עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2012 - ת'רד בקשות, מציאות ושאלות.

Featured Replies

פורסם

כתוב שם "10x10x10 in"

שזה אומר 25X25X25 ס"מ

ואם אני מזין את הנתונים הללו ידנית במחשבון BUY2USA, אני מקבל משלוח 25$.

• תגובות 322
  • צפיות 47.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1.36 קילו

פורסם

איזה הזוי. איזה חנות בארה"ב עשתה מבצע חיסול אבל מה חיסול, סיכול ממוקד !

זכרונות קורסייר ונג'נס קיט של 16 ג"ב ב- 35$. מישהו לא חיכה, נכנס לחנות וקנה את כל המלאי מאחד הסניפים. :|

פורסם

איזה הזוי. איזה חנות בארה"ב עשתה מבצע חיסול אבל מה חיסול, סיכול ממוקד !

זכרונות קורסייר ונג'נס קיט של 16 ג"ב ב- 35$. מישהו לא חיכה, נכנס לחנות וקנה את כל המלאי מאחד הסניפים. :|

care to share where?

like details?

פורסם

למישהו יש קופון לאמאזון שיעבוד על המוצר הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B003BZCOKK/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&smid=A3LGJ9ZB5RSN9T

אני מחכה הרבה זמן לדיל על המוצר הזה...יוצא 73$ (במקום 90) כולל משלוח בתוך ארה"ב. אח"כ פחות 10$ הנחה של BUY2 זה יוצא 63$ אבל המשלוח עולה 30$ (ימי), אוויר עולה כפול ובמקרה הזה לא יוצא משתלם. מה שכן, יש לי הרושם שאמאזון ישלחו את זה בקופסא גדולה מדי ואז המשלוח הסופי יהיה יותר יקר. ל BUY2 יש אמנם שירות אריזה מחדש (להקטנת עלות המשלוח) אבל זה עולה 10$ (בעצם מבטל לך את ההנחה אם באמת הקופסא גדולה מדי).

זה מוצר שנועד להחליף מיכלים של אוויר דחוס (באמת טיפשי לקנות אותם).. זה מיועד למחשבים ואלקטרוניקה ויש לו עוצמה מטורפת. :)

1tMqk.jpg

פורסם

אחלה אבל זה כנראה הגרסה האמריקאית 120 וולט. אני צריך את ה 220 ועד עכשיו המחירים שראיתי היו 80-90$.

פורסם

^

אחלה. נראה מצויין. אני בהחלט צריך אחד כזה.

תעדכן אחרי שתזמין וזה ישלח מ-BUY2 (כמה עלה לך סופית וכו'), אני אזמין אחריך.

Metro Vacuum ED500 DataVac 500-Watt 0.75-HP Electric Duster

פורסם

קיבלתי אורגזמה שראיתי את דבר הזה בול מה שצריך בשביל לנקות מחשב תמיד הייתי מסתבך הייתי מביא מאוורר

או משאבה של אופניים או נושף על המחשב עד שאין לי אוויר ונשמתי כמויות של לכלוך

פורסם

אני עדיין מחפש דרך להוזיל את המחיר עוד קצת. המחיר ב B&H נראה מחיר רגיל ולא במסגרת המבצעים. באופן עקרוני, משלוח אווירי לארץ עולה בערך 20$ (לא אקספרס עד הבית) אם אתה שולח למכר בארה"ב במקום ל BUY2. דרך BUY2, העסקה משתלמת רק עם משלוח ימי.

אגב, מה זה ה"שלוש בום" של BUY2? אולי אפשר לעשות הזמנה משולשת איכשהו.

פורסם

אפשר לשלוח מ B&H ל- B2U.

שלוש בום, אומר 30% הנחה על המשלוח השלישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים