עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2012 - ת'רד בקשות, מציאות ושאלות.

Featured Replies

פורסם

:hizuk:

• תגובות 322
  • צפיות 47.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש יותר מדי אנשים שמרגישים שהעולם חייב להם משהו :nixweiss:

אני רואה בעמוד הראשון שהולך להיות מבצע על Eye-Fi בקרוב (4 שעות), אם המחיר נמוך מ75 דולר זה יכול להיות אחלה דיל.

eye-fi

פורסם

וואו באמת שזאת תגובה אחרונה שלי בנושא הזה כי אנחנו ממש לא משדרים על אותו הגל.

מייק

ברגע שאני משלם על משהו אז לא כל העולם חייב לי אלא רק הם מכאן נגזרת המילה "שירות לקוחות" כלומר שירות,הם צריכים לשרת אותי,ממש לא במובן של קניתי אותם אלא,במובן של הם צריכים לספק לי את השירות עליו שילמתי. בשום מקום שאני ראיתי לא MUSTOP ולא BUY2 רשמו זמן קליטה לוקח בין 3-10 ימים?(ואולי כן כתוב,ואם כן אז אתם צודקים ב100 אחוז שאין לי זכות להתלונן).

ולadiz

יכול מאוד להיות שאין לי מושג.

אך אני התכוונתי שבשורה התחתונה החברות האלה נמצאות בענף של שליחת מוצרים מנקודה א' לב' ונכון שהחברות מסטופ והשניה(נמאס לי ללחוץ על שיפט בשביל לכתוב חח) מספקות גם מחסן שאליו אני יכול לשלוח אבל בשורה התחתונה אני רואה אותם בתור חברת משלוחים עדיין.

ובקשר למחירי EMS

העתקה ישירה מהאתר שלהם:

"זמן הגעה תוך 3 ימים ליעדים מרכזיים

איסוף מבית הלקוח"

ומחיר :מישראל לארהב 198.5 ל4 קילו! לעומתם BUY2 62 דולר! שזה בערך 240(קצת פחות)

מה שאני בא להראות בכל זה,זה לא המחיר!(כי המחירים הם בסדר,לא להיט אך ממש לא גוזמה!) אלא שהם לא מפסידים עלינו כסף והם בכל זאת חוסכים בכוח אדם עלינו..

אם תצליחו להראות לי שהם לא חוסכים בכוח אדם וזמן קליטת מוצר של 10 יום זה נורמלי אז אתם צודקים ואין לי שום זכות להתלונן אך כל עוד אני רואה שדברים מתעכבים,סתם כי רוצים לעשות עלי עוד קופה קטנה,אז זה מעצבן.

דרך אגב באייבי לדוגמא מבינים את הנושא עליו אני מדבר ובגלל זה ברייטינג נותנים לי לרשום על המשלוח,תראו לי אדם אחד באייבי שירשום זמן משלוח החבילה 240שעות?

פורסם

ובקשר למחירי EMS

העתקה ישירה מהאתר שלהם:

איסוף מבית הלקוח"

אתה מדבר שטויות. מה הקשר משלוח מישראל לארה"ב?

EMS לא נותנים לך אפשרות לשלוח לישראל ממקום בארה"ב שלא נותן שילוח בינלאומי.

זה כמו שתשווה מונית לאוטובוס ממקום שאוטובוס לא מגיע. נכון שהוא זול יותר, אבל איך זה בדיוק משרת ועוזר?

במקום להתלונן ולהגיד כמה רע השירות, יש לך אלטרנטיבה אפשרית מהירה יותר, ובמחירים דומים?

גם אני הייתי מעדיף שירות מהיר יותר, אבל אם זה המצב ויש עיקוב - אני מעדיף את זה על כלום.

פורסם

ובקשר למחירי EMS

העתקה ישירה מהאתר שלהם:

איסוף מבית הלקוח"

תעשה חיפוש ברשת ותראה בדיוק מה אומר משלוח של EMS, כל מי שקונה ברשת הרבה יודע שצריך להימנע בכל דרך אפשרית ממשלוח EMS.

ועוד קצת דברים על EMS(כנס לפורום איביי בתפוז ותעשה חיפוש קל על EMS ותראה מה התגובות):

3 ימי עסקים? הצחקת אותי אני מוכר ברשת ולא קרה פעם אחת שהמוצר הגיע ב3 ימי עסקים ליעד כאשר שלחתי בEMS.

שירות לוקה.

עמלות מטורפות לקונים בארץ(זה מתחיל בעמלות שונות ומשונות של עמילות מכס + הקצאת אשראי + שחרור קולקטיבי וכו' וכו זה לא נגמר...).

דבר נוסף, משלוח מהארץ לא עולה כמו משלוח ממקום אחר, היית צריך לבדוק משלוח USPS EXPRESS שזה EMS דרך הדואר האמריקאי, אני כבר בדקתי ונחש מה זה המחיר $74.95.

אך אחד לא מכריח אותך לקנות דרך מאסטופ יושופס או כל חברת שליחויות אחרת אבל אתה צריך לדעת כשיש עומס צריך להמתין ולהאזר בסבלנות, הרי גם הם יש להם אינטרס שתקבל את המשלוח כמה שיותר מהר ואני יכול לומר לך מנסיון שביום רגיל(לא בתקופה עמוסה כזו) החבילה מתעדכנת באתר תוך מספר שעות מהרגע שהתקבלה אצלם.

פורסם

עוד דיל של ניואג על כונן של סיגייט 1T, סאטא 3 עם שנתיים אחריות (יש מצב שיתפוס בארץ). לפי הביקורות בניואג (ויש המון על הכונן הזה) הכונן מצויין !

69$

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148840

פורסם

דיל מטורף מאמאזון !!!

כונן חיצוני 4 טרה :o ו- USB3 ב 169$ ! זה lightning deal שנגמר בעוד פחות משעה:

21yZ-OIqEML._SL500_AA300_.jpg

http://www.amazon.com/gp/product/B007K4HA0W/ref=gb1h_tit_c-3_1582_A7C6FCIA1TGKG?smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1DR6DS360WPPDXQ5C3PN&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_p=1416111582

ועוד דיל מניואג:

כרטיס קול של קריאטיב (הדגם היקר) ב 49$ במקום 99$:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102041&nm_mc=OTC-pr1c3grabb3r&cm_mmc=OTC-pr1c3grabb3r-_-Sound+Card-_-Creative+Labs-_-29102041

פורסם

ניו אג שולחים לארץ?

פורסם

לא אבל יש מצב לפייפל + BUY2.

פורסם

מה יהיה המחיר ?

פורסם

119.99 - נמכר

פורסם

מה יהיה המחיר ?

אי אפשר לדעת מה המחיר מראש.. לפעמים יש מחיר טוב, לפעמים לא.. הפעם המחיר היה 120 כמו שנאמר לפני.

פורסם

אהבלים ה BUY2 האלה. לא תכנתו את המחשבון שלהם לאסוף את המחיר אחרי הנחה. :\

פורסם
  • מחבר

אהבלים ה BUY2 האלה. לא תכנתו את המחשבון שלהם לאסוף את המחיר אחרי הנחה. :\

עכשיו יתחיל דיון של 17 עמודים מי יותר אהבל - אמאזון, BUY2USA או בכלל אנחנו, אם זה אפשרי בכלל מבחינה טכנית והאם זה מוסרי/הוגן/אנושי/פוליטיקלי-קוררקט/שמאלני/מעשה-בגידה שלא עשו את זה...

:kopfpatsch::nixweiss:

אתם קוראים לפעמים את כותרת הדיון לפני שאתם מגיבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים