עבור לתוכן

עזרה בקניית רכב

Featured Replies

פורסם

היי חברים! אני מחפשת לקנות רכב מיני ואני צריכה קצת עזרה להבין כמה דברים. התקציב לא מאוד גבוה (30k) ואני אשתמש בו בעיקר לנסיעות עירוניות. דבר ראשון שרציתי לדעת זה אם מישהו יכול להמליץ על דגם של מכונית מיני שנחשבת לאמינה וחסכונית בדלק. ודבר שני אם מישהו יכול להסביר לי לפי מה מתמחרים מכוניות יד שנייה? כי אני מסתכלת לדוגמה על יונדאי i10 ביד 2 ויש הבדלים ממש גדולים במחירים, גם אם מדובר באותה שנת ייצור... תודה רבה לעוזרים!

פורסם

פיאט פונטו עד שנת 2006. בהצלחה.

פורסם

ההבדלים במחיר נעוצים בבלאי הרכב\ בעלות הרכב (חברה\השכרה\ליסינג) \ ירידת ערך לפי הערכת שמאי (בד"כ לאחר תאונות)

עצה שלי - לכי על רכב קטן ואמין - יש לא מעט כאלה - יש לי סיריון מודל 2007 - תענוג של אוטו - לא מוכר :)

פורסם

פיאט פונטו שנת 05-06. חסכונית בדלק ואמינה מאוד. ישאר לך גם עודף בתקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה! באמת שמתי עין על הסיריון... אבל האמת שקיוויתי לקנות משהו קצת יותר חדש. אם אני אקח הלוואה של עוד 10-20K אני אוכל לקנות משהו יותר חדש בקטגוריית המיני?

פורסם

פנדה

פורסם

פנדה אוטו מאוד חמוד ומאוד פרקטי - בכלל פיאט מביאה אותה בשיחוק בעשור האחרונות - מכוניות יעילות - יחסית אמינו וזולות.

פורסם

כנ"ל, החלפתי לאחרונה את הלנסר הבזבזנית לסיריון ידידותית וחסכנית, מרוצה מאד, ממליץ :xyxthumbs:

פורסם

אני בעלים מאוד מרוצה של פיאט פונטו 2006 מזה 5 שנים.

בערך 14.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת. אמין מאוד וזול בטיפולים (כל עוד זה לא במוסך מורשה)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים