פורסם 2004 בינואר 2421 שנים כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום.לדוגמה: overload--HWZONEאני מת על המשחק הזה. ;Dhttp://www.jippii.com/jsp/games/index.jspכדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר.הזווית היא גם לפי הסמן.כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים זה בכלל לא עובד לי אחרי שאני רוצשם את השם אני לוחץ שם וזה לא עושה כלום ???
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים מחבר גודל רק חבל שהפסדתי פעמיים ברצףפעם ראשונה לי ;Dלפני שבוע הוא פעל חלק לגמרי בלי כל התקיעו האלו, אולי יש להם עומס.כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר.כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים מחבר SI NOM כשדיברתי איתך בעיברית לא ראיתה מה כתבתי? אם אתם רוצים לשחק משחק חדש אחרי שניצחתם או הפסדתם צריך לעשות "רענן" לדף להכניס שם מחדש לא יודע למה, זה אף פעם לא היה כך.
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים לא ראיתי גיבריש!נגיד כתבת היי אז ראיתי:sfalgsdfhgעריכה:כשאתם ניכנסים למישחק כיתבו HWZONE בסוגריים לידכם! נגיד סימון(HWzone)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.