עבור לתוכן

לוח אם מעוצב אישית

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו').

אז שני דברים:

-שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו?

-מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו')

תודה לעוזרים :)

פורסם

לא קיים דבר כזה... אתה כן יכול לצבוע, אבל לא מומלץ.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שאני מקפיץ, אבל למה בעצם לא?

טכנית, את ההדפסות של הלוח ניתן לבצע גם ידנית (נו בעזרת מיכון מתאים), אני רואה את זה כל הזמן במגזינים על DIY.

להלחים קבלים ושבבים ניתן לבד, ומבחינת תכנון אפשר לשלם למהנדס שיכין מספר עיצובים מראש או שבאמת יכין אחד חדש.

זה יעלה טונות של כסף אבל לא בסדרי גודל של מוצרים תעשייתים אלא כמוצר פרימיום לאנשים שמרוויחים יפה ואין להם מה לעשות עם זה.

מחיפוש בגוגל אני רואה שיש עוד אנשים שהתעניינו בנושא...

פורסם

אתה צריך המון יודע בשביל זה, ללא פס ייצור זה יעלה המון כסף. בשביל לקבל ערכת שבבים ושאר הדברים מהיצרניות צריך לשלם ולעבוד קשה.

פורסם
  • מחבר

סתם מעניין אותי (לא שאני אעשה את זה כי אני מרושש) כמה זה יעלה +-?

ולדעתכם זה שירות שיימכור יפה או שאין מספיק ביקוש? כי זה אחד מהדברים שלדעתי הכי חסרים במודינג...

פורסם

זה דבר שלא יצליח לצאת לפועל, אי אפשר להעריך עלות.

פורסם

העלויות יהיו גבוהות מכיוון שלא תוכל לעשות פס ייצור כי כל אחד ירצה לוח שונה...

לפיכך תצטרך להחזיק מהנדסים במשרה מלאה וזה עולה המון...

פורסם

אתה יכול להדפיס לוח כזה במחירים גבוהים מאוד, אך לא אסטרונומיים, אם אתה יכול לתכנן אותו בעצמך.

פורסם
  • מחבר

העלויות יהיו גבוהות מכיוון שלא תוכל לעשות פס ייצור כי כל אחד ירצה לוח שונה...

לפיכך תצטרך להחזיק מהנדסים במשרה מלאה וזה עולה המון...

לא יודע כמה זה נכון... אולי אפשר ליצור מכונה אחת שאני מכניס לה את כל המידע על הלוח והיא מייצרת... שמה כל דבר במיקום שמבקשים, צובעת איך שמבקשים, והכל... זה יהיה יקר אבל לא נראה לי שיעבור את ה2000 לייצור.

פורסם

כנראה שהתגובה שלי נובעת מחוסר ידע פרקטי אז אני מתנצל מראש, אבל לגבי הדפסה הנה לדוגמא:

מישהו שמדפיס את המעגלים שלו בבית.

ידע כן, זה צריך. אבל ניתן אולי לקצץ עלויות בהכנה של מספר תרשימים מוכנים מראש- לא לחלוטין התאמה אישית אבל מספיק קרוב. או לצלם מ'פורטפוליו של עבודות' שיווצר במהלך הפעילות של העסק...

לקבל ערכת שבבים- נקודה טובה. צודק לא בטוח שהם יתעסקו עם מישהו בגודל כזה ובטח שלא במחיר נורמלי.

פורסם

למה שתעשה דבר כזה?

אולי ניתן לצבוע לוח אם.

פורסם
  • מחבר

חח חפיף... טוב אני מבין שזה לא אפשרי אבל היה ממש נחמד אם היה שירות כזה :)

פורסם

בלוח אם סטנדרטי , למרות שלא רואים בעין , יש לרוב 8 שכבות של מעגלים מודפסים פנימיים . לפעמים יש יותר ולפעמים פחות .

לייצר לוח כזה בודד בייצור מיוחד , ללא הלחמה של רכיבים יעלה בסביבות ה 500$ (ואולי אפילו יותר) וזה עוד במפעל סיני .

וזה אם אתה מביא את המעגל מוכן .

קניית רכיבים בודדים ולא כמות מסחרית תעלה הרבה יותר ממה שזה עולה לייצרן לוחות בדרך כלל.

פלוס , שירות הלחמה של כל הרכיבים (לא משהו שתוכל לבצע בתנאים ביתיים) יעלה עוד כמה מאות לייצור מיוחד .

אגב את כל השירותים האלה אשר "לקנות" באיביי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים