עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2012 - ת'רד בקשות, מציאות ושאלות.

Featured Replies

פורסם

עוד 11 שעות מתוכננת להיות הנחה על Sennheiser PC 323D, נראות כמו אוזניות מצויינות למשחקים, נקווה להנחה משמעותית

• תגובות 322
  • צפיות 47.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל החברה שהזמינו..

http://www.amazon.com/Philips-AS111-37-Fidelio-Docking/dp/B005HY4UOG

בחרתי להשתמש בשילוח של buy2usa, במחשבון AMAZON שלהם היה רשום שהמשלוח יעלה 20$ לימי ו33$ אווירי. (ועדיין רשום)

כעת שהמוצר הגיע למחסנים שלהם מחירי המשלוח שונים 62$ לאווירי ו30$ לימי, גם לכם זה קרה? מה אפשר לעשות בנידון?

פורסם

כל החברה שהזמינו..

בחרתי להשתמש בשילוח של buy2usa, במחשבון AMAZON שלהם היה רשום שהמשלוח יעלה 20$ לימי ו33$ אווירי. (ועדיין רשום)

כעת שהמוצר הגיע למחסנים שלהם מחירי המשלוח שונים 62$ לאווירי ו30$ לימי, גם לכם זה קרה? מה אפשר לעשות בנידון?

מה? :o אני גם הזמנתי את זה. רק אתמול קיבלתי מייל שזה הגיע אליהם ללא חשבונית וצירפתי אותה מאמזון.

עדיין לא קיבלתי מחיר משלוח כי לא היתה החשבונית משום מה בחבילה.

אבל דווקא במוצר הזה המשלוח אמור להיות כפי שכתוב במחשבון כי הוא מגיע בקרטון סגור מהיצרן ולא צריך לארוז את המוצר באריזה מיוחדת...

הם כתבו לך למה המחיר השתנה? אולי כבד יותר ממה שכתבו באמזון? אולי המידות שונות?

פורסם

זה בגלל הנדיבות של אמזון בגודל החבילות שהיא שולחת. אמזון תמיד לוקחת את החבילה המקורית ואורזת אותה למשלוח עם שקיות אוויר, כך שנפח החבילה גדל ואנחנו משלמים ריבית על אוויר.

הזמנתי כרטיסי זכרון ארוזים בלא יותר ממעטפה של מכתבים והם הגיעו בחבילה בגודל חבילת נעליים. הוסיפו לי כמה דולרים למשלוח.

פורסם

אאוצ'. אני גם הזמנתי את זה (הגיע אך לא עודכן ב- B2U). תברר איתם למה המחיר קפץ בצורה כזאת, נשמע לי קפיצה גבוהה מידי במחיר.

החבילה הזו נשלחה ב- FedEx (לצערי), הם לא מפסיקים "לדפוק" אותי (כל מה ששלחתי איתם בזמן האחרון, הייתי צריך להוסיף המון כסף על הסכום המקורי ששילמתי להם), נראה כאילו הם ארזו את הקופסה של המוצר בקופסה גדולה יותר של 9x9x9 אינצ' (כ- 23x23x23 ס"מ) שזה יוצא 2.5 קילו (לעומת 22x22x14 ו- 1.5 קילו במקור).

אבל גם עם הנתונים הללו אמור לצאת משלוח ימי - $19.5 ואוירי $40 (לפני הנחת מבצעים). איך הם הגיעו לסכומים שציין Oded.Dwek , אני לא יודע.

פורסם

לי אמזון עשו קטע יותר מעצבן,אבל איכשהו הסתדרתי עם זה... קניתי 2 פריטים באותו יום ששניהם בערך 50+ דולר כלומר פתורים ממס אך אמזון החליטו למה לשלוח בשני חבילות כשאפשר לחסוך,אז הם חיברו את החבילות ביחד ובכך העלו את סכום המשלוח וגם עברתי את הפטור ממס.. עכשיו לפצל חבילות עולה ממש הרבה אז מחוסר ברירה שלחתי את החבילה בימי.. ואת האמת זה יוצא יותר זול ככה מאשר לשלוח כל חבילה באווירי רק העניין הוא שזה יקח לי מלא זמן..

מעניין אם אפשר לבקש שלא יחברו משלוחים... אני יודע שאני לא משלם על המשלוח אצל אמזון אבל אי אפשר לבקש מהם לשלוח בנפרד?

פורסם

^

|

אני יודע שיש אפשרות לסמן אם קונים כמה מוצרים שאם אחד זמין לפני השני, שישלחו אותו ולא יחכו כדי לשלוח ביחד.. יש שם את זה איפשהו. אבל אם שניהם זמינים באותו הזמן אז כנראה שישלחו ביחד..

גם לי זה קרה עם אמזון שהם שלחו לי חבילה ענקית..

הזמנתי מוצר שעולה 19 דולר ושוקל פחות מקילו, משלוח היה אמור לצאת 15 דולר אחרי כל ההנחות, אבל מה? אמזון שלחו את זה בחבילה שהמשקל הנפחי שלה הוא 1.2 קילו.. הוסיף לי עוד כמה דולרים לא מתוכננים, והמחיר כבר מתקרב למחיר בארץ.. למדתי להבא.

פורסם

לי אמזון עשו קטע יותר מעצבן,אבל איכשהו הסתדרתי עם זה... קניתי 2 פריטים באותו יום ששניהם בערך 50+ דולר כלומר פתורים ממס אך אמזון החליטו למה לשלוח בשני חבילות כשאפשר לחסוך,אז הם חיברו את החבילות ביחד ובכך העלו את סכום המשלוח וגם עברתי את הפטור ממס.. עכשיו לפצל חבילות עולה ממש הרבה אז מחוסר ברירה שלחתי את החבילה בימי.. ואת האמת זה יוצא יותר זול ככה מאשר לשלוח כל חבילה באווירי רק העניין הוא שזה יקח לי מלא זמן..

מעניין אם אפשר לבקש שלא יחברו משלוחים... אני יודע שאני לא משלם על המשלוח אצל אמזון אבל אי אפשר לבקש מהם לשלוח בנפרד?

אפשר להגיש תלונה על דבר כזה ולקבל החזר כספי?

זה ממש לא הוגן מצידם!

פורסם

אמאזון שולחים לארה"ב... זה שמישהו שולח את החבילות שלהם לחו"ל לא מעניין אותם

פורסם

אפשר לינק לקפון 10 דולר הנחה בbuy2?

אני כבר לא מוצא אותו

פורסם

כל החברה שהזמינו..

בפוקס נכנסתי ל-BUY2USA ואני רואה שמחכים שאשלם... אבחר משלוח ואשלם. לא קיבלתי מייל על כך בכלל..

וכן, גם אצלי לצערי זה כך.

המשלוח ימי 30$ "מחושב לפי משקל נפחי של 3.9675 ק"ג"

WTF... כמעט 4 קילו!!

משקל פיזי 1.39 קילו

משקל נפחי 3.9675 קילו

מידות 45x23x23 ס"מ

במילה אחת - באסה.

לא שווה לקנות מאמזון אם כך המצב איתם.

המחשבון של BUY2USA רק גורם לפנטזיה להפוך לסיוט.

פורסם

^^ תפנה אל B2U, מדובר בחריגה גדולה באופן משמעותי מההערכה שלהם, אני רוצה לראות את התגובה שלהם (אלי הם עדיין לא שלחו אישור קליטה של החבילה).

פורסם

אתמול העליתי חשבונית, כך שזה כן הגיע אליהם כי כתבו שהחבילה הגיעה ללא חשבונית.

אולי יש עומס על השרתים והמייל מתעכב או נכשל מלהגיע.

בכל אופן שלחתי להם עכשיו מייל מהאתר ונראה מה ישיבו.

שילמתי בכל מקרה את סכום המשלוח (יוצא 21$, כאילו בלי הנחה) שלפחות לא אעכב את המשלוח ומקס' יזכו אותי בכמה דולרים.

אולי כדאי להציג כאן נתונים של החבילה לפי המדידות שלהם למוצר הנ"ל על מנת לראות אם יש מדידות זהות אצל כולם או שאצלי למשל יש חריגה משמעותית.

חבל שהם גם לא מצלמים את החבילה ומציגים לך את התמונה בחשבון, זה היה יכול לפתור הרבה בעיות ושאלות.

פורסם

אתה תקבל את החבילה בסופו של דבר, אז אתה תדע מה הגודל והמשקל האמיתיים שלה. אבל חריגה כזאת מהערכה שלהם, היא מוגזמת לדעתי.

כנס לחשבון שלך באמזון ותכניס את מספר המעקב שקיבלת מאמזון בחברה שהם שלחו דרכה, אתה אמור לראות את פרטי החבילה שם (גודל ומשקל). תעדכן אותנו מה כתוב שם (אני כתבתי באחת מהתגובות הקודמות את הפרטים הללו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים