עבור לתוכן

בעקבות מבצעי BF מחפש המלצה לאוזניות

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל)

השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים

למחשב וקצת לפלאפון

לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה:

makgK181DJ.jpg

שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין

תודה!

פורסם

יש את הסיברייה V2 בבאג במחיר הזוי של 199 ש"ח!! יש לי אותם כבר חצי שנה ואני כל פעם מחדש המום כמה הן אודיופיליות.

אני בעיקר משתמש בהם למוזיקה סרטים ומשחקים מידי פעם...מרוצה ממש. אני קניתי אותם ב- 350 ש"ח :'(

מה שכן הן לא מתאימות לפלפון כל כך...סתם מגושם.

פורסם

"אודיופיליות"?

זה לא מצחיק, ואם לא התבדחת אז זה קצת עצוב שאתה מרשה לעצמך לקרוא להן אודיופיליות כשכמעט כל אוזניות באותו המחיר נשמעות יותר טוב, ושבכלל סאונד אודיופילי לא יתקבל בפחות מ600-700 שקל ויש כאלה שיגידו שהרבה יותר.

לפותח השרשור אני לא לא מסכים עם ההמלצה. אלה אוזניות עם תמורה טובה לגיימרים, והגדולה האמיתית שלהן היא הנוחות.

לטובת מוזיקה, הייתי ממליץ לך ללכת על הakg ששמת תמונה שלהם ;)

פורסם

יש את הסיברייה V2 בבאג במחיר הזוי של 199 ש"ח!! יש לי אותם כבר חצי שנה ואני כל פעם מחדש המום כמה הן אודיופיליות.

אני בעיקר משתמש בהם למוזיקה סרטים ומשחקים מידי פעם...מרוצה ממש. אני קניתי אותם ב- 350 ש"ח :'(

מה שכן הן לא מתאימות לפלפון כל כך...סתם מגושם.

אתה כבר הבן אדם השני שאומר שהוא ראה אותם ב199

אבל באתר של bug של bf זה מופיע ב250...

איפה ראית ב199 ?

פורסם

^^

מצחיק, עצוב כל כל רגש אחר עדיין לא ישנה את העובדה שאלו אוזניות פצצה שאם הם היו מקוטלגות לא בתחום הגיימינג ומיוצרות ע"י חברת מותג אחרת...אז כנראה שהם היו נמכרות בלפחות 500 שקל! יש להן חתימת סאונד בין המאוזנות ביותר ששמעתי ויצא לי לשמוע לא מאט אוזניות. חסית למחיר שלהם לא תמצא טוב יותר!

הביצועים שלהן בסרטים יעלו על רוב ה- AKG במחיר הנ"ל. לגבי מוזיקה אני אומר שוב בלי לפקפק שהן אודיופיליות ונותנות לך במה רחבה שלא ראיתי כמאט בשום אוזנייה (כנראה בגלל הדרייבר 50MM) ויש להן באס בשרני ועמוק שלא סתם משתלט על הצליל אלא נשלב נפלא.

לאיתי..קיבלתי יחד עם העיתון שבת דף פרסומת מושקע של באג עם כל מבצעי BF והן מופיעות שם ב- 199 ש"ח כולל גרסת הגולד.

פורסם

לא שאני מתכוון לזלזל או משהו, אבל לדעתך אילו מבין "לא מעט האוזניות" ששמעת, שעולות 200 שקל או יותר, נשמעות פחות טוב מהסיביריה?

כי אני שמעתי את הסיביריה (והרבה אחרות), ובעוד שלמשחקים הן בסדר - חסר באס וחסר מיד. בעוד שתחושת המרחב שאתה מקבל מהבמה היחסית רחבה שלהם (אני מסכים כאן) טובה לגיימינג, הסאונד שלהם אנמי מדי בשביל לתת פייט אמיתי באיכות הסאונד. כמו שאמרתי יש להן תכונות מושכות מאוד, אבל אחרות. למעשה, הAKG K181 לא רואות את הסיבירה בכלל בכל הנוגע למוזיקה. הן לא באותה הליגה בכלל. אני אפילו אעיז לומר שאפילו למרות יש להן טיפה יותר מדי באס מכפי שרצוי לסרטים הן עדיין אוכלות את הסיביריה גם בתחום הזה.

פורסם

שמעתי את ה- HD203 של AKG, ה- HD202 של סנהייזהר והביטס סולו וה- סולו HD כולם לא מתקרבות לסייביריה במחיר הנ"ל!!

לא יודע איך אפשר להגיד עליהם שהסאונד אנמי ??? לדעתי במחיר של 199 ש"ח לרוץ ולקנות מהסיבה שהן טובות לשלל קטגוריות (סרטים+שירים+משחקים) ושלל סגנונות בעוד שאוזניות מסוימות בולטות רק באחד מהם..פותח התרד צריך את השלוש.

פורסם

hd203 AKG? מה זה? לא מכיר, נראה לי שאתה מתבלבל בדגם.

הHD202 גם אני שמעתי ולא אהבתי באופן כללי. בכלל, סנהייזר בשוק הנמוך/בינוני לא בולטים לחיוב.

אפילו את הHD448 שקניתי בזמנו, שנחשב לאחד מהטובים שבשוק הביניים של סנהייזר, אני ממש לא אוהב ולא הייתי ממליץ לאף אחד.

והסולו... ברצינות?

פורסם

טעות שלי...ה- 203 של סנהייזהר.

לטעמי הסיבירייה ממש משתלמות במחיר הנ"ל כאשר הדרישות הן מוסיקה+משחקים וסרטים. קשה לי להאמין שה- K181 ייתנו איכות בסרטים ומשחקים כמו הסייביריה V2! אם היה מדובר רק במוזיקה אזי העניין אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

הסיבריה פחות מושכות אותי בייחוד בגלל המיקרופון שדי מיותר בשבילי

נוספה התלבטות חדשה לAKG:

1000 faunny wang

האם האוזניות האלה עדיפות על הAKG שפירסמתי בתחילת ההודעה?

http://www.amazon.com/Fanny-Wang-Headphones-Co-FW-HEADPH-1001-BLK/dp/B004IM35F8

אשמח לתשובה כי אני רוצה לרכוש מחר, תודה :)

פורסם

אני עדיין לא מאמין שחברה קראה לאוזניות שלה Fanny Wang...

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מאמין שחברה קראה לאוזניות שלה Fanny Wang...

זה סוג של חיקוי 1:1 לסולו של מונסטר, אומרים שגם מבחינת סאונד הם דיי זהים ובחלק מהביקורות הם אפילו מתעלים בטיפה...

לא סתם הם קיבלו תביעה ממנוסטר...

בכל אופן, למי שיצא להאזין להם, איך הם? עדיפות על הAKG?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים