עבור לתוכן

לפתוח את צוואר הבקבוק ל-7970 ע"י שידרוג מעבד

Featured Replies

פורסם

קניתי כרטיס מסך חדש sapphire 7970 dual x במקום 4870 , אני צריך לשדרג את המעבד או לחילופין לעשות לו OC רצחני כדי להוציא את המקסימום מכרטיס המסך שלי בביצועים במשחקים .

מעבד נוכחי: amd phenom ii x3 720 black edition

קירור מעבד נוכחי: AMD STOCK SHIT FAN EDITION

מאמצים שנעשו עד כה: 1. פתחתי את ה X3 ל X4 ע"י שימוש בביוס מיוחד( Advanced Clock Calibration).

2. אובר קלוקינג מ-2.8 ל-3.2 (לא יכול יותר בגלל קירור המעבד הגרוע של AMD ).

אני לא מוכן להשקיע הרבה כסף על שילוש חדש של אינטל בינתיים כי אני יודע שhaswell בפתח וכולם במתח.

עד שאדון haswell יגיע אני רוצה להוציא את המקסימום מפלטפורמת הAM3 (אין לי AM3+).

השאלה שלי היא האם שווה לי לקנות קירור אוויר רציני ולהגיע ל-4.5 עם המעבד שלי או לקנות את המעבד הכי קטלני

לAM3 .

מוכן להשקיע עד 900 ש"ח לכל העניין.

פורסם

ל-4.5 לא תגיע... יותר סביר משהו בין 3.8-4.1

מהם המשחקים אותם אתה משחק? יש הרבה משחקים שכמעט שאינם מושפעים מהמעבד ובמשחקים אלה אם אתה על 3.2 בארבע ליבות אז סביר שלא תראה הרבה שיפור.

פורסם

אני משחק battlefield 3 (ברשת) בעיקר , ואני משתמש בפקודת render.perfoverlayvisible 1

מה שמראה לי את השימוש והניצולת של המעבד והמעבד הגרפי , בבירור רואים שהמעבד שלי פוגע לי FPS המינימלי.

השאלה שלי האם יש לי מה לעשות עם 900 שקל כדי לקבל שיפור בינוני , או שפשוט לחכות לדור הבא של המעבדים.

פורסם

אני לא יודע מתי יוצאים המעבדים החדשים מין הסתם גם יקח קצת זמן עד שיורידו במחירים,

אני אישית היתי לוקח גוף קירור רציני יותר ומעלה את התדר של המעבד.

מה המטרה של המערכת למשחקים אינטל מראה תוצאות טובות יותר למורות שמעבד 4 ליבות אמור להספיק,

אגב מה הFPS שאתה מקבל עכשיו מהמעבד?

פורסם

אני אישית היתי לוקח גוף קירור רציני יותר ומעלה את התדר של המעבד.

המלצות שלך לקירור אוויר בעל התמורה הכי טובה ביחס למחיר?

חשבתי על Noctua NH-D14 מה אתה אומר? (300 ש"ח לקירור אוויר זה לא יותר מדי?)

פורסם

לדעתי אפשר לקנות קירור זול יותר תלוי לאן אתה רוצה להגיע עם התדר של המעבד,

לכן היתי ממליץ לך ללכת לפורום קירור לבחור גוף קירור בתקציב שלך התחנה הבאה היא פורום אוברקלוקינג.

פורסם

תזכור שיש מצב (אני לא יודע, תבדוק אם יש מידע על זה.. ) שתוכל להשתמש בקירור שאתה קונה כרגע גם לדור הבא של המעבדים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים