פורסם 2012 בנובמבר 2712 שנים שלום,לא מעט זמן אני סובל מבעיה מוזרה במחשב.המפרט:לוחם אם: GA-P31-DS3L: לינקכרטיס מסך 4870 של אסוס: לינקספק של 500W, לא זוכר חברה ודגם מדויק.זיכרון: 6GBמסך 22'.הכרטיס בן שנתיים, נראה לי,והוא עבד בצורה מעולה על אותה חומרה עד בערך לפני כ-6 חודש,תמיד דאגתי לעדכן דרייבר וגם להוריד עידכונים שוטפים לוינדוסאך הכרטיס התחיל בהתנהגות משונה - קריסה של הוינדוס, חלון כחול, שגיאה לגבי קובץ בשם atikmdag.sysלתקלה הזו מידי פעם קודמת תופעה אחרת - כל המסך מתחיל להתעוות בצבעים, יש כל מיני נקודות בצבעים.אם אני מפעיל מחדש את המחשב מיד, אז העיוות עדיין קיים, עוד לפני שהוינדוס עולה, בשלבי ה-POST, ואז כשמגיע למערכת ההפעלה - קריסהיוצא מצב שאני משחק איתו - מכבה, ממתין קצת, מדליק ומקווה לטוב.מה ניסיתי:* הסרה של הדרייבר והתקנה מחדש* התקנה מחדש של הוינדוס* פירוק של הכרטיס מהחריץ וניקוי החריץ+כרטיס מסך(לא ידעתי באילו כלים לנקות, אז הניקיון זה סך הכל ניקוי אבק)* יש לי כרטיס נוסף של NVIDIA 8600 שחיברתי והוא דווקא עובד בלי שום בעיותמה עוד לא הספקתי לבדוק:* לשים את הכרטיס במחשב אחר (כנראה יקרה ביומיים הקרובים, למחשב של חבר)* אותו חבר סיפר לי על עידכון BIOS לכרטיס (?) לא יצא לי לשמוע על אפשרות כזולא יודע מה לעשות כבר.אשמח להצעות.
פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים מחבר חדשות טובות עבורי התייאשתי מהכרטיס, אז אתמול החלטתי "לאפות" אותו ומה אומר לכם, עובד כרגיל בינתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.