עבור לתוכן

Zowie AM vs. Logitech G400

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה!

מישהו התנסה בשניהם (שימוש ממושך, לא בחנות) ויש לו חו"ד?

תודה רבה!

פורסם

אני חושב של DJ ELECTRIC יש את שניהם (יש לו את ה AM-GS אבל אני לא זוכר אם יש לו את ה G500 או G400).

יש לו העדפה ל LOGITECH גם בגלל החוסר סימטריה. אני אישית קניתי היום את ה ZOWIE AM (הלא מבריק), במחיר שלו (100 ש"ח עד מחר) לא תמצא משהו טוב יותר.

ניתן להשתמש בו עם ידיים גדולות למרות שבמקרה הזה שוב יש יתרון ל G400 שמעט גדול יותר.

לא יודע איך אפשר להגיד שההתאמה למשתמשי יד שמאל היא גימיק, אם עושים עכבר סימטרי למה לא לעשות אותו ככה? אולי היה אפשר לעשות שיהיה שימוש לכל ה 4 כפתורים אבל זה נראה לי אפילו יותר גימיק ומלאפשר שרק זוג אחד יעבוד כל פעם. זה בטוח יותר הגיוני מלהוציא גירסה מיוחד לעכבר מה שדורש עוד פס יצור שמיצר עכבר "מראה".

פורסם
  • מחבר

אם היה אפשר להשתמש בכל 4 הלחצנים, לא הייתי אומר שזה גימיק.

אבל עזוב... אפילו אני לא לקחתי ברצינות את מה שאמרתי...

פשוט נראה לי רעיון טיפשי לא לאפשר שכל ה-4 יעבדו אם הם כבר שם...

אם אני מוצא עוד מישהו שמעוניין ב-G400 יוצא שכל אחד משלם 116.9 ש"ח. הפרש ממש לא משמעותי.

כך שבינתיים אני מעדיף את ה-G400 ורצוי שאנסה לבדוק אותו בהקדם.

פורסם

בשביל לעשות את זה צריך לשנות את העמיקום של הלחצנים בצד ימין ואז העכבר לא סימטרי ולא ניתן להעביר אותו לצד שמאל ;) אולי מוחמד SpawN שמאלי ולכן היה חשוב לו שעכבר יהיה דו"צ :nixweiss:

תנסה ליצור קשר עם ליאור, אני בטוח ב 90% שיש לו אז העכברים האלה. הוא המליץ בפורום כמה פעמים על ה AM וה EC EVO אבל יש לו העדפה לעכברים אחרים רק על בסיס העיצוב.

פורסם
  • מחבר

בטיפול. תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

בעלים של שני העכברים המבוקשים ומשתמש בשניהם על בסיס יומיומי.

חיישן: העכברים משתמשים באותו החישן, בזואי יש LOD ממש אפסי. למי שמשחק עם רגישות נמוכה זה מהווה יתרון חשוב. ב-G400 הוא גבוה משמעותית

צורה: מדובר בשני עכברים עם שתי אחיזות שונות, דבר שמאוד תלוי במשתמש ויתכן ויקבע עם מה הוא ילך. אני אישית מעדיף את האחיזה של G400 ומשתמש בו כראשי

גלגלת: הכפתור בגלגלת של הזואי הוא אולי עקב אכילס של העכבר. מדובר בלחצן קשה ולא הכי נח ללחיצה, ב-G400 עדיף משמעותית מבחינתי

טקסטורה: לא יודע כל כך במי לבחור פה, שניהם מרגישים לי דומה, עם כי ב-G400 יש פחות הזעה, היד נחנקת לי פחות.

כפתורי צד: בזואי קצת יותר נגישים ונוחים ללחיצה מבחינתי, לא רחוקים מדי ולא קרובים מדי

כבל: זואי, חד משמעית כבל איכותי יותר שמתבלה פחות

רגליות: מרגיש דומה, הזואי הוא עכבר קל יותר ולכן גם זז יותר בקלות על משטחים

משטחים מומלצים הם משטחי בד רכים, לא כרייתיים אשר יצרו עקומות גבוהות מדי עם לחץ על המשטח. משטחי QCK למשל יהיו מומלצים לחיישן הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

חיזקת את מה שחשבתי. כיוון שאני לא גיימר כבד, המשמעות של כל החיישנים ונגזרותיהם פחות חשובה לי וסביר להניח ש-G400 יהיה הטוב ביותר עבורי.

פורסם
  • מחבר

אם מישהו מעוניין לקנות את ה-G400 במסגרת השני ב-60% שישלח הודעה פרטית בבקשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים