עבור לתוכן

מפרט ב2000-2500 ש"ח לכל היותר למשחקים (ללא חלק ניכר מהציוד)

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 2500, עדיפות לרק 2000 ואפילו פחות עם אפשר.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וגם תכנות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD BO2 והמטרה שגם בעוד שנתיים שלוש יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באכות נמוכה, אבל ברזולוציה של FHD, כי אני משחק על הLCD הענק שלי.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, 46"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, DVD, מארז וספק כוח (יש לי ספק של OCZ 400W, אם לא מספיק, אז אפשר לחשוב על חדש, אבל זה ספק אכותי במיוחד המותאם לOC).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל מאוד, לא צריך לדאוג ברמת המאווררים, זה אפשר להחליף בהמשך, אבל חשוב לי שהלוח אם יתמוך.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כלום, אבל אשמח לשמוע כמה עולה הרכבה. למרות שאין לי בעיה להרכיב לבד, אם זה סכום ממש קטן, חסכון הזמן יהיה שווה את זה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גבעת שמואל (בין פתח תקווה לקרית אונו, יש אוטו, אין בעיה איפה קונים).

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB 3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא משהו ספציפי.

ראיתי שתמיד שמים פה מעבדי INTEL, אין לי שום התנגדות לAMD שראיתי שהם זולים בהרבה. בהנתן שהביצועים זהים כמובן, העיקר שיהיה זול יותר.

אני אישית חשבתי על זה:

המבצע של הBD של TMS עם הAMD Phenom II X4 965 ביחד עם הלוח אם הזול או היקר מבין האפשרויות שם (לא ראיתי תיאור שלהם, אז קשה לי לדעת) וביחד עם זה הכרטיס מסך GTX660 שמופיע שם ועוד שני סטיקים של 4GB או אחד של 8GB. וזהו, מארז יש לי, ספק כוח יש (רק תגידו לי אם הוא מספיק חזק). כל השאר יש.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

ההודעה עברה עמוד כבר

פורסם
  • מחבר

עוד פעם עבר עמוד...

אפשר בבקשה לקבל עזרה? לא ביקשתי משהו הזוי ובקרוב יגמר הBLACK FRIDAY...

תודה מראש!

פורסם

זה שהדיון שלך עובר לעמוד השני לא אומר שאפשר להקפיץ אותו, אלא רק אחרי 24 שעות.

לגבי כרטיס מסך אתה יכול ללכת על GTX660 ולגבי הבאנדלים של המעבד+לוח האם שאתה מתלבט ביניהם, הזול יותר כולל לוח בסיסי יותר ללא תמיכה ב-USB3, כאשר השני כולל לוח אם משופר עם תמיכה ב-USB3 (אך ללא SATA 6Gb/s).

האם זה משתלם, כן, אבל אם אתה כבר משדרג עדיף לשדרג למעבד חזק יותר מהפנום הזה.

לכן יש לך 2 אופציות עיקריות, או ללכת על FX-6100 ביחד עם לוח אם GA-970A-D3 של ג'יגבייט 1140 ש"ח (+קירור משופר שיעלה לך עוד כמה עשרות שקלים) כאשר כאן יש לך תמיכה לביצוע אוברקלוק.

או ללכת על שילוב שלא נותן לך אפשרות לבצע אוברקלוק, אך המעבד חזק יותר- i5-3470 ביחד עם B75MA של MSI ב-1310 ש"ח (עם קירור סטוק).

ככה שבסופו של דבר שניהם עולים בערך אותו מחיר- בחר לפי עדיפויותיך.

איזה ספק בדיוק יש לך (דגם מדוייק) וכמה זמן הוא פעיל אצלך?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז נלך על הGTX660.

מאוד חשוב לי הUSB 3.0 מהSATA פחות אכפת לי לדעתי.

המעבד הזה הרבה פחות חזק?

לגבי הi5, הם עד כדי כך טובים יותר, כי ההפרש במחירים עצום ביניהם לבין הAMD?

המטרה שלי היא במינימום מחיר מקסימום ביצועים. עדיפות לאפשרות לOC למעבד לעתיד (שהלוח אם לא ימנע, אבל אל קריטי, פשוט מעדיף בעזרת זה לגרור עוד קצת זמן עם המחשב בעתיד).

אין לי מושג לגבי הדגם, קניתי אותו בהרבה כסף יחסית לפני שנה, הוא של OCZ והוא 400W (זה מספיק?). אבל הוא מחזיק כרגע 3870 עם חיבור חיצוני לכרטיס מסך ו4 HD בלי בעיה.

אני פשוט רוצה להשאיר את המארז הספק והכל, רק להחליף את הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם וזכרונות.

אשמח להצעה לעסקת חבילה המשתלמת ביותר עבור הפעלת משחקים ותכנות (צוואר הבקבוק הוא המשחקים, כל שבעיקר משחקים).

איזה ספק צריכה מערכת כזו:

מעבד i5, לוח אם כפי שהמלצת, שני סטיקים של 4GB, הכרטיס מסך המדובר, שלושה הארדיסקים, כונן אופטי אחד ומן הסתם שני מאווררים במארז.

אגב, האם ניתן בתמורה לעוד סכום קטן לקבל לוח אם שתומך בOC?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, ראיתי עכשיו שיש שני כרטיסי GTX660 שם, אחד של ג'יגהבייט והשני של ספארקל. איזה מהם עדיף?

הג'יגהבייט מתהדר בתואר "OC"....

פורסם

- לדעתי שווה לשלם עוד קצת בשביל הג'יגבייט. הוא כולל קירור משופר ותוספת ביצועים קטנטנה מהמפעל.

- ה-i5 לא טובים בהרבה מה-AMD אבל קח בחשבון שאם אתה לוקח את ה-AMD הזה אז כאילו חלק מה-OC שתעשה רק ישווה אותו לביצועי i5 בחלק מהאפליקציות (ב-OC מוצלח גבוה כמובן שתעקוב את ביצועי מעבדי i5 ברוב התוכנות). שילוב של i5 שמתאים ל-OC (כמו i5-3570k) ביחד עם לוח אם תומך המבוסס ערכת שבבים Z77 וקירור משופר יעלו לך סביב ה-1800-1900 ש"ח לכן זה פחות רלוונטי לתקציבך.

- לגבי הספק נראה לי שהוא יספיק, אתה יכול להכניס כאן את כל החומרה שלך ולבדוק בערך איזה ספק יהיה מומלץ (אם כי המחשבון הזה לא מדוייק כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים