עבור לתוכן

השכרת רכב - נהג צעיר, יש חברות שמוכנות להשכיר?

Featured Replies

פורסם

אני צריך רכב לערב אחד(מקסימום יום אחד), אבל לפי מה שהבנתי הרבה מהחברות הגדולות לא מוכנות להשכיר רכב למישהו בגילי (20) . אני כבר לא נהג חדש ועברו יותר משנתיים מאז הוצאתי את הרישיון. האם מישהו יכול להמליץ על חברה שתסכים להשכיר רכב?

תודה.

פורסם

עד כמה שאני יודע זה דווקא אפשרי, פשוט תצטרך לשלם יותר כסף על "ביטוח נהגים צעירים" או חרטוט דומה

פורסם
  • מחבר

יש לך ניסיון עם החברה הזאת? מומלצת?

פורסם

קח בחשבון שזה עשוי להיות לא פשוט בכלל. גם אם חברה זו או אחרת אינה נמנעת מהשכרה לנהגים צעירים, היא עדיין תתעקש לבדוק (מראש, כמובן) שיש לך אשראי מספיק לכיסוי ההוצאות הפוטנציאליות. בנוסף למחיר ההשכרה עצמה (ועלות הדלק, כמובן), ישנן עוד עליויות פוטנציאליות - בראש ובראשונה השתתפות עצמית במקרה של גניבה\תאונה. גם אם קרה ארוע ביטוחי שלא באשמתך, נניח והרכב נגנב למרות שהוא ננעל כחוק והוחנה במקום הגיוני, עשויה לחול עליך השתתפות עצמית של אלפי שקלים - וכשהחברה רואה מולה לקוח בן 20, סיכוי גבוה מאוד שהיא אכן תבדוק. שים לב שבחלק מהחברות ניתן לבטל השתתפות עצמית זו בתוספת מחיר, שלעיתים אינה גבוהה במיוחד.

בנוסף, אם כי לא שאלת, שים לב שחברות ההשכרה גובות "עמלות" על כל מה שאפשר - נסיעה בכביש אגרה (בנוסף לאגרה עצמה, עשויה לחול אגרה של עשרות שקלים לכל נסיעה), הסבת קנסות\דוחות חניה, החזרת הרכב ללא מיכל דלק מלא (במקרה כזה, תצטרך לשלם על הדלק החסר למיכל מלא, במחיר גבוה משמעותית מהמחיר האמיתי של הדלק) וכו' וכו'.

פורסם

וואלה לא,

סתם תוצאה ראשונה בגוגל...

פורסם
  • מחבר

טוב דיברתי עם עוד שתי חברות, הם מוכנים להשכיר רכב (ברמה בסיסית כמו getz ובתוספת תשלום ) הבעיה שהם רוצים גם אשראי למין פיקדון ואין לי בכלל אשראי... קיצר צריך לוותר על הרעיון...

פורסם

טוב דיברתי עם עוד שתי חברות, הם מוכנים להשכיר רכב (ברמה בסיסית כמו getz ובתוספת תשלום ) הבעיה שהם רוצים גם אשראי למין פיקדון ואין לי בכלל אשראי... קיצר צריך לוותר על הרעיון...

אתה מוכן לתת שמות\אתר\טלפון, של החברות?, תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

כן בטח, אלה שתי החברות "אביטל" ו"אביב" מבני ברק אם אני זוכר נכון..

פורסם

אני אומנם בן 22 אבל בavis נתנו לי ולדעתי נותנים אצלם רק מעל גיל 21

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים