עבור לתוכן

The Assassin's Bureau - פרוייקט בניה

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי היקרים בקהילה, קהילת המחשבים כמובן. אמנם לא סיימתי את הפרוייקט הקודם, אבל כבר אני מתחיל אחד חדש, כי אני יכול (?).

בשל חיבתי אל סדרת AC ואל הרעיון שעומד מאחוריה (לא סתם, סיפור מעשיות, אלא אחד שאפשר ללמוד ממנו דבר או שניים),

החלטתי ללכת על פרוייקט בניה תקציבי עם ערכת הצבעים הכה מוכרת של שחור ולבן לאחרונה. אני מקווה שדגש יהיה בעיקר על לבן הפעם, ממש כמו החליפה של חברינו אלטאיר איבן לה-אהד.

בתכנית:

מארז Bitfenix Survivor בעל שני מאווררי 200MM

לוח אם ASRock Z77 Extreme4

מעבד Core i5 2500K

קירור מים שמורכב מ-

אין לי מושג האמת, רוצה רעיונות שלכם. חלקים שכן יש לי כרגע הם בלוק danger Den חצי אקרילי ו...זהו.

אני לא מחפש אפקטיביות של מערכת הקירור, על הבלוק הבסיסי ואפילו רדיאטור בודד של 180MM ברור לי שהמעבד יהיה קריר ונעים

חושב על צנרת לבנה, פיטינגים ביטספוואר שחורים.

כרטיס מסך - גם לא יודע, אתם מוזמנים להציע כרטיסי מסך שישרתו את המטרה

זכרון - יש לי לארגן 6GB של DDR3, לא משהו שאתן לו דגש רציני.

חיתוך בדלת על ידי מכשור מקצועי - משהו שאני עובד עליו במרץ כרגע וכשאמצא את הפתרון גם ה-UTPC יקבל טיפול. חושב לחתוך, לשים חלון פרספקס אקרילי עם לוגו של AC

ספק כח: אנטק TruePower New 750 - רוצה לעשות סליבינג לבן (מה אומרים?)

חברים יקרים, שפכו את רעיונותיכם. לינקים ל-performance-pcs יתקבלו בברכה

פורסם

נשמע מעניין.

שחור לבן לדעתי ייצא יפה, תוכל אולי גם להוסיף קצת אדום.

מה עם הפרוייקט הקודם?

פורסם
  • מחבר

הפרוייקט הקודם נכנס להילוך נמוך עד שאוכל לסדר את כל עבודות ה"נגרות" שנשאר לעשות שם, אולי בעוד חודש אחליט שאני גם שים בלוקים קירור לכרטיסי מסך, נראה...

פורסם

חח.. מוזר שזה המארז היחיד של ביטפניקס שאפשר להשיג בארץ. בזמנו, התעניינתי באחד המארזים שלהם וששאלתי את ביטפניקס במייל, הם ענו שבכלל אין להם דילר ישראלי ושכנראה המארז לא באמת במלאי. בכל מקרה, מסתבר שכן יש מלאי כלשהו (בטח יבוא מקביל או משהו בסגנון). לגבי המארז, אישית, אני לא מתחבר לעיצוב הזה (עניין של טעם וריח כמובן). בסרטונים ראיתי שהידיות שלו קצת פלימזי כאלה. הפרודיג'י אם כבר, מעורר הרבה יותר חשק אבל זה כמובן מארז בלעדי למיני ITX. בכל מקרה, מעקב ובהצלחה!

פורסם
  • מחבר

הרבה מחשבה גרמה לי לחשוב שוב על קירור מים. אני צריך משאבה, צריך בלוק, צריך צנרת ועוד חלקים נוספים. זה יכול להגיע ל-150 דולר בכיף. מצד שני יש חלקים כמו הקירור אוויר Thor'sHammer שאני יכול לשים על המעבד (ח"ח לאסרוק על תמיכה ב775), הוא כהה ואפשר להצמיד מאוורר לבן...

נראה..

פורסם

זרקתי עד עכשיו 600$ על הפרוייקט שלי. *אחהמ*. מצד שני זה ישמש אותי להרבה הרבה זמן. :)

פורסם

למה "זרקת"? ניצלת :)

בכ"מ מחכה לראות מה ייצא מזה... מעקב.

פורסם

"זרקתי" זה בהחלט ניסוח גרוע. :)

בכל מקרה, חומרה של קירור מים נשארת איתך להמון זמן. ראיתי איך אנשים בנו 3-4 מחשבים עם אותה חומרה כל פעם. אחרי "המכה" הגדולה אתה כבר לא צריך להוציא כאלה סכומים ענקיים.

OT: קבלו אתר חדש למוצרי מודינג: http://sleeve-modding.com/index.php?route=common/home

אני הולך לפתוח על זה אשכול בפורום מודינג! :)

פורסם

כמה עולה שם משלוח לארץ?

ו... איכותיים כמו mdpc?

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים