פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר רציתי לדעת רק עם המארז הזה מאלומיניום ואיזה מאוררים באים איתו ? ב100אחוז תגידו לי ? בבקשה
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים איזה נודניק חחח ;Dמגיע איתו מאורר אחד שקוף עם לדים כחוליםועוד 4 מאוררים...כל חמשת המאוררים אלה מאוררים לא ממש מוכרים..וכןןןן המארז מאלומיניום! :]וכןןןן הצבע כסף במארז הזה סבבה לגמרי!
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר אחי אני מצטער שאני נודניק !אבל 600 שקל זה ה5בה כסף רציתי להיות בטוח שעיתי את הדבר הנכון שאלה אחרונה מה זה אומר שהמארז מאלומיניום במה זה עוזר ?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים צחקתי בקשר לנודניק אני מבין אותך במאה אחוז גם שאני מזמין משהו אני חייב לברר עליו את כל הפרטים ולהיות סגור שאני עושה את הדבר הנכון..מארז מאלומיניום קל יותר וקר יותר
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר תודה רבה לכול הפורום ולכול מי שעזר לי לבחור מארז לבסוף הבחירה מצוינת מחר אני יקבל אותו + הלוח אם החדש לי ABIT NF7-SL מחר אני יגיד לכם איך אני יודע שזה לא המקום אבל ללוחל אם של ABUT שקניתי SL יש כרטיס קול מתקדם ? על הלוח יש מדבקה כזאת NF7-S
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים תתחדש! לפי מה שקראתי עשית אחלה עסק (גם הלוח וגם המארז) עכשיו- אתה יכול לומר לי איפה קנית את המארז, כמה הוא עלה + לינקים(תמונות) זה יהיה אחלה.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים הוא נתן את הלינקים בהודעה הראשונההוא בחר במארז SUPERTALENT CHIFTECH OEM שמגיע בלי ספקשדרך אגב בחיפה בחנות KSP בדיוק אותו דבר עולה 480 שקל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.