עבור לתוכן

הווינדווז-7-אולטימייט מראה לי כונן-תקליטורים שלא קיים...

Featured Replies

פורסם

המחשב לא יחזיר לך אהבה... זה מה שאני אומר לעצמי (יש לי כוח רצון). כמו שאמרתי לך הייתי שם, אבל אפשר לעבור את זה.

לא הייתי משלב את מה שכתבת עם אחד האחיינים/אחייניות שלי בשיחה.

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על זה כאילו שזה סבל....ואני כתבתי למעלה שזה יכול לענג פי שלוש לפחות מיחסי-מין רגילים.....אבל עזוב, זה פורום windows ולא פורום-עינוגים....

יש לי בעייה חדשה, במחשב של הבן שלי הכול היסתדר אתמול, אבל במחשב שלי יש לי כבר הרבה זמן בעייה מוזרה שלא מפריעה, אבל חשבתי שעם הדיימוןטולז אני אוכל להיפטר מימנה, כמו שניפטרתי אתמול מהכונן הוירטואלי של הבן לחלוטין....

כשאני עושה דאבל-קליק על my computer שלי, ניפתח לי כידוע חלון עם הדיסקים והכוננים, מופיע לי שם צורב אמיתי וקיים בשם F dvd rw drive ועוד צורב גם אמיתי קיים G dvd rw drive, אבל מופיע שם מאז שהיתקנתי את הווינדווז7-אולטימייט בפעם האחרונה לפני כשנה, מופיע גם cd drive H שהוא ביכלל לא קיים וגם ב-disk management הוא לא מופיע....חשבתי שעכשיו בעזרת הדיימוןטולז-פרו-5 אצליח להיפטר מהדבר הזה, אבל יוק!...גם בחלון של הדיימוןטולז הוא לא מופיע....וגם שני הצורבים האמיתיים-הקיימים לא מופיעים....מה-זה צריך להיות הקטע הזה?

פורסם

שאול - 3 דברים

1. באמת יש כאן לא מעט צעירים - כדאי לקצץ קצת את התיאורים ה(פורנו)גראפיים. אפשר להגיב אבל לשים לב איך. בקשתי אליך (הגם שאני לא מוד כאן) היא למחוק את ההודעה לעיל או לכל הפחות לערוך אותה.

2. תנסה לנסח יותר בבהירות את הפוסטים.

3. כדאי לפתוח נושא חדש עם תקלה חדשה.

DAEMON TOOLS היא רק תוכנה אחת מיני רבים לביצוע mount של ISO - יכול להיות שיש תוכנה אחרת שעושה זאת (ותוכנה אחת לאו דווקא יודעת לדבר עם תוכנה שניה)

פורסם
  • מחבר

gabriel6 שוב, עברתי על כול מילה בתגובה הזאת ולא מצאתי אף מילה אחת שלא אומרים אותה בטלוויזיה בערוץ1....אבל אתה בהחלט רשאי לימחוק את ההודעה אם אתה חושב שזו פורנוגרפייה, דברים כאלה אומרים בכול תוכנית על יחסי בני-זוג, או תוכנית על סקס בשלושת ערוצי-הטלוויזיה שלנו...אמרת שיש כאן הרבה צעירים, אבל זה בדיוק מה שמעניין את הצעירים בימינו.....

למה ליפתוח נושא חדש עם תקלה חדשה?, זו בדיוק אותה תקלה ----> המחשב מראה כונן שלא קיים....רק שהפעם זה המחשב שלי ולא של הבן, ששם ניפתרה הבעייה עם הדיימוןטולז עם עזרתך הברוכה.....אז למה אתה רוצה שאפתח הודעה חדשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים