עבור לתוכן

בקשת המלצה לקניית מחשב נייד עד 4000 שח ורצוי גם פחות

Featured Replies

פורסם

שלום

אשתי נוסעת לחול ויכולה להביא מחשב נייד

רציתי לקבל המלצה ללפטופ וגם האם בכללל כדאי להביא מחול

מטרת המחשב - אינטרנט, קצת סרטים, קצת אופיס

גודל - סביבות 17

כונן dvd ו cd- נדרש מסוג טוב

משקל, זמן סוללה, בלוטות, העדפה לחברה כלשהיא,רישיון למערכת הפעלה ועוד... - לא משנה

אחריות בן לאומית - אם נקנה בחול אז רצוי

כרגע יש לי inspiron 1525 בערך בן 5 שנים והוא פחות או יותר בסדר, קצת איטי אבל נסבל

אני מעונין במחשב שיחזיק לעוד 5 שנים(אם יש חיה כזאת, ואם מומלץ לנהוג בצורה כזו), משהוא כמו טויוטה קורולה או מסדה שיאפשר גלישה במהירות טובה ,גם אם יש כמה מסכים פתוחים במקביל, שהמסך והרמקול יהיו באיכות סבירה כי אנו צופים בסדרות טלויזיה לפעמים.

תודה רבה

שבוע טוב ושקט

:xyxthumbs:

פורסם

אתם לא מעדיפים לקחת נניח מחשב 13-14 שיהיה קל משקל יחסית וישמש אתכם ביום יום, ברחבי הבית וגם מחוץ לבית +לקנות בנוסף מסך שולחני גדול (כאשר המחשב הנייד יתחבר אליו) שישמש אתכם לצפיה בסדרות וסרטים בצורה נוחה וגדולה יותר מאשר על מסך של מחשב נייד בסיסי.

רעיון למחשבה בסה"כ... כי ניתן לחסוך בתקציב הרבה! ולהרוויח אפילו טלויזיית LCD (לטלויזיה החיבור פשוט עם כבל HDMI בודד ובשילוב לדוגמא של סט מקלדת+עכבר אלחוטיים ניתן יהיה לשלוט על המחשב בטלויזיה בקלות).

לדרישות 17" שציינת מחשב כזה צריך להתאים:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20122

אך אני ממליץ לחשוב שוב אם אכן גודל מחשב כזה ומסך מתאימים כי הוא כבד (3.2 ק"ג !) וזמן הסוללה כ-3 שעות בלבד.

פורסם
  • מחבר

וואו איזו תשובה מהירה ועוד בשעה כזו - סחטיין

האמת רעיון טוב,לגבי המסך הנפרד

אתייעץ עם אשתי בבוקר

שוב תודה

דרך אגב

נתקלתי ביצור הבא באמזון במחיר 530 דולר, האם אני צריך כזה או שהוא יהיה לי, כמו פרארי לנהגת בת 90?

שהרי זה מחיר זול מההמלצה שלך וכאן נכנסת השאלה,האם בכלל כדאי להביא מחול?

Dell Inspiron 17 i17RN-4823BK 17.3-Inch Laptop

Intel Core i5-2450M 2.5 GHz[/l]

• 6 GB DDR3
  • 500 GB 5400 rpm

• 17.3-Inch Screen
  • Windows 7 Home Premium 64-bit

• [*][/l]
פורסם

אחריות אחריות אחריות.

זה ההבדל היחיד המשמעותי, בארץ אתה מקבל על מחשב נייד 3 שנות אחריות וברוב במקרים שירות "עד הבית" (מבחינת איסוף המחשב והחזרתו).

מרבית המחשבים נמכרים בחו"ל עם אחריות יצרן לשנה אחת בלבד.

יש כמובן את עניין העברית על גבי המקשים, אך את זה ניתן לפתור בעזרת מדבקות או חריטת עברית ע"ג המקלדת.

המחשב שהבאת הוא כמו כל מחשב סטנדרטי ויספיק מעל ומעבר לשימושים שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים