פורסם 2002 במרץ 2123 שנים נכון יש את הכבלי חשמל במחשב - שכל כבל מורכב מ-3 חוטים (צהוב-שחור-אדום)? אז יש לי 4 כבלים כאלו, אבל אני רוצה לחבר הרדיסק נוסף ואין לי מקום - כלומר, אם אני רוצה לחבר את ההרדיסק אני צריך להוציא את כבל החשמל של המאוורר... אמנם לא יקרה למחשב כלום, אבל זרימת האויר תידפק לחלוטין והמחשב שלי ירעיש יותר אז איך שזה נראה אני צריך מפצל של כבל חשמל - שנכנס אליו חיבור כמו של כבל החשמל ויוצאים ממנו 2 כאלה. יש דבר כזה? אם כן, כמה עולה ואיפה משיגים? אם לא - מה אני יכול לעשות?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים יש כבל מפצל.בסביבות ה8-13 שח דומני...רק תהיה בטוח שהספק שלך יוכל לעבוד עם כל החרטה הזהאפשר להשיג את זה בכל חנות מחשבים מסכנה
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים תלוי במה שאתה הולך לחבר על שינ החיבורים של המפצל..כל עוד אתה לא עולה מעל התפוקה של הספק שלך.. לא תהייה בעיה.
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר יש לי Primary 1: HD 2: - Secondary 1: CD 2: CD-RW (3 כבלים לכוננים + 1 למאורר) אני רוצה להוסיף הרדיסק שיהיה (Primary Slave (2, כלומר, אני צריך עוד כבל של חשמל - שאין לי... ולגבי הספק, אני לא יודע איזה עוצמה הוא...איך בודקים? (אפשר לבדוק מבלי לפתוח את המארז?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.