-bundle-loses-indie-games-adds-drm-and-is-a-step-backward-for

שימו לב לזה. קניתי בערך כל האמבל באנדל אפשרי, ובכלל לא חשבתי פעמיים לפני שקניתי את הנוכחית. לא הייתי קונה אם הייתי שם לב לזה...

אני מקווה שזה באמת משהו חד פעמי, ולא טרנד

הכותב שם לא הבין את הרעיון של החבילה הזאת. החבילה הזאת נועדה קודם כל לגיוס כסף ל-THQ. אני בספק אם נראה עוד חברה, שמציעה חבילה של המשחקים הכי טובים שלה במחיר שיכול להיות גם חצי סנט. אז בשביל זה לבכות על DRM שגם ככה הפך לסטנדרט?

החבילה הזאת עשתה כמעט מיליון דולר ביום, אז כנראה שלשחקנים יותר חשוב לעזור לחברה ולקבל משחקים מעולים במחיר לא מחיר, מאשר לקבל DRM חופשי.

יכול להיות שסטים גם הייתה שותפה בעסקה ולכן המשחקים דרך סטים. אחרת, אני לא רואה סיבה למה משחקים שלא חייבים סטים יגיעו רק עם קוד לסטים.

פורסם

אני לא מבין מה הם רוצים, תמיד הייתה שותפות בין Humble Bundle ו STEAM...חוץ מזה כל המשחקים האלה כללו DRM לפני זה.

הבחירה ב STEAM דיי הגיונית, ברוב המשחקים האלה אי אפשר לקנות פשוט CD KEY כי צריך את הדיסק התקנה. מבין החנויות הדיגיטליות שיש בהן את המשחקים האלה STEAM היא הבחירה הטובה ביותר.

בסופו של דבר זה באמת נועד לעזור ל THQ שנמצאים במצב קשה, לצפות שהם יעברו על כל המשחקים האלה ויעשו גירסת DRM FREE זה פשוט מפגר. מחפשים לעזור לחברה, לגרור אותה לעוד הוצאות לא בדיוק עוזר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מסכים! גם חבילות הקודמות שהיו של Indie Games הוספתי לחשבון סטים שלי שזה סוג של DRM.

DRM של STEAM הוא הכי ידידותי למשתמש ואין שום בעיה איתו. אני גם כך משחק עם STEAM מחובר לאינטרנט וזה לא מפריע לי כלל.

פורסם

קניתי ב 7 דולר

מפני שהחודש קניתי כבר witcher ב 7 דולר

לא התכוונתי לקנות אבל שאני רואה דילים כאלה על משחקים מצוינים אני חייב לקנות

פורסם

הכותב שם לא הבין את הרעיון של החבילה הזאת. החבילה הזאת נועדה קודם כל לגיוס כסף ל-THQ. אני בספק אם נראה עוד חברה,שמציעה חבילה של המשחקים הכי טובים שלה במחיר שיכול להיות גם חצי סנט. אז בשביל זה לבכות על DRM שגם ככה הפך לסטנדרט?

החבילה הזאת עשתה כמעט מיליון דולר ביום, אז כנראה שלשחקנים יותר חשוב לעזור לחברה ולקבל משחקים מעולים במחיר לא מחיר, מאשר לקבל DRM חופשי.

יכול להיות שסטים גם הייתה שותפה בעסקה ולכן המשחקים דרך סטים. אחרת, אני לא רואה סיבה למה משחקים שלא חייבים סטים יגיעו רק עם קוד לסטים.

אם אתה משלם מתחת ל1.00$ אז אתה לא מקבל את המשחקים רק את הsoundtracks , למרות ששמתי לב שהממוצע ירד בערך באיזה 3 סנט(מ5.70 ל5.67) =\
Warning! Please note that orders under $1.00 will ONLY receive the soundtracks and will NOT receive the games!

פורסם

זו בדיוק הבעיה

הכותב שם לא הבין את הרעיון של החבילה הזאת. החבילה הזאת נועדה קודם כל לגיוס כסף ל-THQ. אני בספק אם נראה עוד חברה, שמציעה חבילה של המשחקים הכי טובים שלה במחיר שיכול להיות גם חצי סנט. אז בשביל זה לבכות על DRM שגם ככה הפך לסטנדרט?

זו בדיוק הבעיה. מפלטפורמה לתמיכה חופשית באינדי, זה הפך להיות גיוס כספים. הכסף גם הולך לTHQ המפיצה, ולא למפתחים. ברור שלשחקנים איכפת יותר מהמחיר מאשר הDRM, אבל כמה אנשים קנו כי הם סומכים על החברה מהאמבל באנדל בלי לשים לב שיש DRM? סטים עשוי יום אחר למות (או לנצל את הDRM למטרות רעות). זה שהוא הסטנדרט לא אומר שלא צריך (ורצוי) ולהלחם בזה

פורסם

זו בדיוק הבעיהזו בדיוק הבעיה. מפלטפורמה לתמיכה חופשית באינדי, זה הפך להיות גיוס כספים. הכסף גם הולך לTHQ המפיצה, ולא למפתחים. ברור שלשחקנים איכפת יותר מהמחיר מאשר הDRM, אבל כמה אנשים קנו כי הם סומכים על החברה מהאמבל באנדל בלי לשים לב שיש DRM? סטים עשוי יום אחר למות (או לנצל את הDRM למטרות רעות). זה שהוא הסטנדרט לא אומר שלא צריך (ורצוי) ולהלחם בזה

העיניין הוא, שאיך שלא תסתכל על זה, סטים מעודדת ונותנת במה למשחקי האינדי, מה שמושך את המפתחים לפרסם את המשחק שלהם בסטים. יש אפילו כמה משחקים מצויינים שהגיעו למחשב מהקונסולות ואני בטוח שזה בזכות סטים. עוד חיזוק לכך שסטים תומכת במשחקי אינדי היא שיש לי בסביבות 40 משחקי אינדי/קז'ואל בסטים מתוך קצת יותר ממאה משחקים. חלקם מהבאנדל וחלקם ממבצעים. הנה עוד חיזוק לתמיכה של סטים במשחקי אינדי.

חוץ מזה סטים נותנת דבר לא פחות חשוב שנקרא רשת חברתית לגיימרים, אולי הכי טובה שקיימת כרגע, מה שמושך אנשים וגורם להם להגיד "המשחק לא בסטים אז אני לא קונה".

תכל'ס שלושת הדברים שהכי מעצבנים אותי בסטים זה הבאגים בתוכנה, העובדה שאני לא יכול לבחור להפעיל את המשחק מחוץ לסטים ושמשחקים שלא קשורים לוואלב בוחרים לפעול דרך סטים (בורדרלנדס 2 ומשחקי COD למינהם).

ה-DRM לא כזה נורא כי בעיקרון אתה יכול להפעיל את המשחקים שלך על כל מחשב. זה חופש שנכלל רק בטריטוריה של סטים אבל עדין חופש מסויים.

אני לא חושב שאפשר להילחם בתופעה שרק גדלה ומתפתחת. היריבה הבולטת של סטים היא כרגע אוריג'ין שרק תלך ותשתפר עם הזמן. יש גם את התוכנה של יוביסופט שלא מהווה איום על שום דבר וגם ל-GMG יש תוכנה שרק מעצבנת יותר ממועילה וגם לא חייב אותה כדי להפעיל את המשחקים.

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות ונצטרך להתמודד עם זה. היתרון הבולט של סטים הוא כמובן חיזוק הקהילות וחיזוק הקשר בין שחקנים במשחקי מולטי יחד עם במה רחבה ותומכת למשחקי אינדי שמעודדת מפתחים לפרסם את המשחק שלהם ולתת לו סיכוי גבוה יותר להתפרסם. החיסרון הוא כמובן שהמשחק שלנו רק בתיאוריה. מה עדיף?

פורסם

רק אני שם לב ליתרון האדיר של החבילה הזאת?

אם חברה מצליחה לייצר מכירות של 2 מיליון דולר ביום אחד על הכותרים שלה אולי חברות בעתיד יאמצו את המודל מכירות של הבאנדל כדי למכור עוד משחקים.

WIN WIN

פורסם

אם לא שמת לב הרבה מאיתנו קנו את החבילה הזו...

ברור שמבחינת מחיר היא שווה. הויכוח כאן הוא האם המחיר שווה גם את שינוי הכיוון שהאמבל עשו במכירת משחקים שכוללים רק DRM בניגוד לשאר החבילות שלהם.

ואם נדבר על קצב המכירות, אז הוא ירד קצת יחסית להתלהבות של היום הראשון למרות שאם נסתכל על זה אחרת, רק משתמשי וינדוס יכולים לקנות את החבילה.

אני בספק שחברות אחרות ישתמשו בנוסח של האמבל למכירת המשחקים שלהם. במצבם הכספי כרגע, ל-THQ אין כבר מה להפסיד. כל מה שהיא צריכה כרגע זה פרסום והרבה כסף.

פורסם

הייתה לי התלבטות בהתחלה אם לקנות בגלל שבירת המודל של הצנועים, ה DRM עצמו בעייתי וגם העובדה שבפעם הראשונה הם מוכרים משחקים שהם לא Cross platform, בבאנדלים הקודמים היו אפילו משחקים שיצרו להם גרסאות לינוקס\מק במיוחד בשביל שיוכלו להכנס לבאנדל.

בסופו של דבר קניתי ואפילו התחלתי להפעיל את הוינדוס על המקבוק פרו שלי אחרי הרבה מאוד זמן שלא טרחתי לעשות את זה.

פורסם

אני אפילו לא התלבטתי, ישר קניתי... קשה לפספס חבילה של משחקים מצויינים במחיר כזה מצחיק.

הDRM לא ממש בעייתי, ומי שמתלונן על זה סתם מחפש תירוצים למה לא לקנות... סטים די הפכה לסטנדרט ומבחינת DRM היא הכי נוחה וידידותית למשתמש. באגים? כבר המון זמן שלא ראיתי באגים בסטים... אולי אני לא מחפש טוב מספיק? ;)

גם הטענה שהמשחקים הם רק לווינדוס לא הכי קבילה... הרי לאף אחד לא היה בעייה עם החבילות שהם רק לאנדרואיד, נכון?

מה שאני רואה שבאמת מפריע פה לאנשים הוא שחברה גדולה שלא מצליחה להחזיק על הרגליים פונה לאנשים פרטיים לעזרה, משום מה זה מפריע לאנשים ואני לא מבין למה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים