עבור לתוכן

הווינדווז-7-אולטימייט מראה לי כונן-תקליטורים שלא קיים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא tzilber ידידי, עכשיו אחרי ה - REMOOVE של ה - DAEMONTOOLS הוא לא מודיע יותר אחרי ריסטארט את ההודעה הזאת על תקליטור OFFICE שקיים כביכול.....ניגמר הסיוט......

תגיד לי ידידי, קודם ירדתי קצת על הווינדווז8 ולא שמעתי יותר מ - GABRIEL6 שניסה לעזור לי קודם.....(אולי הוא נעלב בשם מייקרוסופט ?...)....יכול להיות שבווינדווז8 יש מעלות ניסתרות, שאני לא זכיתי להיתקל בהן בשבוע השלם שהוא היה אצלי וחרשתי אותו לאורך ולרוחב ולא מצאתי שום יתרון בו???... לפני שהחלטתי ביום שישי האחרון לשחזר את גיבוי האקרוניס של הווינדווז7-אולטימייט החביב והידידותי שלי עם ה-START החמוד כול-כך שהעלימו אותו בווינדווז8 וזה עושה בעיות רבות מעצבנות ומטרטרות.....

אתה tzilber מצאת איזה יתרון בווינדווז8 חוץ מהתאמת הצבעים האוטומטית שלו, לשינוי הצבע שהמישתמש משנה???....מצאת איזה יתרון, או גם אתה כמו כמה חברים שלי מצאת רק צרות וטירטורים?....... -- ג'1900

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמח שזה פתר לך את הבעיה.

אני עוד לא התקנתי את win8 מכיוון שאני בדרך כלל מחכה חצי שנה אחרי שמיקרוסופט מוציאה מערכת הפעלה חדשה.

עד כמה שהבנתי בלחיצת כפתור אחת במחשב מקבלים מסך כמעט כמו win7 עם כפתור start וכו'.

תצטרך לשאול פה אנשים איך עושים את זה כי אני לא יודע.

מצורפים גם כמה לינקים לתוכנות שאפשר להוריד ויחזירו לך את ה-start.

http://reviews.cnet.com/8301-33642_7-57543008-292/win8-startbutton-gets-your-start-menu-back-in-windows-8/

http://www.itworld.com/data-centerservers/300901/how-replace-missing-start-button-windows-8

פורסם
  • מחבר

תודה לך tzilber בכול-אופן!!!

פורסם
  • מחבר

הכיצד יתכן שעכשיו ב-דיסק-מנג'מנט מופיע ברשימת הדיסקים הפעילים OFFICE שיושב על CDROM1 ?, וזה אחרי שהדמון-טולז שאל אותי אם לעשות REMOOVE למדיה שעל ה-CDROM1 ?, עשיתי....אז איך המדיה OFFICE14 עדיין מופיע ברשימת הדיסקים הפעילים?

מישהו מכיר דרך פשוט להסיר את CDROM1 מהמערכת?...(הוא לא קיים, אבל הוא מיתעקש להופיע ברשימת הדיסקים הפעילים)....ממש מוזר....האמת היא שיש שם גם CDROM2 בריבועים שלמטה, אבל בלי מדיה עליו.

פורסם

הוא כנראה עדיין מבצע אמולציה. תגדיל בדמון טולס שלא יהיה לך שום דיסק וירטואלי (לא רק לעשות unmount לקובץ תמונה מסויים)

פורסם
  • מחבר

gil28 ידידי, בדמוןטולז שהיתקנתי אתמול, אין לי משום-מה שום אפשרות לעשות כלום...אם אני עושה על הסמל שלו דאבל-קליק, ניפתח חלון שאומר לי שאין מדיה מיותרת....ואין שום דרך ליפתוח שום חלון נוסף.....מכיר איזה דמון-טולז שעושה מה שאמרת?

פורסם

שיגעתם אותו. פשוט תסיר את OFFICE-CLICK-TO-RUN בלוח הבקרה->תוכניות ותכונות (בהנחה שאתה לא משתמש בו כמובן).

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא יסיר לי את האופיס-2010 שמותקן במחשב?

פורסם
  • מחבר

לא STARTER, מותקן מייקרוסופט-אופיס2010 הרגיל שהיתקנתי עם תקליטור

פורסם

אז זה לא יסיר. מה שכן כבר נתקלתי במקרים שהאופיס סטרטר ואופיס שהותקנו זה לצד זה גרמו בעיות בהסרה. לדעתי פשוט תסיר כל דבר שקשור ל2 האופיסים ואח"כ תתקין מחדש מהתקליטור.

פורסם
  • מחבר

זה הרבה עבודה ag43 ידידי....אין דרך פשוט להסיר את cdrom1 ואת cdrom2 שלא קיימים?, עם איזו תוכנה?

פורסם

זאת עצלנות... להתקין OFFICE לוקח בדיוק חצי דקה של הכנסת המפתח ועוד 10 שניות של NEXT ואז הוא מתקין לבד...

פורסם
  • מחבר

קרה משהו שלא יאמן....הופיע לי בסמלים של שולחן העבודה סמל חדש של הדיימוןטולז בצבע כתום, הקודם היה כחול, פתחתי אותו והיה שם פיתאום דבר חדש unmount all drivers, ולא היה אנמאונט לדרייב מסוים...אז עשיתי גיבוי אקרוניס וכשהגיבוי סיים הפעלתי שוב את הדיימוןטולז הכתום ולחצתי על unmount all drivers ואכן ניפטרתי מה-office, אבל כשבדקתי אם הצורב הראשי עובד, היתברר שהוא מתפקד עכשיו כמו תיקייה ולא כמו צורב....ולא מצאתי שם בדמוןטולז שום דרך לעשות לו מאונט...אז שיחזרתי את הגיבוי שעשיתי של האקרוניס, אבל כשהמחשב עלה בסיום השיחזור הצורב הראשי עדיין מתפקד כמו תיקייה ולא כמו צורב...כשאני פותח את הצורב וסוגר בחזרה, התקליטור לא עולה בשום-אופן....אני לא מבין איך גיבוי האקרוניס-2012 שאף-פעם לא איכזב אותי כבר שנה, איך הוא לא החזיר את המצב שהיה לפני ה-אנ-מאונט לכול הדרייברים.....מה עושים עכשיו חבר'ה?, גם ב-start ב - device manager הצורב פשוט לא קיים.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים