פורסם 2013 באפריל 2112 שנים לא הבנתי, יש לך סיגייט 3TB והוא התחיל להשמיע תקתוקים? אני קניתי 2 כאלה לאחרונה ובאחד אני כבר משתמש, השני עוד סגור מנויילן הרמטי כמו שקיבלתי אותו ואני מוכר אותו (במחיר יותר זול מחדש והוא עם 3 שנות אחריות) כי אין לי SATA פנויים במחשב. אם תגיד לי שכן אז אתחיל לחשוש, חבר שלי ששמע שקניתי סיגייט אמר שמהניסיון שלו הם על הפנים ורק WD
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים לא, יש לי דיסק 2 טרה ישן שכבר לא באחריותאם הייתה אחריות הייתי מחליף אותו ועדיין קונה שניים (:
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים אני קניתי שני כוננים 3TB ממכירה של TMS עם מחיר זול יחסיתופתחתי דיון על התקלה שיש בכונן שלי שהיא הזויה לכונן חדש פחות מחודשייםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554761.msg4729513
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים מה זה זול יחסית, כמה שילמת? מעניין אותי ואולי גם אחרים.אם לא אפשרי לכתוב לכולם, אודה לך אם תכתוב בפרטי.קראתי את התקלה, ענית שם על כמה שאלות שרציתי לשאול (אם יש לך אל-פסק וכד'), ממש מוזר מה שמתואר שם, לא נשמע לי כמו משהו סטנדרטי.מקווה רק שזה לא יקרה גם לי. בכל מקרה אני מגבה את מה שחשוב לי לעוד כוננים קשיחים, בתקווה שלא ידפקו כמה במקביל.
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים לא,אחד.. ההנחה היתה איזה 90-100 שקל לאחד ובדיוק הייתי צריך ולעיתים חודשיים יד שיהיה משהו.
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים gizmo gizmo אני מבקש שתפסיק להספים את הנושא הזה עם מכירת הדיסק הקשיח שלך.יש המון אנשים שעשו עקוב למייל אחרי הדיון הזה ואם אין לך משהו לתרום לטובת קידום המכירה אתה לא צריך להגיב פה.כל פעם אני פותח את המייל ורואה תגובות חסרות תועלת. מי שאין לו מה להוסיף לדיון שלא יגיב. תודה בשם כולם.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים האם הדיסק קשיח הזה הוא טוב לסטרימינג? אני רוצה בעיקר לקנות אחד כזה לאיחסון סדרות וסרטים
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים אוקי, פניתי רק למקום אחד... המחיר הכי טוב שהוא יכול לתת זה 620 שח לא כולל משלוח. אך מדובר על דיסקים מהיבואן הרשמי, עם 3 שנות אחריות. (ולא 2)
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים זה בערך 110 שקלים הנחה מהמחיר של אייבורי לפחות...לדעתי עדיף 3 שנים מאשר שנתיים שזה מאוד גבולי.
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים איך הגעת לזה? באיבורי ובKSP אותו דיסק נמכר ב 685 שח כרגע. ובאיבורי אני רואה שהם שינו בימים האחרונים מ 2 שנות אחריות ל 3. כנראה החלו לרכוש מהיבואן הרשמי.
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים צודק.הם הסירו את עמוד המוצר של 3 שנים שהיה 725 שקלושינו את הקיים ל3 שנים....אז ההנחה לא משמעותית בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.