עבור לתוכן

הווינדווז-7-אולטימייט מראה לי כונן-תקליטורים שלא קיים...

Featured Replies

פורסם

תעשה שיחזור דרך חלונות...

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מיתנצל מעומק הלב מחברת ACRONIS....אחרי השיחזור כשהמחשב עלה, בדקתי את הצורב הראשי עם התקליטור גיבוי/שיחזור-חיצוני של אקרוניס, וכניראה שהתקליטור הזה עובד רק בזמן ההעלאה של המחשב, (הצורב כמובן ראשון), לצורך גיבוי או שיחזור.....כשהמחשב למעלה ופותחים וסוגרים את הצורב, התקליטור הזה לא עושה כלום....ולא ידעתי את זה.....עכשיו חשבתי על זה ושמתי בצורב הראשי תקליטור רגיל של התקנת-מצלמה ובלי שום בעייה הצורב פעל ופתח את ה - SETUP של התקליטור....ואני כבר זילזלתי ב-אקרוניס2012 המעולה שמגבה ומשחזר תוך 10דקות בילבד סיסטמ של 40GB......הגוסט-15 לוקח בדיוק 45דקות......סליחה "אקרוניס".....עכשיו הכול היסתדר.....

ולך or2000, תדע לך שהגיבוי שאתה עושה דרך windows, לא שווה כלום במיקרה שהווינדווז עצמו מיתחרבן לך....במיקרה כזה הלך לך המחשב.....אז תעבור דחוף ל - acronis2012.....הציל אותי הרבה פעמים כשהסיסטמ היתחרבן לי ביגלל וירוסים מהביטורנט והאימיול.....קח את זה לתשומת-ליבך or2000

הרבה-תודה לכול מי שעזר לי, או ניסה לעזור -- ד'1630 - שאול

פורסם

דיברתי על שיחזור מערכת (לנקודה מוקדמת לפני תקלה), זה מחזיר את כל ההגדרות ששינית עד לתאריך הזה.

הדבר היחיד שאני עושה זה גיבויי חומר חשוב עד מספר מחשבים וכוננים (קשיחים/DOK) חיצוניים, לא יותר מזה.

ההבדל בנינו הוא, שלי לא נכנסים וירוסים למחשב, אני לא מוריד סרטים בצורה לא חוקית, לא מוריד קבצים שאני לא יודע מי העלה אותם... אני מעדיף לקנות הכל מקורי, סרטים רואים בקולנוע. אני לא מודאג מוירוסים, בגלל שאני יודע איך לסדר את רוב הבעיות שיש לי ומה שלא מפרמטים (אחרי בדיקות ברחבי הרשת על הבעיה).

תזכור שאתה לא צריך לשרת את המחשב הוא צריך לשרת אוצך, אם תפחד מכל פעולה לא תרוויח מימנו דבר (פרט לחרדות). אני מכיר מספיק אנשים כאלו. הכל ניתן לסדר ואין דבר שאין לו פתרון (מבחינת תוכנה). הדבר היחיד שצריך לדאוג זה לגיבויי.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אם יש לך מצב שאתה מדליק את המחשב וכול מה שאתה רואה, זה מסך כחול עם ERROR גדולים, אז הגיבוי של ווינדווז לא יעזור לך....ולי ניכנס וירוס סתם כשביקרתי באיזה אתר באינטרנט, למרות שיש לי את האנטי-וירוס הכי טוב, אסט-סמארט-סקיוריטי-5, הוא לא עזר ובמיקרה כזה אם אין לך גיבוי חיצוני כמו האקרוניס2012, אז הלך לך המחשב קאפוט ואתה צריך להתקין הכול מהתחלה...סתם תחשוב על זה...

אין כמוהו Acronis-2012-Boot-CD

פורסם

ולי ניכנס וירוס סתם כשביקרתי באיזה אתר באינטרנט

תפסיק לראות פורנו... ;)

לנקודה, הגיבוי שלך זה לא משהו מיוחד, אם אני רואה מסך כחול אני מנסה להבין אותו ולא קובע "טוב צריך להתקין הכל מחדש". יש בעיות חומרה, ויש בעיות תוכנה, את הרוב ניתן לפתור בלי בעיה.

כמו שאמרתי, אני מגבה רק מסמכים, תמונות... עד היום לא יצא לי לראות (במחשבים שלי) מסך כחול בגלל וירוס, ב-WIN8 זה בכלל רגוע, הוא כבר לא נראה "מפחיד" כמו בדרך כלל.

פורסם
  • מחבר

גם פורנו אסור ליראות?...איפה אנחנו באיראן?.....ביחיאת or2000......תיתרכז!

פורסם

רק שתדע ששם המשתמש שלי כאן בפורום כולל רק מספר יחיד (2) כל השאר אותיות (O אות באנגלית, לא 0 מספר).

פורסם
  • מחבר

סליחה!......or2ooo......אתה באמת לא רואה סרטים כחולים?...איזה פסיכיאטר שהביא פרופסור קרסו ביום שישי ב-103FM לפני איזה חודשיים, אמר שזה לא נורמלי לא-ליראות סרטים כחולים....אתה יכול לימצוא את זה באתר שלהם באינטרנט

פורסם

לא נראה לי שזה מקום (הפורום) מתאים לשאלות כאלו, אבל רק בשביל לסיים את זה, מאז שיש לי חברה (חתונה עוד 4 חודשים :) ) אני לא צריך את זה...

פורסם
  • מחבר

המון מזל-טוב לחתונה....אבל אתה יכול להיות בטוח שזה זמני, זה שאתה לא צריך ליראות כחולים.....אני בן 52, אז אני יודע.....ובזה סיימנו.

פורסם

...מאז שיש לי חברה (חתונה עוד 4 חודשים :) ) אני לא צריך את זה...

כמו שאמרתי לאשתי אחרי שמצאה את אוסף הפורנו\ראתה אותי מסתכל על בחורות מזיל ריר וכיוב:

זה שהתחתנתי לא אומר שהתעוורתי.

פורסם

צריך להבין במה שהשקיע...

פורסם
  • מחבר

קומדיאנט אתה gabriel6.....חוץ מזה במחקרים שהיו בארה"ב, מיסתבר שגברים יכולים לקבל אורגזמה חזקה פי שלוש עם אוננות של שעה-וחצי עם סרט-כחול-חדש, בעזרת חניקות של הכובע של הצינור כאשר מתחילה הגמירה ואז אחרי כמה פעמים של חניקות כאלה כשהאורגזמה סוף-סוף מגיעה, זה בא כמו פיצוץ-אטומי עם אוזניים מצלצלות ועיניים בפזילה טוטאלית ומסך-שחור בעיניים וחיסול טוטאלי.....עכשיו תגיד לי gabriel6, עם איזו בת-זוג אתה יכול לעשות איזה 10חניקות לפני שאתה גומר, או בסקס-אוראלי שהיא מיתנדבת לבצע?....הנשמה שלה תצא לפני שאתה תיזכה לפיצוץ-האטומי הנ"ל....ותאמין לי שלפני שהיתחתנתי בגיל 31 הייתי צעיר חתיך מרים מישקולות רציניות וגבוה, 183, ויצאתי עם הרבה חתיכות, בחלקן כאלה שנורא הישתדלו, אבל מעולם לא זכיתי לפיצוץ-האטומי-המחשמל, כמו זה שאני זוכה לו בימים קשים אלה, אחרי 10חניקות של הכובע של האבר במשך השעה-וחצי של הסרט הכחול.....אז תחשבו על זה ילדים....יכול להיות שיחסי-מין זה רק בשביל להביא ילדים לעולם ולא יותר מזה....מי שרוצה ממש להנות צריך להיות יותר יצירתי עם הרבה סבלנות......ומי שמבשל ארוחת-צוהוריים אחת במשך כול יום שישי אוכל בשבת בצוהוריים וואחאד ארוחה לא קונבנציונאלית....

פורסם

אתה יודע שיש כאן ילדים?

פורסם
  • מחבר

OR2OOO, עברתי על כול מילה ולא מצאתי אפילו מילה אחת ,שהיא מגונה, או גסה, או שאסור להגיד אותה ליד ילדים...אתה מצאת מילה כזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים