עבור לתוכן

רעש מוזר במחשב חדש ..כימעט בטוח שזה הכרטיס מסך .

Featured Replies

פורסם

שלום :)

קניתי מחשב חדש מחברת tms יש לי אותו פחות מחודש אפילו ולאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מדליק את המחשב הוא ישר או אחרי כמה שניות יש רעש מוזר ניסיתי ליבדוק מזה פשוט עצרתי ידנית את המאורר השמאלי של הכרטיס מסך ועזבתי ישר כדי לתת לו להיסתובב שוב והרעש הפסיק ..עכשין כל הזמן שאני מכבה את המחשב ואז מדליק הרעש חוזר . וכדי להפסיק אותו צריך לעצור לרגע את המאורר .של הכרטיס מסך.. הכרטיס מסך הוא :(radeon hd6850

אני ממש מאוכזב . מה אתם אומרים ? אני יכול לממש תאחריות כמובן וזה מה שאני יעשה .אבל השאלה היא אם יחליפו את כל הכרטיס מסך כולו או שיתקנו אותו ?

תודה ..

פורסם

שלום לך.

אתה יכול לפנות ל-TMS בעניין התקלה - אם מדובר בבעיה בכרטיס מסך - נחליף לכרטיס תקין.

אתה מוזמן לפנות למייל - support@tms.co.il .

שבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה..

במיקרה שהכרטיס פגום הם פשוט יחליפו אותו לאותו כרטיס חדש ?

פורסם

gal12ee, מי שענה לך זה הוא נציג של החנות ממנה רכשת את המחשב.

צור איתם קשר במייל שפורסם ואני בטוח שהם יענו לך על כל השאלות.

תעדכן אותנו כיצד נפתרה הבעיה, בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

כן כן אני יודע ודיברת איתם ..הם צריכים לבוא לקחת את הכרטיס מסך .

פורסם

זה ממש טוב שהפורום משמש להעלאת איכות השירות שניתנת לצרכנים - טוב מאוד.

מעקב.

gal12ee -אני סומך שתעדכן - גם אם קיבלת שירות טוב זה משהו שצריך להרשם.

פורסם

גם אם היו מחליפים את המאוורר היתי מאוד מרוצה מכיוון שהכרטיס עצמו טוב.

פורסם
  • מחבר

כן אני יעדכן :)

פורסם
  • מחבר

אז רק רציתי לעדכן שהיום הגיע לי אותו כרטיס חדש ..:)

פורסם

אין סיבה שלא המחשב חדש, יש לך אחריות עליו כל עוד לא עברה שנה אתה שם להם את המחשב והולך שהם ישברו את הראש.

עריכה:

הבעיות מתחילות שהאחריות של התיקון נגמרת אז אתה משלם להם משהו כמו 150 שקל לתיקון או שתמצא את התקלה בעצמך.

פורסם
  • מחבר

טוב אז חיברתי תכרטיס מסך ..והכל עובד מצוין ...אבל מוזר שמתי לב להיבהובים מהירם כאלה במסך כאילו ממש מהירים שביקושי מספיקים ליראות אותם כזה..הכרטיס מסך מחובר טוב ...לא ניראלי שזה מיזה...

חחח מקווה שזה לא עוד פעם בעיה בכרטיס עם כן אין לי מזל ..אז לא הכל עובד מצוין ....וזה לא רצוף זה בא בפיתאומיות כזה כל כמה זמן.

פורסם

רק כדי להבין נתתה להם את המחשב והם החליפו כרטיס מסך? מה שאתה מתאר בדרך כלל מתחיל ככה הולך ונהיה יותר גרוע.

פורסם
  • מחבר

לא...לא נתתי להם את המחשב ..פשוט שלחתי להם רק את הכרטיס מסך משנוח גם להם ..והם החזירו לי אותו כרטיס חדש ..הבעיה שגם איתו יש בעיה הריצודים \ היבהובים האלה לא מפסיקים כל כמה זמן ..אני מאוכזב מאוד ..רציתי רק שזה יעבוד כמו שצריך ..

פורסם
  • מחבר

אז קניתי מהם מחשב ויש לי אותו פחות מחודש אפילו ..ושמתי לב לבעיה בכרטיס מסך ..עושה רעש מהמאורר הוא פגום אז שלחתי להם הם בדקו אותו ושלחו לי אותו דבר חדש

שגם הוא היה פגום .הכרטיס הוא radeon hd 6850 אז שלחי להם אותו עוד פעם ..ובסוף הוחלט להחליף כבר לכרטיס מסך אחר ..מה שמיתברר לי בסוף הוא שהכרטיס הזה זה לא באמת הכרטיס שהזמנתי מהם הם פשוט שמו לי כרטיס שטוב פחות מהכרטיס שהזמנתי שהוא 6870 פשוט לא שמתי לב לזה ..מישו עזר לי בבניית המחשב ופשוט לא שמתי לב למספרים..

דיברתי איתם ושאלתי עם אני יכול לקבל את הכרטיס 6870 והם אמרו שאין להם אותו כבר במלאי .אז אין אפשרות...הם הציאו לי פשוט כרטיסים פחות טובים ..את הכרטיס gtx 650 ti

למשל ..

ואני ביקשתי מהם את הכרטיס gtx 560 גם על כל הבלאגן הזה שניגרם לי והם לא הסכימו ...אז הוחלט שיוחזר לי הכסף של הכרטיס מסך ..פשוט מאוכזב ..הסכום שהוחזר הוא 720 ש''ח ..איזה כרטסי כדי לי ליקנות ?

בנוסף לזה ..גם הדלת של המארז הגיעה עקומה בפינה והצלחתי לסדר את זה פשוט הבלגתי עם זה זה לא נורא ..אבל עדיין מעצבן ..

קיצר פשוט מאוכזב מהם ..הם העדיפו להחזיר תכסף מאשר להציע לי איזה כרטיס מסך שקצת יותר טוב כי אין להם את הכרטסי שאני הזמנתי ושילמתי עלין ..</blockquote>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים