עבור לתוכן

הווינדווז-7-אולטימייט מראה לי כונן-תקליטורים שלא קיים...

Featured Replies

פורסם

במחשב של הבן שלי Windows7-Ultimate-64bit יש פיתאום משהו נורא מוזר....בהעלאה של המחשב, הוא מודיע שיש תקליטור של OFFICE ב - T:/BD-ROM DRIVE בשם OFFICE14 והוא רוצה שנפעיל אותו...יש במחשב רק CD-ROM אחד, שנימצא בו התקליטור של אקרוניס, הגיבוי/שיחזור והצורב הוא LETTER F, ממש לא T....אז איך זה שבאיזה מקום מיסתתר כונן-תקליטורים נוסף, בשם T:/BD-ROM ויש בו תקליטור של OFFICE....איך יכול להיות דבר כזה?...ניסיתי לעשות uninstall ל - T:/BD-ROM ב-device-manager, אבל בהעלאה של המחשב הוא מעלה אותו שוב....מי יכול להסביר לי מה-זה הקטע הביזארי הזה?, ואיך ניפטרים מה BD-ROM הדימיוני הזה עם התקליטור OFFICE שלא קיים?... -- הרבה תודה מראש! - שאול ג'1400

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראשית (למרות שאני לא מוד כאן) - ערוך את הכותרת ואת ההודעה למען יטב לכולנו.

שנית - רב הסיכויים לפי מה שאתה מתאר שישנו איזהשהו קובץ ISO שעשו לו Mount לאות כונן - יש לא מעט תוכנות שעושות את זה הנפוצה בהם daemon tools וגם virtual clone drive (שבאחרונה אני משתמש)

אגב - האם שאלת את הבן שלך איך הוא עשה את זה?

פורסם
  • מחבר

תודה לך gabriel6, אבל לא הבנתי מה בדיוק אני צריך לערוך בהודעה?, כתבתי הכי ברור שאפשר אחי...מה אתה ממליץ יותר, הוירטואל, או הדיימון-טולז?

פורסם

תודה לך gabriel6, אבל לא הבנתי מה בדיוק אני צריך לערוך בהודעה?

את הכותרת, בשביל שתכיל את תמצית הבעיה.

פורסם
  • מחבר

ערכתי את הכותרת, בקשר לשאלה שלך מה הבן שלי עשה, אז אין לו מושג, אבל אני היתקנתי לו בצורב F הראשי אופיס לפני חצי-שנה, אלא שהמחשב שלו התחיל להראות את הבעייה רק בשבוע האחרון...מה אתה ממליץ יותר להוריד, הדיימון, או הוירטואל?

פורסם

לא ממליץ לך להוריד שום דבר.

פשוט מאוד תבצע UNMOUNT - או שלא הבנתי מה שאתה מבקש לעשות.

אגב - לא אחיך (ואל תיקח את זה קשה אני שונא את המינוח הזה).

פורסם
  • מחבר

סליחה על "אחי"....לא היתכוונתי להעליב...."ידידי" בסדר?......אני רוצה פשוט להעלים את הכונן הזה שלא קיים, איך אני עושה unmount?, (אם זה מה שיעלים את הדבר המוזר הזה)

פורסם

תעשה UNMOUNT מעלים את הכונן.

אגב גם אם תסיר אתה התוכנה המדובר כונן הזה יעלם.

בנוסף מכיוון שאני אוהב התקדמות - בחלונות 8 הפונקציה הזו מובנית במערכת ההפעלה - סופסוף מייקרוסופט הבינו משהו שהיו צריכים להבין עוד ב-XP...

ולגבי כינויים - לא נעלבתי - אני פשוט מאוד לא אוהב את הכינוי הזה. ואין לי בעיה עם ידידי :)

פורסם

^ למה לא עברת ל-8?

בכל אופן, אני העברתי את כל הדיסקים שלי לקבציי ISO ושמרתי אותם בקשיח... עכשיו (עם WIN8) אין צורך בדיסקים. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני עברתי ל-8 לפני שבועיים ובמשך שבוע היו לי רק צרות וחסרונות....אף לא יתרון אחד...אז חזרתי ל-7-אולטימייט שהוא הרבה יותר ידידותי ונחמד.....לעינייננו, עשיתי REMOOVE לכונן הזה ב - DISK MANAGEMENT, אכן האות T נעלמה, אבל עדיין מופיע לי שם ה-OFFICE....ואני לא רוצה להסיר את תוכנת ה-OFFICE-2010...זה הרבה עבודה להתקין אותה מחדש...מה עושים?

פורסם

זה שהעלמת את אות הכונן לא עזר בכלום - תקיש כפתור ימני תראה אם יש שם אופציה של UNMOUNT

פורסם
  • מחבר

ב - DISK MANAGEMENT בכפתור-ימני אין UNMOUNT, היה REMOOVE שלחצתי עליו והאות T נעלמה...ועכשיו הוא מופיע בתור CDROM1 שיש בו תקליטור של OFFICE...זה ממש כמו סרט-אימה!!!....איך זה יכול להיות, אם במחשב יש רק צורב אחד שמופיע בתור CDROM0 ויש שם תקליטור של ACRONIS ??? ....איפה הוא רואה עוד CDROM1 שיש בו תקליטור של OFFICE??? ??? , ממש סרט-אימה!!!!!, טוב שעכשיו לא אמצע הליילה...הייתי מת מפחד...

פורסם

לא ב-disk managment.

ב-my computer תעשה unmount

פורסם
  • מחבר

tzilber ידידי, עשיתי ב-my computer -------> עכבר-ימני -----> disk management -------> manage

שם עמדתי על השורה של T:/OFFICE --------->עכבר-ימני --- CHANGE DRIVE LETTER AND PATH והיה רק REMOOVE, לא היה UNMOUNT.....לחצתי על REMOOVE, ואז אחרי ריסטארט הופיע לי באותו המקום בריבועים למטה CDROM1 עם מדיה של OFFICE......

בינתיים היתקנתי את ה - daemontools וכשהמחשב עלה הוא הודיע לי שיש כונן0 שאין בו מדיה....אז עשיתי עכבר-ימני-----> REMOOVE וה - DAEMONTOOLS נירגע......אז עשיתי עוד-פעם ריסטארט למחשב ושוב-פעם הוא עלה עם אותה ההודעה שב - CDROM0 אין מדיה......ניראה לי שבאמת הישתלט על המחשב של הבן שלי איזה שד מהגיהינום...

פורסם

כשהמחשב עולה אתה רואה משהו "אמיתי" תחת CDROM1?

הכוונה לקבצים/תיקיות?

קליק ימני ו-properties מראה על תכולה כלשהי מעל 0 ב-CDROM1?

ועוד דבר אחרון.

עמוד על אחד מקיצורי הדרך של office -> קליק ימני -> properties -> האם הנתיב ב-target זהה לזה שמותקן בו ה-office?

מהו הנתיב של start in?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים