פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים המערכת הנוכחית:AMD athlon X4 630 AM3Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333Radeon Saphire 6770HD 1GBSamsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/sEnermax 500+ wattAntec Sonata 3העדכונים הרצויים:מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי.דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים.קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי.כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?
פורסם 2012 בנובמבר 2913 שנים מחבר משחקי רשת.הורדות.מולטי טאסקינג.המערכת כיום לא מספיקה לי. השאלה אם עדכון יספיק ויהיה שווה את זה או שצריך להתחיל לחשוב על קניית מערכת חדשה.
פורסם 2012 בנובמבר 2913 שנים תוכל לפרט קצת יותר?באילו משחקי רשת מדובר? באיזו רזולוציה אתה משחק? יכול להיות שיהיה עדיף להחליף כרטיס מסך.באיזה ריבוי משימות מדובר?יש לך מערכת מכובדת, לדעתי לא כדאי למהר לזרוק כסף.
פורסם 2012 בנובמבר 2913 שנים מחבר Dragon nest Full GraphicsBrowser multi tabs/programs/video/utorrent downloading
פורסם 2012 בנובמבר 2913 שנים אם כך לדעתי חבל על הכסף.המערכת שלך צריכה להתמודד עם השימושים האלה בלי יותר מידי מאמץ.קירור שקט יכול להיות רעיון טוב, אם אתה ממש מתעקש אז SSD יכול לבוא בחשבון.שדרוג מעבד או החלפה של מעבד+לוח זה בזבוז לדעתי.
פורסם 2012 בנובמבר 2913 שנים גם לדעתי.SSD לא יביא שיפור ביצועים במשחקים. איפה אתה רואה שהוא (המחשב) לא מספיק?
פורסם 2012 בנובמבר 2913 שנים מחבר נחסוך את הכסף לעת עתה.אבל קירור אני מעדיף להחליף. במילה אחת המליצו לי על arctic alpine 64 pro לתושבת שלי וזה הקירור שאקנה (כבר פתחתי תרד בנושא)תודה על העזרה. ניתן לנעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.