עבור לתוכן

מחפש מחשב גיימינג כבד שינצל את הבלאק פריידיי באופן מקסימאלי! (~6500)

Featured Replies

פורסם

היי חברים!

החלטתי לנצל את הבלאק פריידיי כדי לפנק את עצמי במחשב גיימרים שווה, עליו אני חולם כבר שנים!

הבעיה היא שאין לי מושג מה ממה שהחנויות מציעות משתלם ומה נועד לנקות להם את המדפים.

חשוב לי כונן SSD משתלם של 128 ג'יגה לקיצור זמני טעינה וזכרון של לפחות 750 ג'יגה.

המחשב נועד להוציא את ההנאה המקסימלית מהמשחקים החדשים ביותר.

1. מה התקציב המקסימאלי? 6800

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן ממש ממש משתלם. חשוב לי שיהיה איכותי ויחזיק לשנים הקרובות.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני

HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הדור הנוכחי של הקונסולות- GTAV, Crysis3, Skyrim

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך משתלם של 20 אינץ', אולי טיפה יותר.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות!

:silly:

3. האם יש צורך בציוד הקפי אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת טובה וקצרה שתתאים לשולחן קטן.' מסך של בערך 20 אינץ'

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9, בפעילות מאומצת זה לא משנה לי אבל כשהמחשב עומד דלוק כמה שפחות זמזומים.

6. אוברקלוק? עלות-תועלת. אם זה יישתלם לי אז בוודאי.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN8 , הרכבה בחנות והמהרה אם צריך..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה מ- TMS, כי הם נראים הכי רציניים בבלאק פריידיי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

USB3.0 מקדימה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא קריטי בכלל.

תודה!

רן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים