פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים כאמור קניתי היום כרטיס מסך Sapphire מKSP ראשון לציון , בעלות של 840 בערך.והבנתי כבר שהגעתי הביתה שיש איזה מבצע לAMD לסדרת כרטיסי מסך האלה שהם מקבלים משחקים מתנה לא ? ראיתי שקוראים לזה Never settle. האם הייתי אמור לקבל משהו ? או שזה לא תופס בארץ ? המוכר לא הזכיר שום דבר על זה.
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים קנית מKSP, קיבלת את הכרטיס שעליו שילמת, ובנוסף להכל הוא אפילו עובד, ואתה בא לבקש משחק מתנה ?
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים קנית מKSP, קיבלת את הכרטיס שעליו שילמת, ובנוסף להכל הוא אפילו עובד, ואתה בא לבקש משחק מתנה ? LIKE!!!
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים קנית מKSP, קיבלת את הכרטיס שעליו שילמת, ובנוסף להכל הוא אפילו עובד, ואתה בא לבקש משחק מתנה ? למה אתה אומר את זה ?
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים מחבר קנית מKSP, קיבלת את הכרטיס שעליו שילמת, ובנוסף להכל הוא אפילו עובד, ואתה בא לבקש משחק מתנה ? האמת עוד לא בדקתי תקינות , אבל האריזה הייתה שלמה והכל נראה חדש ולא משומש. אני מחכה לספק כח חדש שייגיע מחר בעזרת ה'. למה לKSP יש כזה מוניטין גרוע ?
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים אני לא חושב שזה הוגן לענות על השאלה הזאתפשוט דפדף קצת בפורום ותחליט בעצמךאני באופן אישי, לא אקנה שם חומרה בשנים הקרובות (אלא אם כן הם יקחו את עצמם בידיים ויביאו שלקוחות זה דבר חשוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.