עבור לתוכן

החידון של הזון #24

Featured Replies

פורסם

מתוך כל העונים בוחרים באמצעות רנדומייזר מספר פתרון והוא הזוכה, זה יכול להיות כל אחד

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הי dj,

תודה לך(ם) על כל העבודה הקשה.

אני לא יכול לדבר בשם כולם, אבל לפחות בשם אחד אני יכול להגיד שקיימת הערכה רבה מאוד לפועלכם המרובה.

וזה נחמד שאתה משתף אותנו במה שקורה מאחורי הקלעים :) .

בהצלחה

פורסם

כן, אבל אז תגיד: "אה... זה השמוק שכבר זכה. סיבוב שני!".

סתם צוחק, אתם סבבה. :xyxthumbs:

פורסם

בדיוק בזמן, ה-AVG עושה לי בעיות עם WIN8.

פורסם

לדעת להעביר ביקורת זה דבר טוב וחשוב, וגם לי יש לעיתים ביקורת על דברים מסוימים כאן באתר.

אבל אם אתם מתלוננים על הפרס שמחלקים כאן בחידון, נראה לי שיש לכם חיים יותר מידי טובים :) .

פורסם

ליאור:

דברי לא הובנו כהלכה.

מעולם לא היו ולא יהיו לי תלונות על הפרס- אני סתם מתבדח על שמו של האנטיוירוס, כמו שאני עושה תמיד כשאני רואה את האנטיוירוס הידוע מבית eset (הרגל מגונה ודבילי שלי, אני מודה).

אני מתנצל אם דברי עוררו בך איזו תחושה לא נעימה. אני מעריך מאוד את עבודתם של מנהלי הפורום, כולל אותך. אנא קבל את התנצלותי הכנה.

גילוי נאות- כבר הרבה זמן אין לי כוונות לזכות בפרס עבורי ואני פותר למען ההנאה בלבד (אני כן שולח פתרונות כיוון שיש לי חוב של כבוד למשתמש מסוים פה בפורום ואני רוצה שיזכה בפרס- במקרה שאזכה הפרס ישלח ישירות אליו).

אני מבטיח שלהבא אהיה יותר זהיר בדברי, על מנת להמנע ממצבים לא נעימים של אי הבנה כגון זה.

אם לא שוכנעת ואתה זקוק לחיזוקים נוספים, אשמח להוסיף מעט קישורים לפוסטים ישנים יותר שיראו זאת (אין לי מצב-רוח היום לחיטוט בארכיוני הפורום...).

פורסם

אני התפקעתי מצחוק מהתגובה שלך. ;)

פורסם

רציתי רק להצטרף ולהגיד תודה למארגן החידון ולאתר בכלל, אתם עושים עבודה מדהימה!

פורסם

אגב אני היחיד כאן שהדבר הראשון שעלה לו לראש ב 1 זה ״ליייייררררוי ג׳נננקינסס״?? D:

פורסם

מה התשובה ל-5?

פורסם

גילד וורס (guild wars) כשטוחן=גורס ובנו=ילדו.

פורסם
  • מחבר

הסבר ל3?

ומישהו אמור מה זה סאב זירו או שסתם הבנתם וגיליתם שיש דבר כזה?

פורסם

ריקוד אתני זה דבקה, הצמדה זה הדבקה. לא נראה לי שיש מה להסביר יותר מזה.

לא היה לי מושג מה זה סאב זירו, הנחתי שההתחלה זה סאב ואז הלכתי לגוגל וחיפשתי בתוצאות ההשלמה האוטומטית (כלומר לכתוב "סאב א" ולראות אילו השלמות הוא נותן, ואז "סאב ב" וכן הלאה).

פורסם

חצי סאבווי = סאב

קולה = קולה זירו => זירו

למקפיא - כי... אל תגיד לי שאתה לא יודע מי זה סאב זירו...

subzero1_mok.jpg

בנוגע ל-3 גם אני אשמח להסבר

פורסם
  • מחבר

מסתבר שלא הכרתי את המילה "דבקה".. לפחות אני לומד מזה משהו.

ו.. לא :s05:

גם כשחיפשתי סאב זירו עכשיו בגוגל זה לא עלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים