פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מה שחשוב לי שיהיה מקום שהספק לא יהיה קרוב ל מאורר שלי של המעבד כי הספק שלי במארז שיש לי צמוד ל מאורר של המעבד ומחמם אותו יש לי לוח של ABIT NF7 עכשיו מבין שני המארזים האלה מה יותר טוב מה יותר גדול מה יותר יפה מה יקרר יותר טוב את החלקים המחשב שלי מה ישמר לי ליותר זמן איזה חברה יותר טוב למי יש מאורר בצד הכול אני רוצה לדעת הכול ! למי יש את המארזיפ האלה או אחד מהם ויכול לתת לי תמונה ! תודה מה הפלוס של זה ומה המינוס של זה אני רוצה לדעת הכול בבקשה ! זה שתי במארזים שאני מדבר !עכשיו רציתי לדעת גם עם יש מאורר בחלון של המארזים האלה !1 . http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htmתודה רבה לעוזרים !
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים בחרת אחלה מארזים, שתיהם היו אחלהלשתיהם יש מקום ל:2 מאוררים מקדימה2 מאחורה1 בחלוןאני חושב שמגיע איתם בערך 2-3 מאוררים, ולסופרטאלנט מגיע גם מאורר לדים ברוב החנויותאם אני זוכר נכון השלדה של הסופרטאלנד מאלומיניום שזה יתרון דיי גדולבתחלס ההבדל העיקרי שאני רואה, זה מי מגיע עם ספק ומי לא, והמחיר הכלליגם אנשים שקנו את זה, וגם את השניכתבו ביקורות טובות מאוד, ואני חושב שעדיף שתלך על מה שיותר נראה לךאני אישית הייתי הולך על ה ANTEC בגלל שאני יותר אוהב את העיצוב שלו..
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר זהוא שאני גם רוצה ללכת אני חושב על ה ANTEC הבעיה היא שאני ראיתי כמה תמונות של המארז ולא ראיתי מקום למאורר החלון שאני ממש רוצה ! משהו יכול להגיד לי ב 100 אחוז ?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים דווקא זה נראה כאילו לאנטק כן יש חור בחלון.. גם אם אכן וגם אם לא זה ממש פשוט לעשות לו חור בהתחשב בכךשהחלון שלו עשוי מפרספקס .. עם מקדח כוס אתה עושה את זה בדקה..ואגב שניהם באים ללא ספק אם זה היה שיקול שלך.. חוץ מזה האנטק בא עם 2 מאווררים והסופרטאלנט מגיע עם 5
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר ראיתי כמה תמונות של המארז הזה לא ראיתי אפילו מקום למאורר אתה יכולם להגיד לי ב 100 אחוז עם יש חולון ומה באמת עדיף ANTEC או Supertalent מה יותר טוב מה מאלומיניוןם ?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים לא הבנתי את השאלה שלךאתה שואל אם במאה אחוז לסופרטאלנט יש מאורר בחלוןהתשובה היא כן, מאה אחוז. ובדרך כלל מביאים לך שם מאורר לדים כחול.. לא בכל החנויותואם אתה שואל בקשר ל ANTEC אז אתה רואה בתמונה שנתתי לך שיש לו מקום למאוררוגם במפרטים שראיתי באיזה אתר על המארז הזה היה כתוב שיש 2 מקדימה 2 מאחורה ואחד בחלוןשזה דרך אגב הסידור מאוררים בשתי המארזיםשמעתי הרבה יותר דברים טובים על הסופרטאלנט אולי כיהוא יותר זול ויותר קונים אותואני דיי בטוח שאם תקנה אותו לא תתאכזב והוא יתן תוצאות טובותבקשר לאנטק אני גם פה בטוח שלא תתכאזב , אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי לא נכנסתי לאתר היצרן, אבל לא נראה לי שהוא מאלומיניוםתעשה את השיקולים שלך מבחינת מחיר\יופי\קירור ותחליט לבדכי אין הרבה הבדלים.. שתיהם מגיעים בלי ספק, לשתיהם יש אותו מספר מקום למאורריםכמו שאמרו הסופרטאלנט מגיע עם יותר מאוררים, מה שאותי אישית לא ממש מעניין כי אני לא משתמש במאוררים שמגיעים עם המארזלדעתי האנטק נראה הרבה יותר טוב.. אבל מבחינת קירור אני דווקא יותר מסתכל לכיוון הסופרטאלנט (צ'יפטק)תעשה את הבחירה שלך אני בטוח שאף אחד מהמארזים האלה לא יאכזב אותך
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מבחינת הצורה הם בערך אותו הדבר....הייתי ממליץ לך על הסופרטאלנט בגלל ש: הוא עשוי מאלומיניום ואני לא בטוח בקשר לANTEC.הוא מגיע עם 4 מאווררים רגילים ומאוורר לדים אחד.הוא הרבה יותר זול.הוא מגיע במבחר צבעים.אלה נראים לי סיבות מספיקות כדי לקחת אותו ולא את הANTEC.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר הזמנתי Supertalent בצבע כסף איך ? טוב נכון אמרו לי שזה עם 5 מאוררים חלון מאורר אחד בצד ! הצבע יפה נכון ?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אתה באמת רוצה שנגיד לך האם המארז שרכשת יפה?! זה הרי עניין של טעם ואם הוא מוצא חן בעיניך אז קנה אותו. זה הכסף שלך ומי אנחנו אשר נגיד לך אם הוא יפה או מכוער.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר לא שאלתי עם הצבע כסף יםפה על המארז כאילו עם יש למשהו צבע כסף וזה יפה זה מה שרציתי לדעת
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אנא נסח את שאלותיך להבא בצורה מפורשת יותר שכן מהודעתך האחרונה לא ניתן היה להבין זאת כך.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים לפי דעתי המארז הכסוף נראה טוב כמו שאר הצבעים (מלבד הירוק והאדום שלא יצא לי לראות).
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים ראיתי בתצוגה את כל הצבעים של הסופרטאלנט אחד ליד השניוהיחידי שהייתי בוחר מבינהם זה הכסףהכחול שלהם לא ממש מצא חן בעיניי.. הוא לא רע אבל לא בעיניי כל כך, אני לא אוהב מארזים שחוריםשאר הצבעים ממש לא לענייןאז אם תשאל אותי, הכסף שלהם הכי נורמלי =]תתחדש!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.