עבור לתוכן

צריך המלצה לפד המתאים לעכבר Zowie Gear Gaming AM-GS

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה

אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה)

ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי

כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה

http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619

עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית

אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

ההיתי באיבורי ולא היה במלאי שום פד לעכבר. סניף באר שבע

קניתי רק את העכבר ב108 שח

לא נורא נקנה בבאג או משהו

השאלה שלי זה מה הדגמים המומלצים?

איזה סוג? קשיח? בד? שילוב? התבלבלתי כבר

פורסם

חבל שלא בדקת יותר לעומק, ה Zowie Gear AM עולה 98 שקל וההבדל בינו לבין ה AM GS זה רק החלקים המבריקים שיש בצד (ה AM לא מבריק).

בקשר לפד, האפשרות הטובה ביותר ב SS QCK בגדליו השונים, תבדוק עם TMS, יש להם משלוח UPS בחינם ומחיר דיי זול (אבל מידי פעם יש בעיות במלאי).

איזה גודל של פד אתה רוצה? אני נגיד מסתדר מצויין עם 260X210 אבל יש הרבה שמעדיפים 320X260 או אפילו גדול יותר.

בכל מקרה גם אתה לא קונה את ה QCK תתמקד במשטחי בד.

פורסם
  • מחבר

את האמת אני לא יודע מה טוב כי אף אפעם לא היה לי משהו רציני

חוץ מזה קניתי gtx660 ומחשב חדש אני רוצה לחזור לשחק

אני יבדוק בTms תודה

פורסם

חבל שלא בדקת יותר לעומק, ה Zowie Gear AM עולה 98 שקל וההבדל בינו לבין ה AM GS זה רק החלקים המבריקים שיש בצד (ה AM לא מבריק).

בקשר לפד, האפשרות הטובה ביותר ב SS QCK בגדליו השונים, תבדוק עם TMS, יש להם משלוח UPS בחינם ומחיר דיי זול (אבל מידי פעם יש בעיות במלאי).

איזה גודל של פד אתה רוצה? אני נגיד מסתדר מצויין עם 260X210 אבל יש הרבה שמעדיפים 320X260 או אפילו גדול יותר.

בכל מקרה גם אתה לא קונה את ה QCK תתמקד במשטחי בד.

ה"חלקים המבריקים שיש בצד" זה בעצם שני צדי העכבר שעשויים מחומר פלסטיק-זכוכית: יכול להרוס להרבה את הקנייה בגלל ההרגשה השונה (במובן הנחות) מרוב העכבר ויש לציין שגם נוטע להיות הרבה פחות אחיזה כשהידיים מזיעות או שומניות באופן תמידי - חשוב מאוד להדגיש את זה.

לשאלה - כל משטח בד או קשיח שהוא לא לבן או בהיר מדי יתאים. פשוט מאוד - החיישן יאבד המון מידע ויציג המון פיספוסים ו"האצה שלילית" (הסמן/הכוונת במשחק ינחתו לפני המקום שבו התכוונת)

פורסם
  • מחבר

חפרתי לעומק באתר והבנתי שהqck הכי טוב לצרכים שלי. אני יזמין מחר. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים