עבור לתוכן

ThermalRight Ultra-120 Extreme ל - i5

Featured Replies

פורסם

הוא הוצע לי כקירור שקט בלא תוספת מאוורר למעבד i5 3470 . האם הוא מספיק טוב? הבנתי שקירור פסיבי תלוי בסירקולציה שבמארז. אני מתכנן לקנות את המארז הזה שמגיע עם 2 מאווררים:

חשבתי על אפשרות נוספת:

האם זה מספיק שקט וקר?

תודה לעוזרים.

פורסם

תקח מארז עם שלושה מאווררים או שתקנה מאוורר בניפרד לצד של המארז,

בנוגע לקירור יש לי אותו בסוקט 775 אני ממליץ עליו בחום האמת שלא שומעים אותו הטמפרטורה מעולה.

רק בצד המארז קניתי מאוור זול יחסית והוא לא מפסיק לזמזם בקטנה, האמת שכבר היתרגלתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. האם המעבד שלך כעיקרון מתחמם ברמות של i5? עד כמה שהבנתי התחממות קשורה גם בצריכת החשמל. האם i5 , שידוע כחסכוני יחסית, הוא טוב יותר בהשוואה לדורות קודמים?

פורסם
  • מחבר

התברר לי שהמארז הזה כולל רק מאוורר אחד

כמה מאווררים ראוי שיהיו במארז בשביל סירקולציה טובה ושהקירור הפאסיבי יהיה אפקטיבי?

אם זה עוזר יש כאן צילמוים של המארז ומיקומי המאווררים האפשריים בו. היכן כדאי למקם את המאווררים?

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=236440

אני רוצה להזמין את המחשב, בבקשה תענו בהקדם.

תודה.

פורסם

סירקולציה מינימלית היא מאוורר קידמי ומאוורר אחורי..אין צורך ביותר מזה..

אם אתה רוצה להוסיף עוד מאווררים אז פשוט תוסיף על הקירור עצמו ולא למארז.. :xyxthumbs:

פורסם

אני דווקא חולק עלייך המאוורר בצד יש לו תפקיד חשוב כי הוא עובד מול המעבד שזורק גם קצת אוויר על הלוח אם עצמו.

אין צורך ביותר משלושה מאווררים מקדימה מכניס אוויר בצד מכניס אוויר ומאחורה מוציא אוויר,

השאר מיותר לגמרי גם אם יש לך מקומות נוספים על גבי המארז.

פורסם

מאוור בדלת המארז רועש יותר ואני לא מזלזל ביעילות שלו..אבל במקרה הזה עדיף פשוט להתקין אותו ישירות על הקירור עצמו וזהו..

זה יעניק יותר תועלת..

פורסם

הקירור הזה מתאים לLGA1155/1156?

באתר שלהם כתוב שהוא ל755 ועוד כמה סוקטים ישנים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים