עבור לתוכן

The Humble THQ Bundle

Featured Replies

פורסם

מדהים ! רציתי לקנות עוד את saints row the third בבלק פריידי ( 10$) ועכשיו ב- 6$ ששילמתי קיבלתי עוד משחקים טובים :) אחלה של דבר!

• תגובות 71
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קניתי. האמת קניתי רק בשביל לעזור ואביא את זה מתנה לאחיין שלי ליום הולדת

פורסם

מדליק. רק בשביל מטרו שווה לקנות :)

פורסם

איזה יופי :xyxthumbs: אחלה תזמון, בדיוק רציתי לקנות את COH :-*

פורסם

האמת אני שקלתי לקנות רק בשביל הקנייה.

אין לי באמת צורך, אבל בשביל המינימום 20 ש"ח (אנשים, תהיו נחמדים - תנו יותר! מגיע להם!) למה לא לקנות?

למזלי אין לי שחבון שאני יכול לרכוש דרכו אז זה עוצר בעדי. (אני יודע שאני לא אשחק בכלום.)

פורסם

למעשה אתה יכול לשלם רק דולר אחד בשביל המשחקים.

COH ושתי התוספות שווה לפחות 50 ש"ח. רק לעבור את כל השלבים יקח יותר מ-50 שעות..

פורסם

דיברתי על החבילה כולל SR.

פורסם

לדעתי המשחק הכי גרוע בכל החבילה =P

פורסם

איך זה הולך בסטים? עותק פר בנאדם? לא ראיתי שניתן לקנות 2 חבילות, ואני מעוניין שגם אחי ישחק.. אין חשיבות למשחקי רשת.

פורסם

תשלם פעמיים, תקבל קודים שונים

פורסם

שאלת נוב גמור (פעם ראשונה ב-steam) - בשביל שהחבילה הזו תעבוד צריך להתקין steam, להירשם ולהיות מחוברים כל הזמן?

יש איזה בעיות/המלצות ידועות בקשר להתקנת steam?

אחרי הרכישה באתר של THQ אני מוריד את המשחקים מ-steam ופשוט מפעיל אותם עם ה-KEY שקיבלתי, נכון?

לא צריך לשלם כלום ב-steam באף שלב?

פורסם

צריך להתקין steam להירשם ולהיות מחוברים כשרוצים לשחק.

אין שום בעיה עם התקנת סטים ולדעתי זו אפילו פלטפורמה מצויינת.

אחרי הרכישה ב- humblebundle אתה מקבל מהם מייל שבו תוכל להשיג את הקוד + לינק לאיך להפעיל אותם ב- steam.

ולא אתה לא תצטרך להוסיף אגורה.

בהצלחה.

פורסם

http://penny-arcade.com/report/editorial-article/the-humble-thq-bundle-loses-indie-games-adds-drm-and-is-a-step-backward-for

שימו לב לזה. קניתי בערך כל האמבל באנדל אפשרי, ובכלל לא חשבתי פעמיים לפני שקניתי את הנוכחית. לא הייתי קונה אם הייתי שם לב לזה...

אני מקווה שזה באמת משהו חד פעמי, ולא טרנד

פורסם

צריך להתקין steam להירשם ולהיות מחוברים כשרוצים לשחק.

אין שום בעיה עם התקנת סטים ולדעתי זו אפילו פלטפורמה מצויינת.

אחרי הרכישה ב- humblebundle אתה מקבל מהם מייל שבו תוכל להשיג את הקוד + לינק לאיך להפעיל אותם ב- steam.

ולא אתה לא תצטרך להוסיף אגורה.

בהצלחה.

אני חושב שחייבים להיות מחוברים רק בפעם הראשונה.

אחר כך STEAM יכול לעבוד במצב OFFLINE והוא עדיין ייתן לך לשחק (אבל STEAM עצמו חייב לעבוד ברקע תמיד).

פורסם

http://penny-arcade.com/report/editorial-article/the-humble-thq-bundle-loses-indie-games-adds-drm-and-is-a-step-backward-for

שימו לב לזה. קניתי בערך כל האמבל באנדל אפשרי, ובכלל לא חשבתי פעמיים לפני שקניתי את הנוכחית. לא הייתי קונה אם הייתי שם לב לזה...

אני מקווה שזה באמת משהו חד פעמי, ולא טרנד

מה הבעיה? אתה מקבל אחלה משחקים במחיר בדיחה, אתה בוחר לאיפה הכסף הולך.

ברור שזה עם DRM, בגלל שזה בא עם steam.

לדעתי החבילה מאוד, מאוד,מאוד שווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים