עבור לתוכן

חוות דעת 4800 למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?4800

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COH, LoL, GW2, Skyrim, Borderlands, Planetside2 XCOM

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

,

, רמקולים ועוד)? לא, אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? שוקל לעשות OC למעבד ולכ.מסך בעתיד לאזן לרמה גבוהה, אני מעריך בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? סביר להניח שלא בגלל OC

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1140

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪223

לוח אם:

MSI Z77MA-G45 Sata3 Usb3 DVI/VGA/HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪610

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

Kingston 4GB 1600

כמות: 2 - מחיר: ₪120

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪413

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1616

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪104

סה"כ: ₪5045

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4945 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/mvyrzenb

יש הנחה של עוד כ200 ש"ח על כ. המסך במפרט...

פורסם

סה"כ המפרט טוב, הנה מספר הצעות לשינויים אפשריים.

- במקום המארז והספק הזה, כחלק ממבצעי ה-BF שם, אתה יכול לקחת bitfenix survivor ביחד עם סיסוניק 750SJ או M12D המודולארי באותו טווח המחירים.

- גם חלק מהמבצעים, ראיתי שיש כונן טרה של טושיבה ב-360 ש"ח, שנושק לביצוע הסיגייט שבחרת.

- לא ממליץ על הצורב שבחרת, יש לו הסטוריה לא כ"כ מפוארת מבחינת אמינות ותמיכות. אמליץ על כונן של LG או סמסונג.

- אמליץ לך להוסיף עוד 40~ ש"ח ולקחת את לוח האם הזה, היות והוא נותן לך יותר (כמו אקסטרה חיבורי USB3) והוא בגודל ATX סטנדרטי ולא מיקרו- משהו שהוא מומלץ יותר אם אתה לוקח קירור כה מאסיבי.

פורסם
  • מחבר

סה"כ המפרט טוב, הנה מספר הצעות לשינויים אפשריים.

- במקום המארז והספק הזה, כחלק ממבצעי ה-BF שם, אתה יכול לקחת bitfenix survivor ביחד עם סיסוניק 750SJ או M12D המודולארי באותו טווח המחירים.

- גם חלק מהמבצעים, ראיתי שיש כונן טרה של טושיבה ב-360 ש"ח, שנושק לביצוע הסיגייט שבחרת.

- לא ממליץ על הצורב שבחרת, יש לו הסטוריה לא כ"כ מפוארת מבחינת אמינות ותמיכות. אמליץ על כונן של LG או סמסונג.

- אמליץ לך להוסיף עוד 40~ ש"ח ולקחת את לוח האם הזה, היות והוא נותן לך יותר (כמו אקסטרה חיבורי USB3) והוא בגודל ATX סטנדרטי ולא מיקרו- משהו שהוא מומלץ יותר אם אתה לוקח קירור כה מאסיבי.

לא שמתי לב לספק ולמארז במספרת הBF, תודה, אבל אני חושב שאוותר, למארז בקנייה אין אחריות ואעדיף שתהיה לי אחריות מקיפה לכל המערכת.

אם אוותר על OC למעבד ולזיכרונות, (ואחליף למעבד 3470 ולקירור פשוט יותר של Zalman) האם כדאי יהיה לי להחליף לוח אם ללוח אם בעל צ'יפ H77?

או שכדאי להישאר עם Z77?

ואם אתה יודע... מה ההבדל בין H77-D3H לH77-DS3H חוץ מחיבורי הסאונד

פורסם
לא שמתי לב לספק ולמארז במספרת הBF, תודה, אבל אני חושב שאוותר, למארז בקנייה אין אחריות ואעדיף שתהיה לי אחריות מקיפה לכל המערכת.

אני לא יודע מה נסגר עם האחריות על המארז, אבל קח בחשבון שגם אם יש אחריות- זה ככל הנראה לא תקף על נזק פיזי.

אם אוותר על OC למעבד ולזיכרונות, (ואחליף למעבד 3470 ולקירור פשוט יותר של Zalman) האם כדאי יהיה לי להחליף לוח אם ללוח אם בעל צ'יפ H77?

ההבדל הוא בעיקר מבחינת היציאות- אתה יכול לעשות השוואה באתר הבית של ג'יגבייט. אני אישית מעדיף יותר את H77-D3H.

קח בחשבון שיש לך גם את B75M-D3H שנחשב ללוח מצויין וזול יותר כמובן, או msi b75ma-e33 שזול עוד יותר, בעיקר כי כולל 2 חריצי זיכרון (אם תשים סטיק של 8GB לא אמורה להיות בעיה להוסיף עוד אחד בעתיד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים